PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18618
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

Hej co sie stalo z Nina Mayers w 2 serii bo nie ogl a w 3 jest ze ona byla ulaskawiona przez prezydenta czy ktos moze mi strescic czy ja wyslali do afryki czy uciekla

eska10

Mogę Ci napisać ale tym samym popsuję całą zabawę (chociaż i tak już masz popsutą bo kto to widział oglądać sezony nie po kolei;) więc wszystko poniżej traktuj jak mega spojler:

W drugim sezonie Jack pomagał CTU w zlokalizowaniu bomby atomowej. Z tego względu musiał przeniknąć do grupy Walda. Gdy już do niego dotarł ten wyjawiał mu, że osobą która sprzedała mu pewne informację była właśnie Nina. Została ona sprowadzona z więzienia i dobiła targu - otrzyma uniewinnienie za wszystkie popełnione zbrodnie jeśli pomoże w znalezieniu bomby. W pewnym sensie pomogła więc została uniewinniona, jednak otrzymała zakaz wstępu na tereny USA oraz wywieziono ją do Afryki. I to tyle - oczywiście wiele rzeczy pominąłem co działo się między jej powrotem do CTU a tym co ktoś jej wyszeptał do ucha.
Nie mniej radziłbym nie stosować takiej praktyki i oglądać sezony po kolei bo potem można wielu rzeczy nie zrozumieć jak i traci się przyjemność z oglądania tych wcześniejszych.
Pzdr.

VisitorQ

dziek a pokazane bylo jak ja wywiezli czy tylko powiedziane

eska10

Tylko powiedziane - na początku jednego odcinka zostaje zabrana i tyle ją widzimy. Aż wraca w sezonie trzecim.
Pzdr.

VisitorQ

Jack powiedział wtedy "Sarah, kocham Cię i żałuję, że jesteś z Xanderem?" ?

Podpisuję się pod postem VisitorQ - sezony należy oglądać po kolei!

eska10

Hej a kto rozbroil Nine w 2 serii po tej scenie katastr samolotu

eska10

i ma m 2 pytanko po 6 serii sie oglda to wersje wybawienie tak 2 godzinna

eska10

Jeden ze strzelców.

HaRdBucK

a skad strzelali ci strzelcy z helikoptera?czy z ziemi?

eska10

i czy zranili ja czy strzelili w bron dziek za odpowiedz bo nie pam jak ktos wie

HaRdBucK

a gdzie byl ten strzelec skad strzelal?dziek za odp

eska10

Weź obejrzyj odcinek albo przeczytaj tu:

http://24.wikia.com/wiki/Day_2:_5:00pm-6:00pm

tylko tak nie spamuj zakładając kilka tematów z tym samym pytaniem.