Co za jełopy tworzyły tytuły do poszczególnych odcinków??? Tylu błędów jeszcze nie widziałem!!! Tytuły nie pasują do odcinków,"moderatorzy"...
Ale odcinek,to odcinek. Prędzej twórcy serialu popełnili błędy. W odc.19 była już zastępczyni Ewy,a w odc.20 Borewicz dopiero ją zapoznał :-D Zwracam honor moderatorom serialu na stronie FW.
Ten aktor który gra Jaszczuka, wygląda jak menel spod sklepu, jakby go wzięli do filmu piękna i bestia, to by zaoszczędzili na charakterystyce, Szkoda, że go wzięli do 0,7 jak go widzę to mam chęć wyłączyć telewizor, zagrał tam komucha i kretyna, w sumie tylko taka rola do niego pasuje.
A ja się z tym nie zgadzam
Wolę Zubka jako postać i w ogóle uważam, że odcinki z nim są lepsze.
Ale Jaszczuk dobrze wkomponowuje się w klimat serialu.
Poza tym musieli kogoś takiego umieścić, żeby na jego tle Borewicz prezentował się jeszcze lepiej.
Zastosowali klasyczne kontrasty dla uwidocznienia zalet Borewicza:
Przystojny- uroda dla znawców, sympatyczny- cham, wyluzowany- formalista, uwielbiany przez kobiety- totalnie dla kobiet nijaki, zeby nie powiedzieć odpychający i. t. d..
Ale za to jaką miał żonę! Zającówna w roli Pani Jaszczuk cudo, od razu wpadła Borewiczowi w oko.
Ona zresztą też momentalnie właściwie oceniła jego zalety, może również dokonała bolesnego porównania z małżonkiem..
Ciekawe czy ich drogi się pokrzyżowały i czy Borewicz uwiódł żonę kolegi z wydziału..
Chyba nie.
Mimo słabości do kobiet myślał głową a nie rozporkiem.
Taki romans mógłby mieć fatalne skutki w pracy..