już 2 września w tv Fox czwarty sezon ,,Życia na fali''. Kto może niech ogląda!!! ja niestety nie moge czekam na recenzje pierwszego odcinka 4 sezonu.pozdrawiam fanow The o.c
4x01 wiem tyle ze traya umiera marissa idzie do wiezienia ryan płacze
wiem bo ogladalam :)
ej ludzie Tray nie umrze Marissa go nie zabije przeciez on wyjedzie :/
a Marissa niby z tego powodu ma popelnic samobojstwo?? ona go odwiedza w szpitalu ale nie zabija tylko mowi zeby sie przyznal ze to nie Rayan go postrzelil :/
a TRay WYjedzie powtarzam WyJEDZIE nie umrze moze kiedys tak ale Marissa napewno nie przez to "sie zabije" ona umiera chyba w 3 sezonie ost odcinek :P
owszem tray wijedzie do chino i tam wylonduje w szpitalu marissa pojedzie do niego i bedzie wypytwac co sie stalo (marissa bedzie miala gnata w torepce)
w pewnym momencie sie wkuzy i go zabije szybko wybiegnie ze szpital i pobiegnie pod dom ryan i sama się zastrzeli
ALE TO DOPIERA W 4 SEZONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
owszem bedzie wypadek w ostatnim odc 3 serji ale ona nie umrze bo wtedy byla by kicha !!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha dobra historyjka, nawet nie wiedzialem ze marissa to rambo. niedosc ze wedlug ciebie zmartwychwstaje w 4 sezonie to jeszcze zawsze ze soba nosi bron i innych zabija. Bajkopisarz i prowokant
aha i 4 sezon zaczyna sie 2 ale nie wrzesnia tylko listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
jeszcze raz muwie ze marissa nie umrze bo niebylo pogrzebu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!1
jeszcze raz muwie ze marissa nie umrze bo niebylo pogrzebu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże, ale ty gadasz bzdury.... Marissa na pewno umrze, widziałam filmik z jej śmiercią. Poza tym aktorka grająca Marissę dostała rolę w innym serialu i odchodzi.... Zastanów się zanim coś napiszesz bo w życiu nie czytałam większych głupot...
ja tez widziałam filmik z jej śmiercia ginie w wypadku. ona i rayan (on prowadził) zostaja zepchnieci z drogi. ona umiera w jego ramionach. tutaj masz link do filmiku http://youtube.com/watch?v=3OZX5mQjEf0&mode=related&search= [youtube.com/watch?v=3OZ...]
mw205 aka Adam Mickiewicz moze sie wkoncu zamknie :p.
A w ogole to trudno zeby odrazu po czyjejs smierci byl nagle pogrzeb
trey tez niby umarl w 2 serji ale żył więc z marissą może byc tak samo jak z treyem
nie wiem czy marissa zginie czy nie ale na bang w 4 serii jej juz nie bedzie bo na stronce the oc jest napisane ze mischa rezygnuje czy cos wiec nie wiem po co tyle szumu...
szkoda tylko ze u nas tak po malu to wszystko leci, ciekawe kiedy wyemituja nastepne odcinki na tvn
pozdro
ale wy głupoty piszecie! (szok) & (buahahaha) ktoś wyżej dobrze pisał że marisa zginie w ost. odc. 3 sezonu w wypadku samochodowym! poza tym trey wyjedzie juz na poczatku 3 sezonu jak sie przebudzi ze śpiączki.
PS dobra sciema ze ktos tu widzial juz pierwszy odcinek 4-go sezonu hahahaha ale sie nasmialem
pozdro dla tych ktorzy tutaj nie wkrecaja takich sciem :D
Pieprzysz głupoty marissa ginie w ostatnim odcinku 3 sezonu nie miała ochoty juz wystepowac to ją usmiercili ,zablokujcie ją labo coś bo takich głupot jeszcze nie słyszałem
oglądalam ostatni odcinek 3 serii i wiem że Marissa umrze na rękach Ryan'a... i gdzieś jeszcze na jakims filmiku w necie widzialam jej pogrzeb ;]
ale wy wszyscy macie nasrane w glowach
najlepsze jest to, ze kazdy mowi o czym innym, bo jedni obejrzeli wszystkie serie a inni ogladaja w TVN i sa dopiero na kncu 2 serii!
żal!!
a wogole to brawa dla pani, która zalozyla ten topic!! (klask klask)
jak juz ktos wczesniej wspomnial nov. 2=listopad 2!!
pzdr "życioNaFalowe" freaki