PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10042364}

1670

2023 -
8,0 115 tys. ocen
8,0 10 1 115382
7,5 57 krytyków
1670
powrót do forum serialu 1670

a beda homoseksualni murzyni? jak nie - to nie ogladam!

selenitas

Będą tylko heteroseksualni mężczyźni, oczywiście biali, skrajna prawica, naturaliści, mieszkający w lepiankach (bo prąd nie jest po bożemu), no i pewnie będą pokazane jakieś pozytywne wartości, na przykład okradanie ludzi na ulicy i/lub prześladowania

Janusz_Tracz_drugi

Mówisz, że murzynów nie będzie, ale będą chociaż wartości BLM?

Pawel_Mi_filmweb

Będzie tylko biała krew, ale tylko prawdziwie biała, polaków nie będzie

Janusz_Tracz_drugi

Ale że jak, ani jednego lgbt-a i ani jednego murzyna? To jakieś gufno. Przecież wśród polskiej szlachty to co najmniej połowa była czarnymi gejami.

Pawel_Mi_filmweb

Dobra zakończę ironiczne pisanie i zapytam, wiesz czym jest mockumentary prawda?

Janusz_Tracz_drugi

Wiem, ale jaki to ma związek z idiotycznym oszołomskim konserwatyzmem i patriarchatem? Ten film to faszystowskie gufno, bo filmy bez murzynów i LGBT z definicji są i faszystowskie, i gufniane.

Pawel_Mi_filmweb

Powiedz że nie rozumiesz jak działa świat, nie musisz robić takich fikołków

ocenił(a) serial na 1
Janusz_Tracz_drugi

Dobra, wchodzę w to. Brzmi jak dobry serial

selenitas

kino bez LGBT można o kant dupy potłuc

Kokainowy_Joe

LGBT z Tel Avivu

selenitas

Będzie prawdziwy polak z drewnianym cebrzykiem (o gaśnicę proszkową było w 1670 r. ciężkawo) gaszący chanukiję.

selenitas

Widzę, że ktoś ma podświadomie ochotę na homoseksualnego "murzyna". Aj, aj, jakie to dziwne, że prawi, incelujący młodzi mężczyźni strasznie są zainteresowani wchodzeniem od zachrystii, obsiorbywaniem śmierdziucha i innymi wg nich obrzydliwymi akcjami. Jakoś tak zajeżdża hipokryzją.

Grimar

rozumiem, ze mowisz o sobie, takze gratuluje. nie jestem mezczyzna.

Grimar

Tak, prawdziwy lewacki mężczyzna po zrobieniu loda swojemu chłopakowi odpala neta i nabija się z inceli pokroju Korwin-Mikkego (ojca dziesięciorga dzieci).

ocenił(a) serial na 3
selenitas

Jest "tylko" feministka.

Dramat

Jest wątek homoseksualny.

ocenił(a) serial na 10
selenitas

Bez obaw, będzie wątek lesbijski, bez tego Netflix niewrzucłby serialu na swoją platformę.

ocenił(a) serial na 9
selenitas

Wystarczy, że ty jesteś. Większego dziwactwa od siebie nie uświadczysz na tym łez padole.

ocenił(a) serial na 10
selenitas

jesteście nudni

ocenił(a) serial na 9
selenitas

A jacy homoseksualni najbardziej cie kręcą? Rasa kaukaska tylko, czy bardziej jakiś interacial?

selenitas

jest niestety jakis les wątek..

Ekseption

Słabo, les przenosi to guano z szuflady "nazizm" do szuflady "faszyzm", ale nadal nie jest to serial dla inteligentnego i progresywnego widza.