bo tu chodzi o słowa piosenki, przesłanie tekstu - zawsze tak jest, że piosenka tytułowa jest związana z tym co się dzieje w filmie.
To Feel ma jakies przesłanie? Zawsze myślałem że ich piosenki to tylko zlepek słów złożonych tak by się w miarę rymowały.
Feel nie ma oczywiście przesłania, ale zawsze znajdą się jakieś "rodzynki", które nawet z durnego i infantylnego tekstu zrobią cuda i wypiszą tysiące takowych przesłań i nawiązań. Niestety od razu wychodzi po rozpiskach, kto je tworzy - nieszczęśliwe nastolatki z pierwszej klasy gimnazjum. Bo przecież tylko one są w stanie doznać prawdziwej miłości, nie? :P A minie parę miesięcy i już zamiast plakatu Kupichy w pokoju będą miały kolejną polską "wielką" gwiazdeczkę jednego sezonu. Co więcej - będą się bez ogródek z nim fotografowały i umieszczały zdjęcia na n-k wraz z prymitywnymi cytatami z piosenki.
Dla mnie początek 39,5 (tj. track Feela) ma tyle do serialu, co pięść do nosa. Owszem, coś tam można przypisać, ale bardzo niemiło się poczułem, jak w pierwszym odcinku (a zarazem ostatnim) zobaczyłem taką czołówkę.