Hej co sie stalo z Nina Mayers w 2 serii bo nie ogl a w 3 jest ze ona byla ulaskawiona przez prezydenta czy ktos moze mi strescic czy ja wyslali do afryki czy uciekla
Mogę Ci napisać ale tym samym popsuję całą zabawę (chociaż i tak już masz popsutą bo kto to widział oglądać sezony nie po kolei;) więc wszystko poniżej traktuj jak mega spojler:
W drugim sezonie Jack pomagał CTU w zlokalizowaniu bomby atomowej. Z tego względu musiał przeniknąć do grupy Walda. Gdy już do niego dotarł ten wyjawiał mu, że osobą która sprzedała mu pewne informację była właśnie Nina. Została ona sprowadzona z więzienia i dobiła targu - otrzyma uniewinnienie za wszystkie popełnione zbrodnie jeśli pomoże w znalezieniu bomby. W pewnym sensie pomogła więc została uniewinniona, jednak otrzymała zakaz wstępu na tereny USA oraz wywieziono ją do Afryki. I to tyle - oczywiście wiele rzeczy pominąłem co działo się między jej powrotem do CTU a tym co ktoś jej wyszeptał do ucha.
Nie mniej radziłbym nie stosować takiej praktyki i oglądać sezony po kolei bo potem można wielu rzeczy nie zrozumieć jak i traci się przyjemność z oglądania tych wcześniejszych.
Pzdr.
Tylko powiedziane - na początku jednego odcinka zostaje zabrana i tyle ją widzimy. Aż wraca w sezonie trzecim.
Pzdr.
Jack powiedział wtedy "Sarah, kocham Cię i żałuję, że jesteś z Xanderem?" ?
Podpisuję się pod postem VisitorQ - sezony należy oglądać po kolei!