Pierwszy sezon, przezabawny kreatywny I przede wszystkim spojny przez caly sezon. Natomiast drugi sezon jest dokladnie taki jaki oczekiwalem. Napisany na szybko na kolanie no bo ludzie sie zachwycili. Wyczuto kase. Przez co wyraznie widac ze scenariusz w pierwszym sezonie byl znacznie lepiej dopracowany. Drugi sezon ma momenty lepsze I gorsze ale na tle pierwszego zostal totalnie nie dopieszczony I mdly. Dla mnie cala smiesznosc polegala na tym ze serial dzialal na granicy karykatury sredniowiecza I byl oparty na realnych ludzkich zachowaniach. Drugi sezon jest za bardzo przerysowany. Wrecz wszystkie postacie zaczely przypominac karykatury samych siebie. Nie siadlo mi.
zgadza się. ale najbardziej przerażają mnie kłamliwe recenzje z premiery, jaki to super sezon. masakra - to jest normalne oszukwianie ludzi
Ja już od dłuższego czasu zauważyłem, że wszystkie recenzje i opinie tzw. krytyków, są kompletnie odklejone. Albo zachwyty nad czymś drętwym, albo filozofowanie nad prostym filmem. Dużo lepsze są komentarze i oceny widzów. Oczywiście im więcej, tym lepiej i tym bardziej miarodajne. Np. ocena widzów filmu na FilmWebie poniżej 6, to faktycznie gwarant słabizny.
Idealna recenzja - zgadzam się w 100%. Po humorze inteligenckim pozostały bąki z odcinka 3-go... Masakra :-/
Do tego te wulgaryzmy - naprawdę rażą ucho... Pojawiają się kompletnie nieadekwatnie do sytuacji...
Mam takie same odczucia. Drugi sezon jakby od innego serialu, zwyczajnie nie pasuje. Aktorzy ci sami, ale nawet charakter postaci zmieniony.