Mam pytanie dotyczące końcowej sceny : Czy domyśla się ktoś może czego nie wie Patryk tzn. chodzi mi o to że pod koniec rozmowy telefonicznej Marty i Patryka Marta powiedzaiała że : " jest coś o czym nie wiesz". Nie daje mi to spokoju :P
mozna bylo sie domyslec ze chodzi o dziecko, kolejny odcinek juz w sieci wiec nie bede zdradzal ;)
no ja się domyślam, że chodzi o dziecko. ;( poroniła.?
i mam pytanie. JAK mogę obejrzeć kolejny odcinek w internecie.? ;>
Zapłać TVN albo pobierz z warezów :P Odcinek 11 średni ale końcówka wymiata.. Dla tych co nie oglądali niech nie czytają...::
Czyli z Marty wyszła prawdziwa suka... Okłamała Patryka i chciała go wziążć na dzieciaka. Na to wychodzi po tym co mówła, no chyba ze chciała mu dokopać i tylko to zakręciła. W sumie Patryk zrobił co zrobił na końcu i pewnie teraz dziewczę będzie żałować... Nie sądziłem że tak się ułożą ostatnie odcinki serialu ale muszę przyznać że świetnie to wygląda, sam osobiście czekam na kolejny odcinek co z Patrykiem.... Kazik rozstrzaskany.
Koniec spojlera.
Twórcom należą się ogromne brawa za końcówkę 11 odcinka, chyba najlepszego cliff-hangera w polskich serialach :D
Ale tak od razu to ona nie wróciła... Ew. nie wiem w 11 odcinku ona coś mówiła, że on do niej WRÓCIŁ więc..
http://hotfile.com/dl/17241094/116283d/39.I.Pol.S03E11.rmvb.html
lub
http://hotfile.com/dl/17247075/361aaac/39.I.Pol.S03E11.PL.WebRip.XviD-MiSia.avi
Co nie zmienia faktu że to z Marty wyszła prawdziwa natura i to ona chciała Patryka oszukać na dziecko. Szkoda chłopaka, mógł sobie ułożyć życie z tą terenówką :P
a ja tam Martę lubię. Zocha też fajna dziewczyna, ale miała rację, karząc Patrykowi wrócić do Marty i do Franka.
Jejkuś, ale jesteście naiwni - przecież tą scenkę którą rozegrała Marta z tym chłoptasiem była ustawiona tylko po to żeby Patryk się poczuł tak jak ona ( taka mała zemsta Marty ). Po prostu dogadała się z tym Marcinem żeby jej pomógł rozegrać taka małą inscenizację.
nie zapominajmy że to TVN
owszem odchodzą od cukierkowatej stylizacji
ale na bank będzie Happy End
(UWAGA DALEJ NA SPOILERY)
Patryk przeżyje
Marta wróci a ten goguś okaże się jej rodziną bądź tylko będzie chciał mu dopiec
jeżeli nie...
cóż to czapki z głów
w życiu nie ma happy endów czemu i tu miałby być?? :)
Musze przyznać brawa dla scenarzystów, ostatnie odcinki trzymają w
napięciu...aż chce sie oglądnąć następny odcinek...początki są nudne ale
końcówki miażdżą...BRAWO...
PS. naprawdę szkoda kazika...jestem ciekaw jak zareaguje darek jak sie o
tym dowie:)
to widać ze nie oglądałeś wszystkich odcinków, ten 'goguś' to nie jest jej rodzina !!!!
No właśnie jedna rzecz mi się nie zgadza, bo z tego co pamiętam jedyny odcinek kiedy ten facio się pojawia był ten z biwakiem. I tam raczej był znienawidzony przez Martę i Patryka, a tu nagle się pojawia - jako wielki przyjaciel Marty i jeszcze jakiś wątek że on do niej wrócił - nie rozumiem :/
adi51
no właśnie widziałem wszystkie przez ojca maniaka tego serialu:P
pojawił się jak młodzi byli pod namiotem
i jak wyżej zauważono oboje go nie lubili
stąd stawiam że albo scenarzyści kręcą lipę i robią jakąś historie nie wiadomo skąd co wskazują błędy logiczne np. Marta pyta skąd ta grupka jest z którą był ten goguś wtedy na biwaku i myśli że są z Zielonej po czym dowiaduje się że są z Gorzowa
więc skoro się znali i on wrócił do niej to skąd wtedy było by to jej zaskoczenie i pierwsze poznanie :P
scenarzysta przy serialu powinien o czymś takim pamiętać chyba nie??
oczywiście mogła jak rasowa sucz (jaka nam się teraz wydaje)
mogła udać że nie zna tego kolesia i wpaść wtedy z nim na dyskotece
a to że siedziała na mostku mogłoby zostać wytłumaczone tym iż po numerku z gogusiem żałowała tego i tak siedziała i smeciła
chociaż ja obstawiam za jakimś happy endem
tak jak pisałem wyżej
aczkolwiek moja wersja bez happy endu jakoś mi bardziej pasi:P
poza tym takie wyjaśnienia w tvn'ie to normalka niedaleko idąc chyba w Tylko Mnie Kochaj kilka kolesi ukazało "bracmi"
jesus christ... a na codzien oglądam Pitbulla i Taranatino a tu sypie infosami o Tylko mnie kochaj i 39 i pół
my reputation is going doowwwwwn..... ;)
zobaczymy jak się skończy, ale na moje wkręcanie Patrykowi ze to nie jego dziecko byłoby ''trochę'' nie na miejscu, zresztą widzieliście jak Patryk to przyjął ... z drugiej strony nie chce mi się wierzyć ze ''ten goguś'' będzie ojcem ;)
no jak pisałem wyżej logicznie nie jest to możliwe
i jakaś ciągłość powinna zostać zachowana
chyba że oleją ten wątek i już się nigdy nie dowiemy bo z tego co wiem 3 seria jest ostatnią
a mnie ciekawi jedna rzecz... na początku 3 serii, był konkurs na wygranie KAZIKA... a przynajmniej tak mi się wydaje więc nie krzyczcie jak się mylę ;)
myślisz ze pomalowanie czarnego fiata 125p w ogniste płomyki to wyczyn i budżet nie z tej ziemi? Pójdą na wysypisko lub kupią jakiś na złomowisku, odmalują i będzie nowy do konkursów, co im się zwróci 30krotną wartością Kazika, za koszt udzialu w konkursie
Streszczenie odcinka 12:
Patryk ze złamanym obojczykiem leży w szpitalu. Nie chce powiedzieć Darkowi o przebiegu rozmowy z Martą. Ta nieodbiera od nikogo telefonu. Kasia proponuje młodemu Jankowskiemu, by zamieszkał u niej. Przypomina mu również, że ma przeprowadzić galę wręczenia Stefanów. Amanda i Zielu przychodzą do "Warsaw Music". Kasia proponuje dziewczynie kontrakt.
Czyli wychodzi na to że sprawa z Martą zakończona... Bo wątpię teraz by ktokolwiek przyjął ją z Jankowskich pod dach :P
w serialach wszystko jest możliwe, więc nie zdziwiłbym się gdy do Jankowskich przyszła skruszona Marta i a oni by ją przyjęli
skąd masz streszczenie odcinka 12??
na N'ce będzie na równi z wersja dostępna w necie
więc albo masz wybujałą fantazje (jak ja co widać wyżej:P)
bądź jakiś przeciek
pochwal się wiec:P
Mam przeciek :) Nie jestem z tych co to lubią pisać baje żeby się tym jarać. Zresztą przekonasz się jutro albo we wtorek, zależy kiedy oglądasz :P
Kaśka chyba już bez faceta nie może dłużej wytrzymać :P Do końca serialu półtora odcinka i powoli zaczyna się wszystko układać. Tak jak mówiłem wcześniej, o Marcie już raczej można zapomnieć i w sumie dobrze "bo to zła kobieta" była :P Patryk możliwe że będzie z Kaśką, chociaz z drugiej strony szkoda Stasia, bo biedak takie podchody do niej robi :P Darek pewnie sprzeda działkę, chyba że jeszcze podbije cene i wszystko skończy się Happy endem. :P A odcinek ogólnie nudny, jedyne co mi się podobało to nabijanie się z Lodzi :D Bo chyba każdy wie do kogo przyrównują tą "artystkę" :D
akurat myślę że wątek Kaski i Patryka był do przewidzenia od paru odcinków
a podczas 12tego odcinka już byłem pewny finału
szkoda że został już tylko jeden odcinek
(czy 1 i pół żeby było ich 39 i pół)
no jak widać głupio tez zrobili ten wątek z Marta i tym gogusiem
albo Lamparskiej się nie chciało już grać i ucieli (w dosyć dziwny sposób) i zrobili z jej postaci totalna sucz , albo czeka nas wielki happy end w ostatnim odcinku (czy tam w ostatnich półtora odcinka)
tak jak to miało miejsce w ostatnich finałach poprzednich sezonów
ja mimo to nie daje za wygrana z tym wątkiem i jednak obstawiam albo happy end albo po prostu Lamparska się wypisała z tego już (co widać po znikomej ilości jej w 3ciej serii)
Streszczenie Odcinka 13:
Darkowi śni się, że Patryk związał się z Kaśką. Budzi się przerażony i postanawia jak najszybciej porozmawiać z synem. Okazuje się, że obawy ojca chłopaka nie były bezpodstawne. Marta zwierza się teściowi. Z płaczem opowiada mu o ostatnich wydarzeniach. Niebawem ona i Anka zaczynają rodzić.
ZawaL więc Marta wpadła z tamtym kolesiem ??
13 odcinek będzie ostatnim??
czy czeka nas jeszcze pół odcinka 3 sezony po 13 daje 39 więc powinno jeszcze być pół:)
13 odcinek jest ostatnim odcinkiem serialu. Dodatkowy będzie czymś w rodzaju tego co pokazali nam w "Oficerach" Nie wiem ile będzie trwał, być może 20 minut bo skoro "pół" to tak by wyglądało. Jak się dowiem to od razu dam znać. Co do Marty to moim zdaniem chciała zrobić jeszcze na złość Patrykowi za to że on ją zostawił. Miała racje, mimo to ja za nią nie przepadam i wolałem aby jej wątek został zakończony. Szkoda że wraca :P
Przecież już dawno oficjalnie wypowiadali się że 13 odcinek będzie trwał ok. 60 minut
Skoro tak było to podaj adres gdzie jest taka informacja. Chętnie sam przeczytam :)
zaraz zaraz
to wyszło na moje??
to co pisałem wyżej że cała ta afera z innym ojcem dziecka to wymysł Marty?? jeżeli to tak to TVN jest jak widać okropnie przewidywalny
co do następnego odcinka to dziś się przekonamy po Emisji 12tego
"Dla całej ekipy najważniejsze jest jednak to, że serial zyskał sobie ogromną rzeszę fanów, która zapewne pozostanie mu wierna również przy emisji III serii. Na nią zapraszamy już od września.
*Pół odcinka to wcale nie żart. Po nakręceniu 39 odcinków, dodatkowy, zwany "I pół" powstał jako bonus od twórców dla fanów serialu."
http://www.plejada.pl/3,21287,news,1,1,koniec_zdjec_do_serialu_39_i_pol,artykul. html
chyba źle wcześniej zrozumiałem bo jak teraz to czytam to wydaje się że będzie poprostu dodatkowy 40 odcinek :)
No ja nie widzę tam informacji na temat 60 minutowego odcinka :P A zdziwiło mnie to bo już od końca 2 sezonu mówili że w ostatnim czeka nas mała niespodzianka w postaci dodatkowego odcinka tak aby pasowało do tytułu :) czyli 39 i pół = 3x13 odcinków na sezon + dodatkowy :) Mam nadzieję że ten dodatkowy będzie już kilka lat po 39 a nie bezpośredni ciąg dalszy :) W sumie ten serial to jeden z nielicznych polskich seriali, które z chęcią oglądałem :)
cóż ten 39 odcinek czyli 13 tej serii trwa tyle samo co wszystkie czyli coś koło 40 minut ba nawet krócej bo chyba 39 minut gdzie inne były ponad 40 no ale nie ważne
zdaje się że nie będzie już następnego najwyżej taki jak w Niani gdzie są outtakes z planu
zakończenie denne
oczywiście z kaski zrobili ta zła a z Marty "prawdziwą wierną ładna żonę"
a cały serial kończy się happy endem
mało realistyczny acz poprawiający nastrój serialik
dla fanów szkoda że nie będzie następnych odcinków
ja szczerze nie żałuje
aha czyli wyszło na moje
watek z innym ojcem dziecka był wymyślony przez Martę
acz... tylko w tak "happy endowym" serialu facet może na słowo uwierzyć po tym jak próbował walnąć samobója że dziecko jest jego po tym co usłyszał od niej
ech...