PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38548}

24 godziny

24
2001 - 2010
7,4 19 tys. ocen
7,4 10 1 18624
7,4 8 krytyków
24 godziny
powrót do forum serialu 24 godziny

nowa emisja

ocenił(a) serial na 10

Od przyszłego tygodnia 24godz o 23:30 we czwartki powod mala ogladalnosc a szkoda sie denerwowac

kinoman85

czasem mam wrazenie ze w tv na serio pracuja kompletne bez....gi, dziwia sie, ze mala ogladalnosc jak na tvn jest you can dance, a na tvp2 mecze

ocenił(a) serial na 9
kinoman85

No teraz to już mnie konkretnie wkur*ili. A myślałem, że TV4 poważniejsza stacja niż Polsat. Tak ich zachwalałem wszystkim, że fajne seriale zaczęli puszczać (24H, Jericho), fajne filmy i skończyło się. Zero szacunku dla takich zachowań! (Polsat z II serią 24H, TVP1 z 4400 itd.)

WISKI

Zalosne;( Widac profesjonalizm w tej stacji jest na najwyzszym poziomie. Zostalo kilka odcinkow do konca ale musieli przesunac. Nie mam sily sie denerwowac, ale ostani obejrzalem jakikolwiek serial w TV.

ocenił(a) serial na 9
tehnex

bo u nas każdy woli oglądać "wspaniałe" M jak miłośc i inne tego typu gnioty...

Highlander_Pinokio

Mnie też wkurzyła zmiana emisji ;/ a sie nie dziwie że mała oglądalnośc jak jest you can dance tak jak ktoś wyżej wspomniał .. mogli zmienić ale chociażby na czwartek 21 wtorek 21 ale nie 23.30 no tak bo każdy siedzi po nocy przed tv..

gut87

zalosne to jest, do tej pory to tylko tvn doprowadzal mnie do stanu maksymalnego wkur...nia, ciagle przerywajac seriale po 5 odcinkach i wznawiajac je po 3 miesiacach, ale widze, ze w innych stacjach nastala tez nowa moda, oprocz ciaglego przerywania zmieniaja sobie godziny emisji i maja wszystkich w d., np. to co tvp1 zrobila z serialem bracia i siostry, rece czlowiekowi opadaja, najpierw zmienili z piatku o 15 na czwartek, pozniej chyba z misiac nie bylo, po czym okazalo sie ze emisja zostala przeniesiona na 00.40

kinoman85

no i teraz dopiero będą mieli małą oglądalność... niedość, że późno to jeszcze no właśnie późno.... myślałam , że tv4 to już jakoś zmądrzało a okazało się, że chyba gorzej być nie może... moze zaproponujmy wogóle , żeby puszczali o 1.30... a zaszalejemy ;/

ocenił(a) serial na 10
natalalaleczka007

oczywsicie ze ogladalnosc sie nie poprawi jeszcze puszczaja filmyh co juz na kazdym kanale lecialy pare razy bezsensu i tyle

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

chwla bo moze sie myle ale 24 jesli chodzi o druga serie 24godz na Polsacie to polsat zosta; zmuszony do emisji pusniejszej zpowodu drastyczny scen tylko ze tam byla emisja po filmnie tutaj naszczescie jest stala pora oczywiscie jest hujowo

kinoman85

ale mi tam dużo drastycznych scen :):):)
Jak sie nie podoba to.... musi się podobać... Najpier puszczają w środe gdzie jest you can dance i takie tam duperele, a w czwartki są niekiedy mecze(ale to wcześnie gdzieś tak o 20.10) ale i tez się to wlicza, a ludzie też w piątki chodzą i do pracy i do szkoły;/;/... ja naszczęscie mam w piątki na 11.30 to się wyśpie, a ini chyba nie :):)
Pozdrawiam :)

natalalaleczka007

ja nie mam zajec w piatki, ale co z tego skoro w ostatni czwartek bylam tak zmeczona, ze same mi sie oczy zamykaly i oczywiscie nie dotrwalam do konca

Happily_ever_after

bo to teraz te całe tv4 to takie nie wiadomo co
nie myślą o widzach tylko o tej cholernej oglądalności
aż żal "pupę" ściska ;/

natalalaleczka007

i oczywiscie wczoraj tez nie ogladalam, co za debilna stacja, tak trudno bylo przeniesc na czwartek, ale na 21, a pozniej dawac te marne filmy??? szalu mozna dostac

Happily_ever_after

no ja własnie też nie oglądałam
tzn. miałam oglądać i postanowiłam się przedtem tak położyć, a kurde obudziłam się już 20 po i po co miałam dalej oglądac??
a tak miałam sobie oglądnąć ten odcinek a tu za przeproszeniem dupa

kinoman85

witam , chce oglądac 23 odcinek (3sezon) w czwartek 03 lipca a tu nie ma ??? przeglądam gazete a tu juz po ostatnim odcinku który był we wtorek 01 lipca ??? ale się wku....:-) może mi ktoś pomoze ? jak sie skończył 3 sezon ? pozdrawiam