ale nie macie pojęcia jak się cieszę, że Tola zniknęła z ekranu.
Dobrze scenariuszowo został rozwiązany wątek Darka i Anki. Prastara zasada "gonić króliczka" została zachowana i na szczęście nie popełniono omyłki opery mydlanej, wedle której Darek powinien wpaść w trakcie ślubu i krzyknąć: "Nie, nie zgadzam się!". Do końca odcinka nie było wiadomo, czy się spotkają, dopiero jak Legioniści weszli do przedziału wszystko stało się jasne. Wiem, że wielu będzie zawiedzionych, że Darek jednak nie wyjechał do Norwegii i 2 sezon będzie jakąś tam niewiadomą, ale mam nadzieję, że będzie lepiej.
Jedna rzecz poraniła dziś mój umysł. Scena w celi i podkład muzyczny B27. Niestety w moim TV nie można wyłączyć głosu i musiałam zatkać uszy. Taki piękny kadr zmarnowany. :(
Jak Wam się podobało wykonanie Karolaka piosenki "I love you". Lepsze od oryginału, gorsze, takie samo? Moim zdaniem średnie. :/
Nie wiadomo, może Tola wróci w 2 sezonie? :P
Zakończenie bardzo fajne. Chociaż myślałam, że Darek wyjedzie, a wszystko rozwiąże dopiero w nowych odcinkach. A tu proszę... wszystko jest jasne- happy end. Ciekawe co scenarzyści wymyślą w 2 sezonie?
Wątek mi się podobał. O "Nie zgadzam się!" też pomyślałem, tym bardziej że Darek na sylwestra przebrał się za ogra ;). Ale cała sekwencja wypadła dobrze. A jeśli chodzi o podkład Blog 27, to uważam że ta piosenka nawet nie jest najgorsza (a na pewno lepsza od Cute). A "I love you" Karolaka podobało mi sie bardziej. Za tamtą wersją jakoś nigdy mocno nie przepadałem.
Mam tylko prośbę do scenarzystów: dajcie więcej piosenek Dirty Tracku. Karolak fajnie spiewa, ale z trzech piosenek 2 to covery.