PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38365}

13 Posterunek

1997 - 1998
7,2 126 tys. ocen
7,2 10 1 125857
6,4 24 krytyków
13 Posterunek
powrót do forum serialu 13 Posterunek

Świetny serial

ocenił(a) serial na 10

Nie wiem za co ludzie krytykują ten serial. Może i ma kretyńskie poczucie humoru, ale można naprawdę się z tego pośmiać. To według mnie najlepszy polski serial komediowy, znacznie lepszy od takich jak "Halo Hans" czy "Hela w opałach". Potem jedynie "Dziupla Cezara" mu dorównała ale tylko w niewielkim stopniu.

ocenił(a) serial na 1
robert2207

Pośmiać sie? Dziupla Cezara? Człowieku masz cos z główka chyba. Ten serial to DNO

ocenił(a) serial na 10
robert2207

To chociaż podaj jakieś argumenty, zamiast krytykować.

ocenił(a) serial na 1
robert2207

Prosze bardzo:
1.Debilne teksty
2.C.Pazura(nie trawię go)
3.sztucznie podłożony smiech
4.M.Perepeczko super aktor, ale w 13 nie zaswiecił
5.Podkład muzyczny,muzyka...
Myślę, że wystarczy. Tylko nie pisz, ze ten humor trzeba zrozumieć lub do niego dorosnąć. Wybacz ale myślę, ze jest wrecz przeciwnie... a by zrozumiec 13 trzeba sie cofnać i to w rozwoju:)

ocenił(a) serial na 10
darek_mirek

Dobra, ze wszystkim mogę się zgodzić, ale Marek Perepeczko zagrał świetnie moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 10
robert2207

Dokładnie !
Najlepszy polski serial komediowy wraz z Świat Wg Kiepskich :))
Uważam, że jest z czego się pośmiać w obu serialach i właśnie o to chodzi.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
kumylek92

Ostre badziewie jak Badziewiakowie;P Glupotki

ocenił(a) serial na 10
darek_mirek

NIE ZNASZ SIĘ!!!

ocenił(a) serial na 7
robert2207

ja tam go lubię. ale te stare odcinki. ;d
a pośmiać się można, wystarczy zająć się tylko dowcipami, a nie zwracać uwagi na resztę. :)

ocenił(a) serial na 6
banty

mnie serial śmieszył na początku, kiedy fabuła była o śmiesznym życiu na posterunku. Potem zaczęło się robić coraz dziwniej i dziwniej... i niefajnie.

humor tutaj nie jest skomplikowany, drugie dno jest tylko czasami. Nie zmienia to faktu, że jest śmiesznie :P

robert2207

Moim zdaniem jest to świetny serial, można sie pośmiać i jest inny niz te wszystkie komedie, mi sie podoba. Nie kazdy ma taki gust wiec moze sie komuś nie podobać proste. Ja moge oglądać go na okrąglo i mi sie nie nudzi.

ocenił(a) serial na 10
robert2207

Poczucie humoru nie jest kretyńskie, tylko absurdalne. Trzeba być takim nienormalnym jak Cezary, żeby się z niego śmiać. Czasem mam wrażenie, że należę do nikłej garstki ludzi, które śmieszy dialog:
- Co pan robi z tą kolumną?
- NIC.

ocenił(a) serial na 10
sally_storm

Ale wy sie kłócicie ;\ SŁUCHAJCIE ! Każdy lubi co innego inni nie lubią takich komedii. Jezeli nie lubią to po co się udzielaja i wymadrzaja i szczelaja takie teksty typu: "-13 posterunek to debilny serial a wy to oglądacie więc też jesteście debilami" Jeżeli niektórych śmiesza takie dowcipy to co w tym złego ? Innych bawi to a innych tamto ^^

Apropo moim zdaniem niemam nic przeciwko tej komedi. Szkoda ,że Stępnia(*) i Słoika<*> już niema ;((