sa plotki na necie ze misha barton nie odstała angazu w gotowe na wszystko i ma wrócic do zycia na fali, co wy o tym myslicie.
Ba , w 4 serii duch Marissy bedzie nawiedzal Ryana. W efekcie okaze sie,ze to siostra blizniaczka zmarlej,gdyz Julie Cooper,niegdys majaca powazne problemy finansowe,musiala jedna z blizniaczek oddac na wychowanie swojej dalekiej kuzynce.
:P Lool
Przestancie głupoty pisać odcinka w którym Marissa ginie jeszcze nie wyemitowali więc zawsze moga nakręcic nowe byłoby super:)
moim zdaniem marisaa przezyje bo duzo ludzi oglada ten serial dal niej i rezyser sobie raczej zdaje z tego sprawe jesli zaglada czasem na fora internetowe... fajnie by bylo jakby w pierwszym odc 4 serii okzalo sie ze Ci co ich zepchneli autem jednak wezwali pogotowie i reanimowali marisse ;]
Niestety nie mamy juz dwa oficialne trailery, opisy do pierwszych odcinkow no i nawet zdjecia. Marissy juz niema wiem ze to smutne bo najbardzjei ja lubilem ale tak juz jest to serial a pozatym Rachel Bilson mysli tymczasowo o odejsciu z O.C.
moim zdaniem marisaa przezyje bo duzo ludzi oglada ten serial dal niej i rezyser sobie raczej zdaje z tego sprawe jesli zaglada czasem na fora internetowe... fajnie by bylo jakby w pierwszym odc 4 serii okzalo sie ze Ci co ich zepchneli autem jednak wezwali pogotowie i reanimowali marisse ;]
kargul-15, twoje zdanie się nie liczy:D:D Umarła i koniec, pogódź się z tym i reszta ludzi lubiących stwierdzenie a ja myślę że nie umrze też:D W 4 sezonie jej nie ma i już, a wczoraj już był wyemitowany w USA i nie ma odwrotu i cicho siedźcie
Dla twojch informaci 4 sezon bedzie dopero od 2 listopada w telewizj wiec to co napisalas/es jes niemozliwe
hehe, pomyłka, myślałem że 2 października. Co nie zmienia faktu, że większość odcinków jest już nagrana, więc głupie gadanie jest bez sensu. a ty seth chyba jesteś wielkim fanem o.c. więc powinieneś mnie poprzeć:D:D
Łośki, marissy nie będzie.
Dla mnie też jest to smutne, ale takie jest życie:DD
Szczeze mowiac to masz racje chociaz ze dardzo Marisse lubialem i jestem smutny ze jej niebedzie ale juz tak jest sa pierwsze obrazki i promoshots umiescilem je nawet na mojm blogu no i nestety Marissy nie ma ukazaly sie tez pierwsze trailery tam tez jej niema i wszyscy rycza bo zmarla. I tez popieram Cie z tym gadaniem, to nie ma naprawde sensu pisac za kazdym razem: Marissa nie dostala sie do Desperate Housewives dlatego wruci tak na zawolanie do serialu, albo takie cos tez juz pisalo: Josh nie pozwoli takiej waznej osobie odejsc bo to zrujnuje serial. A dla ciekawostki poprosil(a nie wywalil jak niektorzy mysla) o odejscie z serialu zeby ten serial ratowac zeby niedzialy sie te same historie odpoczatku bo Coop juz wszystko przezyla. Wiec powinniscie wreszcie z tym skonczyc zostawic to w spokoju bo teraz myslicie ze ona zostanie ale jak przyjdzie czas na 4 sezon bedziecie tylko smutni.