Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37339
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ostatnio leciało toto na TVN i musz przyznac ze sie wciągnąłem:D TVN zakonczyło emisje pod koniec wakacji, na odcinku gdzie marissa zabiła brata ryan'a. Która to była seria i ile jeszcze serii jest?? pozdrówka dla fanów

ocenił(a) serial na 6
Unearth

wiec tak...to byla 2 seria i sa jeszcze dwie...w tym jedna dopiero bedzie emitowana w stanach...p.s.:nie zabila Treya

Leca

a czy wie ktoś może czy będą jeszcze emitować ten serial w tvn?

upaczanga

wiele osób pisało listy do tvn z takim pytaniem. Ja wiem odpowiedź była, ale nie za fajna. TVN narazie nie planuje ani puszczeć powtórek serii 1 i 2, ani puszczać juz 3 serii. Jeżeli to co słyszałem to prawda to musimy czekać do następnych wakacji :/

CLiCK

kiepsko :/ a ten odcinek, w ktorym Marissa strzelila do Trey'a to byl ostatni odcinek z drugiej serii?

ocenił(a) serial na 6
upaczanga

tak ostatni...w kazdym razie 3 serie mozna sobie sciagnac z netu - wiele osob juz to zrobilo ;)

ocenił(a) serial na 10
Leca

Nam fanom serialu tylko pozostaje sciągać odcinki z internetu, ale dalej nie rozumie pewnie wy też, laczego tvn chce czekać do wakacji( i to tak nie pewne) a nie puści teraz, to ma tak dużą oglądalnosć! naprawde nie rozumie naszej polskiej telewizji!

agateczka

Mylicie się tvn orzekł, że 3 seria będzie puszczona na początku wakacji 2007

Marissa

ja też nie rozumiem czemu chcą czekac do nastepnych wakacji... no ale jak to w polsce na nic nie ma pieniedzy, wiec pewnie na wykupienie serialu tez nie ://

ocenił(a) serial na 10
upaczanga

Pewnie dlatego czekaj do wakacji 2007 bo myślą że tak bedzie dla nas lepiej. Ale może w pewnym sensie to jest dobre bo jak by leciał 3 sezon wczasie roku szkolnego to pewnie byśmy lecieli jak szaleni ze szkoły żeby zdąrzyć na 14:30, bo inaczej by nie puścili. Jak bedziemy cierpliwy, to bedziemy mieli 3 sezon:) Ale z nauką szybko zleci do wakacji:) Pozdraiwam

ocenił(a) serial na 10
waska7

to będzie straszne tyle miesięcy bez naszego ukochanego filmu ale mam nadzieję że zleci bardzo szybko !!;

ocenił(a) serial na 10
ola914

Ja osobiście zaczekam do wakacji, bo chciałabym oglądnąć każdy odcinek tego filmu, a w roku szkolnym nie miałabym szans. Bo z lekcji nie będe sie urywać specjalnie dla tego filmu, chociaż go kocham.

ocenił(a) serial na 8
agata_7

a ja studiuje zaocznie w soboty i niedziele wiec zwisa mi to czy bedzie teraz czy w wakacje na serial zawsze mam czas:)

Unearth

Macie neta?? To sciagajcie 3 sezon, a potem dalej, tak na marginesie w stanach to juz chyba 5 sezon leci o ile sie juz nie skonczyl, gdzies czytalem, ze Marissa ginie w 5 chyba:) Ja tymczasem zabieram sie za ogladanie THE O.C. season 3 episode 03:D Buiaczki:*

emka_33

eeej emka33 prosze odezwij sie do mnie na petervrajski@poczta.fm skad mozna sciagnac sezon 3 plissssss :D pozdro 600 ;}

ocenił(a) serial na 8
Unearth

Ehee...Teraz USA leci bodajrze 4:) pewnie za rok doczekamy się pozostałych dwóch :/

ocenił(a) serial na 9
Sky_Angel

marissa ginie(?) pod koniec 3 serii a czwarty sezon w stanach dopiero na poczatku listopada
co do TVNu to puszczaja w wakacje bo tam takie cieple klimaty nie ma co tego w zime puszczac:p WKONCU W CALIFORNI ZAWSZE JEST LATA:p