1670
powrót do forum 2 sezonu

W porównaniu do I sezonu drugi totalna nuda! Pierwszy odcinek zasnąłem... drugi na siłę... na trzeci szkoda czasu...

ocenił(a) serial na 10
agabar

XDDD szkoda czasu to na czytanie takich wiarygodnych opinii

inkawa

to nie czytaj! ktoś ci każe? opinia ze swojej definicji wyraża subiektywny pogląd, mój jest taki jak napisałem i tyle... w zasadzie nie obchodzi mnie co myślisz bo ja o tobie nie myślę wcale...

inkawa

To po co czytasz cwaniaczku

ocenił(a) serial na 10
agabar

Całkowicie się zgadzam. Sezon 1 fantastyczny. Widziałam 5 razy cały sezon. Teraz obejrzałam 2 odcinki i jestem załamana żartami dramatycznie nieśmiesznymi. I też chyba zaprzestanę oglądania, żeby się nie zrazić do produkcji. A propos po pierwszym odcinku tez mnie zmuliło i poszłam się zdrzemnąć.

agabar

zasnęłaś na odcinku, a oceniasz że dno, jaki to ma sens? może jesteś zmęczona, albo nie masz poczucia humoru?

ocenił(a) serial na 10
Noroomfor

No niestety zgodzę się z przedmówcami Chociaż ja na razie jestem na trzecim i robię sobie po każdym w sumie przerwę gdzie pierwszy sezon praktycznie w jeden dzień od razu idą po kilka razy no niestety chyba dostali za duży budżet i jak mówię teoretycznie co za dużo to nie zdrowo parę żartów może było takich sobie z no Bogdan lepszy był w wersji biednej.

marcin_brzostowicz_fw

jestem bardzo ciekawy wywiadów z Jakubem Rużyłło

Noroomfor

"Noroomfor" umiesz czytać ze zrozumieniem? umiesz wyciągać wnioski? widzę, że nie! będę bardzo miły i ci wyjaśnię :) po pierwsze nie pisz "zasnęłaś" bom facet a nie baba, ale to ci mogło umknąć, ponieważ aby to zauważyć, trzeba czytać ze zrozumieniem! a teraz uważaj bo nadchodzi po drugie: jeśli zasypiasz na filmie to znaczy, że jest on do bani - innymi słowy: na fajnym filmie nie zasypia się... to nie jest wiedza tajemna, to jest zwykła logika, warto używać w życiu jeśli się posiada...

agabar

haha jaka spina, ja jeszcze nie oglądałem ale bawią mnie takie komentarze, pewnie na filmie Pewnego razu... w Hollywood spałeś po 5 minutach albo jestes jak żona lotka która ogląda 5 wycinków filmu z Tomem Hanksem i myśli że to jeden, trzymaj się cieplutko

agabar

zgadzam się. nudnawy. brak tego polotu z sezonu 1

agabar

No tutaj 1,7 i 8 odcinek to porażka… środek jeszcze jakoś się trzyma, aczkolwiek daleko poziomem do 1

ocenił(a) serial na 1
agabar

Niestety muszę się zgodzić. Prostacki humor i nudna fabuła... Ogólnie dramat :-/

agabar

Akurat 3 pierwsze odcinki S02 najsłabsze, potem jest lepiej

ocenił(a) serial na 1
zan_ka

Jestem przy 5-tym i nie widzę różnicy... :-( Wielkie rozczarowanie i znudzenie... :-( Wulgaryzmy są irytujące...

agabar

Masakra, dawno takiego badziewia nie widziałem. Momentami miałem dreszcze z zażenowania.

agabar

Obejrzałem 2 i pół odcinka i straszna nuda. Pierwszy sezon był w porządku, tego już mi się nie chce kontynuować.