Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

najlepszym sposobem jest zmasowany nacisk fanów! Wystarczy wejść na ten link http://www.tvn.pl/kontakt.html [www.tvn.pl/kontakt.html] wpisać dlaczgeo chcecie O.C i wysłać. Im więcej osób tym lepiej, a kto wie, może już na zime puszczą?

3 seria dopiero na zime bedzie ;)? ja kce juz !!!

ocenił(a) serial na 10

zgadzam się! trzeba do nich pisac, ja to już zrobiłam :))

użytkownik usunięty
gilmore

to bardoz dobrze, ja oczywiście też :) a czy do zimy daleko, myśle że nie, szybko zleci, ale jeśli sie dobrze postaramy wyemitują The O.C jeszcze szybciej :)

ocenił(a) serial na 10

nie e... najlepiej na nastepne wakacje :(:(:( bo teraz rok szkolny sie zaczyna... ;/;/;/ i wiekszosc mlodziezy bedzie w szkole o tej porze :(:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
SoOoS

chociaz... a co mi szkodzi... im predzej tym lepiej... tez wysle ;d;d;d

użytkownik usunięty
SoOoS

chyba TVN bierze to pod uwagę co nie? Pewnie serial emitowany byłby w godzinach późniejszych np. koło 17, albo całkiem wieczorem, pewnie doszły by powtórki rano dla tych co mają na popołudnie :)

ocenił(a) serial na 10

wysłałam, mam nadzieje że to coś pomoże!!

ocenił(a) serial na 10

wysłałam, mam nadzieje że to coś pomoże!!

użytkownik usunięty
FangTasia

trzeba tego więcej, zeby dało jakiś skutek!

ocenił(a) serial na 8

ja juz sie zabieram do pisania :))
W ogole to bardzo dobry pomysl :)))
Mam nadzieje,ze fani nie zawioda i pojda w nasze slady :)

ocenił(a) serial na 8
k16a7

ojej,ale sie rozpisalam ...(wstydnis) :) napisalam im 3 meile (lol) hehe :)
Nio , ale czego sie nie robi dla ukochanego serialu :) A zwłaszcza Ben a McKenzie (buja w oblokach) :P :)))

użytkownik usunięty

TAK TRZEBA TO TERAZ OBEJRZEĆ A NIE W NASTĘPNE WAKACJE

ocenił(a) serial na 8

Też tak uważałam, lecz.. Dziś zaczęłam ściągać 1 odcinek 3 sezonu który ściągnie mi się za 2 godxziny. Napisy mam już ściągniętę bezbłędnie. i zamiast czekać, obejrzę ;)

ocenił(a) serial na 8
redmune

wiadomo - im predzej tym lepiej :)
Jednak ja , nawet gdybym ściągnęła wszystko (ściągam od 2 dni z BearShare) , to i tak z wielką przyjemnością obejrzę 2 raz w TVN :)
Osobiście uważam,ze przed TV to jednak cos innego .. :)
Dlatego zachęcam wszystkich fanów do wysyłania meili do TVN :))

k16a7

a co wpisujesz w wyszukiwarke bo mam ten sam program i nic mi nie znajduje:/???????????????????? ????????????????

ocenił(a) serial na 8
sonilka

Hehe :)
Ja wpisuje po prostu " The O.C" , oczywiście zaznaczając,ze ma to byc plik video :) Program wyszukał mi wszystkie odcinki,jednak obecnie ściągnęły mi się tylko 4 :/ Narazie nie oglądam - czekam na TVN :)

ocenił(a) serial na 10
k16a7

jak mają wyemitować 3 sezon na zime to lipa bo od listopada u nich juz bedzie leciał 4 sezon :E

ocenił(a) serial na 8
nord

nio tak,u nas wyemituja w zime jesli dobrze pojdzie ;/ :(

k16a7

ale co nie chce ci sie reszta sciagnac ?jakies problemy czy po prostu na razie nie sciagasz??? bo nie wiem czy mi sie oplaca skoro moga byc problemy:p

sonilka

a skad ta pewnosc ze zimą???????????????????????

ocenił(a) serial na 8
sonilka

A jeśłi chodzi o zime,to wydaje mi sie,ze to raczej czysto teoretyczne przypuszczenia :)

ocenił(a) serial na 8
sonilka

Hmm nie nie , ściąga się,ale "nieco" wolniej :) Niestety nie gwarantuję,że wszystkie odcinki się ściągną. Ja raczej polecam ściąganie odcinków ze stronek,które podawano tu we wcześniejszych tematach :) Troszkę trzeba pogłówkować,ale jakość filmu gwarantowana , a z tymi programami nigdy nic nie wiadomo :/ :)

k16a7

hmm ja nie mam cierpliwosci go glowkowania:) zreszta nie wiem jakie to stronki bo ciagle te teamty sa blokowane!

ocenił(a) serial na 10
redmune

mam do was prośbę kochani czy ktoś mógłby mi podać jakąś stronkę z której można sciągnąć odcinki z 3 sezonu The O.C (prosi) z góry dziekuje i czekam na szybka odpowiedz!;]

ocenił(a) serial na 10

Dzisiaj oglądałam reklamę na Polsacie że, wyemitują znów "Kiepskich" bo, był duży nacisk ludzi !! Musimy to samo zrobić! Może nasz kochany serial THE O.C tesh puszczą :))

ocenił(a) serial na 10

Ja chce moje "The O.C."! Może to głupio zabrzmi, ale... będzie mi brakować tego serialu.

ocenił(a) serial na 8
JohnnY_17

:( no ba,pewnie nie tylko Tobie :(
Ja juz sie do NICH tak przyzwyczailam,ze codziennie wchodze na www.youtube.com i oglądam filmiki z nimi :((((
Co do nacisku ludzi - mysle,ze to naprawde powinno poskutkowac :)
Dlatego ... łączmy swoje siły i zasypujmy TVN mailami :):)

k16a7

na wikipedii pisze ze tvn wykupil 3 sezon, ale niektore fakty w wikipedii sa aktualizowane przez zwyklych uzytkownikow. Tvn oficjalnie powiedzial ze ma ZAMIAR wukupic 3 sezon, czyli jednak go nie maja;/

Stara dobra zasada: umiesz liczyc, licz na siebie. Wiec proponuje wam sciagnac serial a nie liczyc na TV.

ocenił(a) serial na 10

Ja też własnie do nich napisałam i mam nadzieje ze juz wkrótce nasz wspaniały serial bedzie w TV :)

Mala_Zlosnica_xD

Bardzo chcialabym by byl O.C w tvnie,bo ja sama nie umiem i nawet nie wiem skąd ściągnąć ten serial :(

ocenił(a) serial na 10

Hej ludzie nie martwcie sie. 3 seria bedzie bo tvn juz zakupuje od Foxa wiem z wiadomych zrodel )TEle Świat

ocenił(a) serial na 10
alicja91

ej ludzie ale piszcie zeby emitowali po 18 19 ok. ja tez im napisze :) ^^

ocenił(a) serial na 10
covert007

a i jeszcze piscie im zeby puscili od nowa ten serial w nastepne wakacjie hehe :):):)

ocenił(a) serial na 10
covert007

a i jeszcze piscie im zeby puscili od nowa ten serial w nastepne wakacjie hehe :):):)

ocenił(a) serial na 10
covert007

ocenił(a) serial na 10
covert007

ocenił(a) serial na 8
covert007

Nio miejmy nadzieje,ze jakos to bedzie :) Tylko wiecie co ?:(
Po tych 2 seriach tak strasznie "zzylismy" sie z bohaterami i w ogole ... po trzeciej serii bedzie jeszcze wiekszy szał,a jesli TVN nie wykupi 4 to co?? :(
Nio , ale jak narazie oczekujmy 3 serii , bo TVN z pewnoscia ja wyemituje :)
A co do godzin,to ja w moim mailu napisalam,zeby wzieli pod uwage fakt,ze głownie fanklub The O.C tworzy młodzież i by emisja programu nastapila w porze , kiedy ludzie beda po szkole ;)

ocenił(a) serial na 8
k16a7

Ale kto wie,czy spełnią nasze "zyczenie".W najgorszym wypadku emisja nastąpi o standardowej porze - 14.30 ;)

użytkownik usunięty
k16a7

to nie miałoby sensu, jeśli wemitują "Życie na fali" to na pewno w odpowiednich godzinach. Każda telewizja ma swoją strategię i liczy się z oglądalnością, z tego mają zysk (liczony w milionach )

ocenił(a) serial na 10

Świetny pomoysł ja juz wysłałam i namówie do tego moich znajomych a to moje wypocinki :
Witam!
Jak się domyslam dostaja państwo mnustwo e-maili z prosbami o wyemitowanie kolejnego sezonu The O.C. i taka tez jest moja prośba. Serial cieszył się niezwykle wielka popularnościa i szkoda by bylo przerywac jego emitowanie po 2 seriach. Kazdy chciałby poznac losy naszych filmowych przyjaciół. Przez te dwa miesiące wakacji zdążylismy się z nimi bardzo zżyć a nawet zaprzyjaźnić. Ogladanie ich losów sprawiało nam niesamowitą radość,ich smieszne a zarazem smutne chwile przezywaliśmy razem z nimi i chemy nadal to robić. Jak nam wiadomo nasi koledzy z zza zachodniej granicy juz bodajże od jesieni będą mogli ślezic ich losy w seri 4 a my mozemy im tylko zazdrościc i czekac na wasza pomoc z seria 3 i oczywiście liczymy na kolejne serie chocby ta czwarta. Oczywiście biorac pod uwagę ze bedzie juz rok szkolny i wiekszość młodziezy w godzinach popołudniowych bedzie w szkole liczę ze uda się emitować "Życie na fali" (the O.C.) w nieco późniejszych godzinach niz w wakacje.
Z poważaniem Agnieszka
hehe az sama siebie nie poznaje :P

ocenił(a) serial na 8
agas_2

(brawo) no no,super xD Mam nadzieje,ze zasypani tego typu prośbami , przycisniemy ich do muru :))
Hehe

ocenił(a) serial na 10

Naprawdę świetny pomysł, sama już wyśłałam chyba 7 wiadomości za całą rodzinkę :) Telewizje mają wzgłąd na opinię widzów bo to im dostarcza oglądalności a za to mają dużo fajsu!!! GRATULUJĘ ŁEBA POMYSŁÓW!!!

ocenił(a) serial na 8
trampek110

i tak ma byc ! :D Hmm... oki,ide pisac kolejnego maila ;))

użytkownik usunięty

piszmy piszmy :) nie ma co ściągać, bo jeśli nacisk fanów będzie duży to może The O.C pojawi się już niedługo. Musi się znaleźć dla niego czas. Poza tym nikt nie bedzie czekal do wakacji, i mam nadzieje że TVN też, bo jeśli juz wykupił koncesje do 3 sezonu, powinien go jak najszybciej puścić! Napisze kolejnego maila :)

ocenił(a) serial na 10

A co, jak wszyscy to wszyscy, ja też wysłałem :) Może się uda

ocenił(a) serial na 10

mam pytanie czy ktos dostal zwrotny e-mail od tvn z odpowiedzia??

ocenił(a) serial na 8
martha14

Hehe mi sie wydaje,ze TVN napewno nie odpisze kazdemu :) Z pewnoscia takich maili dostają od groma, więc zanim ktoremus z nas odpiszą - minie troszke czasu ;)

ocenił(a) serial na 10
k16a7

Bądźmy dobrej myśli , niech tylko puszczą następny sezon jak najszybciej !!!!! :)

ocenił(a) serial na 8
mulder_4

pod takim naciskiem chyba nie beda mieli wyjscia :D:D:)

ocenił(a) serial na 10

heh, możemy sobie pisać maile i tak to nic nie da.
przecież tvn ma już ustawioną ramówke na jesień / zime.
Możemy sobie zaklepać co najwyżej przyszłe wakacje, co wydaje mi sie najlepszym pomysłem. Załóżmy, że tvn jednak puszcza trzecią serie w zime i co? płacz , że za wcześnie, a bo szkoła , a bo coś tam itp itd.
W wakacje 2007 byłaby szansa puszczenia od razu z czwartym sezonem.