1. 07 zgłoś się
2. Pogranicze w ogniu
3. Oficer
4. PitBull
5. Policjanci
1. 07 zgłóś się
2. Stawka większa niż życie
3. Kryminalni
Pit Bull, Glina i Oficer: Nawet nie próbowałem oglądać.
Próbowałem oglądać extradycie po 10 minutach wyłączyłem i nigdy do tej żenady nie wróciłem. Mogłaby wcale nie powstać, co byłoby z pożytkiem dla polskiej kinematografii.
Wszystkie spośród wymienionych przez ciebie seriali są dobre, poza Pograniczem w Ogniu. Pomijając już,. że ten serial moim zdaniem ma tyleż wspólnego z kryminałem co ja z Królową Boną to, jak dla mnie, jest drętwy jak zwłoki !
No, ale żeby nie było tak zupełnie poza tematem -
Mój ranking wygląda następująco:
1. 07 zgłoś się
2. Oficer
potem dłuuuuuuuuuuuuuuugo dłuuuuuuuuuuuuuuugo nic
3. Mrok
I to byłoby w sumie na tyle. Reszta spośród wymienionych powyżej (żeby nie było - widziałem wszystkie) tytułów jest nie warta komentarza.
Dodatkowo (i tu znów wyłącznie subiektywna moja opinia) Pogranicze w ogniu ma tyle wspólnego z kryminałem co ja z Królową Boną.
No, ale to wyłącznie moja opinia.
Jedyna słuszna kolejność to:
1. Pitbull
2. Glina
3. 07 Zgłoś się
4. Oficer
5. Fala Zbrodni
Kryminalni to bajeczka dla grzecznych dzieci. Twarzą w twarz nie widziałem ale nie jest to nawet gatunek Kryminał. Stawka większa niż życie to także nie jest kryminał i w sumie bajeczka. Kapitan Sowa na tropie w tym rankingu można by dać na dwudziestym którymś miejscu (w rankingu bajek może i w pierwszej piątce).
07 Zgłoś się,reszta to gniot,tandeta,nie oglądam tego,w tych serialach sami anty aktorzy celebryci,nie będę się rozpisywał bo nie ma o czym.
A co do 07 wszystkie części bardzo dobre ale pierwsza była najlepsza,bardzo fajnie pokazuje gangsterów tamtych lat.