Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

już 2 września w tv Fox czwarty sezon ,,Życia na fali''. Kto może niech ogląda!!! ja niestety nie moge czekam na recenzje pierwszego odcinka 4 sezonu.pozdrawiam fanow The o.c

ocenił(a) serial na 8
madzia281

4x01 wiem tyle ze traya umiera marissa idzie do wiezienia ryan płacze

wiem bo ogladalam :)

ocenił(a) serial na 10
mw205

merissy juz w 4 seri nie bedzie wiec co ty pier*******

ocenił(a) serial na 8
XploD

jeszcze biedzie w pierszym odc ale puziniej popełni samobujstwo

ocenił(a) serial na 8
mw205

popełni samobujstwo poniewaz zabiła traya jak byl w szpitalu :)

ocenił(a) serial na 10
mw205

co wy piszecie przeciec ona umarla i bedzie jej pogrzeb w 4 sezonie

ocenił(a) serial na 8
ewa_dnb1___

a skąt to wiesz oglądales ze tak piszesz

mw205

ej ludzie Tray nie umrze Marissa go nie zabije przeciez on wyjedzie :/
a Marissa niby z tego powodu ma popelnic samobojstwo?? ona go odwiedza w szpitalu ale nie zabija tylko mowi zeby sie przyznal ze to nie Rayan go postrzelil :/

a TRay WYjedzie powtarzam WyJEDZIE nie umrze moze kiedys tak ale Marissa napewno nie przez to "sie zabije" ona umiera chyba w 3 sezonie ost odcinek :P

ocenił(a) serial na 8
Shizma

owszem tray wijedzie do chino i tam wylonduje w szpitalu marissa pojedzie do niego i bedzie wypytwac co sie stalo (marissa bedzie miala gnata w torepce)
w pewnym momencie sie wkuzy i go zabije szybko wybiegnie ze szpital i pobiegnie pod dom ryan i sama się zastrzeli

ALE TO DOPIERA W 4 SEZONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
mw205

owszem bedzie wypadek w ostatnim odc 3 serji ale ona nie umrze bo wtedy byla by kicha !!!!!!!!!!!!!!!!

mw205

hahahaha dobra historyjka, nawet nie wiedzialem ze marissa to rambo. niedosc ze wedlug ciebie zmartwychwstaje w 4 sezonie to jeszcze zawsze ze soba nosi bron i innych zabija. Bajkopisarz i prowokant

adaspoczta

aha i 4 sezon zaczyna sie 2 ale nie wrzesnia tylko listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
adaspoczta

jeszcze raz muwie ze marissa nie umrze bo niebylo pogrzebu

ocenił(a) serial na 8
adaspoczta

jeszcze raz muwie ze marissa nie umrze bo niebylo pogrzebu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) serial na 8
adaspoczta

jeszcze raz muwie ze marissa nie umrze bo niebylo pogrzebu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
mw205

Boże, ale ty gadasz bzdury.... Marissa na pewno umrze, widziałam filmik z jej śmiercią. Poza tym aktorka grająca Marissę dostała rolę w innym serialu i odchodzi.... Zastanów się zanim coś napiszesz bo w życiu nie czytałam większych głupot...

ocenił(a) serial na 8
maly_glod_2

to podaj link z tym jak marissa umiera !!!!!!!!!!!!!!

mw205

ja tez widziałam filmik z jej śmiercia ginie w wypadku. ona i rayan (on prowadził) zostaja zepchnieci z drogi. ona umiera w jego ramionach. tutaj masz link do filmiku http://youtube.com/watch?v=3OZX5mQjEf0&mode=related&search= [youtube.com/watch?v=3OZ...]

nikaaaa00

mw205 aka Adam Mickiewicz moze sie wkoncu zamknie :p.
A w ogole to trudno zeby odrazu po czyjejs smierci byl nagle pogrzeb

ocenił(a) serial na 8
mw205

trey tez niby umarl w 2 serji ale żył więc z marissą może byc tak samo jak z treyem

mw205

nie wiem czy marissa zginie czy nie ale na bang w 4 serii jej juz nie bedzie bo na stronce the oc jest napisane ze mischa rezygnuje czy cos wiec nie wiem po co tyle szumu...

szkoda tylko ze u nas tak po malu to wszystko leci, ciekawe kiedy wyemituja nastepne odcinki na tvn
pozdro

ocenił(a) serial na 7
mw205

ale wy głupoty piszecie! (szok) & (buahahaha) ktoś wyżej dobrze pisał że marisa zginie w ost. odc. 3 sezonu w wypadku samochodowym! poza tym trey wyjedzie juz na poczatku 3 sezonu jak sie przebudzi ze śpiączki.
PS dobra sciema ze ktos tu widzial juz pierwszy odcinek 4-go sezonu hahahaha ale sie nasmialem
pozdro dla tych ktorzy tutaj nie wkrecaja takich sciem :D

ocenił(a) serial na 10
mw205

Pieprzysz głupoty marissa ginie w ostatnim odcinku 3 sezonu nie miała ochoty juz wystepowac to ją usmiercili ,zablokujcie ją labo coś bo takich głupot jeszcze nie słyszałem

andrew_ciapek

oglądalam ostatni odcinek 3 serii i wiem że Marissa umrze na rękach Ryan'a... i gdzieś jeszcze na jakims filmiku w necie widzialam jej pogrzeb ;]

martynka91

ale wy wszyscy macie nasrane w glowach
najlepsze jest to, ze kazdy mowi o czym innym, bo jedni obejrzeli wszystkie serie a inni ogladaja w TVN i sa dopiero na kncu 2 serii!
żal!!
a wogole to brawa dla pani, która zalozyla ten topic!! (klask klask)
jak juz ktos wczesniej wspomnial nov. 2=listopad 2!!
pzdr "życioNaFalowe" freaki