Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37342
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

odcinek 21

użytkownik usunięty

Prosze was bardzo o strzeszczenie mi 21 odcinka z dnia 23 sierpnia 2006r.

ocenił(a) serial na 8

Seth,Ryan i Sandy jada do Miami odwiedzic babcie Setha.Tam Seth spotyka dziewczyne,ktora naklania go do wziecia udzialu w konkursie "tanca".Okzuje sie jednak ze tak naprawde chodi o to aby zlizal z niej bita smietane i zjadl z jej ust wisnie.Mimo watpliwosci Seth zgadza sie.Wygrywaja konkurs.Niestety Summer widzi wszystko w tv i ze zlosci caluje Zacha.
Marissa na prosbe Ryana pomaga Treyowi znalezc prace a potem spedza z nim dzien.Idzie do jego miszkania,upijaja sie,poczym ida na spacer.Przed wysciem Trey bierze narkotyki.Kiedy jest z Marissa na plazy probuje ja zgwalcia.Ta udeza go czyms w glowe i roztrzesiona ucieka.
Carter otrzymuje propozycje pracy i wyjezdza z Newport.Kirsten zaprasza go na pozegnalna kolacje.Caluja sie.

ocenił(a) serial na 10

Jeszcze dodałabym, ze Sandy, Seth i Rayan jadą do Miami z powodu planowanego śłubu swojej babci. Po rozmowie Sandyego z wybrankiem babci, ten rozmyśla się i zostawia ją. Okazuje się, że zakochany był nie niej, tylko jej domku na plaży wartego 1000000$. Zack korzystajac z nieobecnosci Setha zaprasza Summer na kolacje do swojego domu. Robi dla niej niocci. To wlasnie wtedy dziewczyna widzi, calujacego sie Setha w telewizji i rozladowuje swoja zlosc calujac Zacka.

użytkownik usunięty
Figielek

dzieki wielkie za streszczenie mi tego odcinka