Pierwszy sezon był spoko, ale się skończył(przynajmniej dla mnie bo widziałem ostatni odcinek), a wie ktoś o czym mniej więcej będzie drugi sezon?
Nie skończył sie? :)
Wg mnie bardzo fajnie sie skończył, ale bardzo chętnie zobaczył bym dalsze losy :)
A to pewne, że będzie drugi sezon?
Zakończenie było jasne praktyczne od początku(1-2 odcinek) Tomasz-Kasia, Darek-Ania... Ja wolałbym gdyby skończyło się wyjazdem Darka do Norwegi, a następna seria zaczęła od jego powrotu.
A tak na temat muzyki to tak jak już ktoś napisał, zamiast Szlagowskiej powinni wziąść jakiś nieznany zespół z castingu.
sezon następny będzie bo na stronie 39 i pół można wykupić roczną prenumerate.
tylko o czym będzie?????
z jednej strony chcialbym aby pojawil sie 2gi sezon bo polubilem ten serial i naprawde ciekawia mnie dalsze watki bohaterow jednakze z drugiej strony, jesli powstanie 2gi sezon to z pewnoscia nie bedzie tak dobry jak 1szy i wiele osob przestanie go ogladac i na tym serial straci.
zrozum, że ta cała Tola nie dostała się tam bo ma umiejętności tylko dlatego, że ten TROLL ma producenta serialu w rodzinie
a ja czytalam ze 2 sezon bedzie ale zdjecia zaczna sie pozniej bo serielowa Ania jest w ciazy , i z brzuchem nie bedzie grac ; )
Drugi sezon napewno bedzie.
Zdjecia beda krecone od poczatku lipca moze czesniej ale dokladnie nie pamietam.
na poczatkowym odcinku drugiej serii ma byc pokazane jak wraca z norwegi
bedzie caly czas probowal odzyskac Anke ale dalej nie wiem co bedzie.
jak cos bede wiedzial dopisze wam.
pozdrowionka
Trochę cienko z tymi informacjami, bo do tej Norwegii jednak nie pojechał ;) Przynajmniej nie w ostatnim odcinku...
"Drugi sezon napewno bedzie.
Zdjecia beda krecone od poczatku lipca moze czesniej ale dokladnie nie pamietam.
na poczatkowym odcinku drugiej serii ma byc pokazane jak wraca z norwegi
bedzie caly czas probowal odzyskac Anke ale dalej nie wiem co bedzie.
jak cos bede wiedzial dopisze wam.
pozdrowionka"
wlasnie ostatni odcinek drugiej serii sie skonczyl i wcale nie pojechal do norwegii, i odzyskal anke wiec to co napisales to jedna wielka bzdura... a co do drugiej serii, pewnie sie pojawi bo pierwsza zrobia furore;) Pozdrawiam!
Co ty pizeprzysz jak odzyskac anke jaki powrot z norwegii, możesz nie zmyślać jakiś głupich historyjek.
Po pierwsze darek NIE wyjechał do norwegii.
Po drugie on i anka SĄ JUŻ RAZEM
Serial był bardzo dobry,ale moim zdaniem nie powinien powstawać drugi sezon.Ostatni odcinek skończył się happy endem i o czym ma niby być druga seria?Nie chce żeby wymyślali na siłe bohaterom jakieś problemy bo to będzie głupie a szkoda pogarszać taki dobry serial.Największą wada polskich seriali jest to,że ciągną się w nieskończoność.
Ale nie ma co marudzić,trzeba mieć nadzieję że mają jakiś dobry pomysł na ciąg dalszy.Najgłupsze co mogą zrobić to znowu rozwalić związek Anki i Darka,powinni już zostać razem.
nie wiem skąd masz te informacje ale nie są one prawdziwe, ponieważ każdy kto obejrzał ostatni odcinek wie że Darek nigdzie nie wyjechał i Anke też odzyskał..
Ludzie, więcej wyobraźni :P
Przecież może okazać się, że wszystko się Darkowi przyśniło, albo coś w tym stylu ;] Pasowałaby do tego pomysłu ostatnia scena pierwszej serii, która była wręcz "za idealna" - Darek w innej bluzie, Anka z ładniejszą fryzurą, itd :P
Oczywiście, jeśli ludziom z TVNu zabraknie kasy, to zrobią drugą serię, która wręcz skazana jest na sukces. Jest dużo możliwości, dzięki którym można kontynuować serial. Ja, jednak jestem temu w 100% przeciwny...
Rozwiązanie ze snem zostało już wykorzystane w Magdzie M. o ile się nie mylę i byłoby to po prostu powielanie schematu. Może warto by do serialu dodać inny element. Z chęcią obejrzałabym drugą serię, ale zastanawiam się czy to jest dobry pomysł, przecież otwieranie zamkniętych wątków w jednym serialu jest jak odgrzewanie kilkumiesięcznych kotletów. Niemniej czekam jak wymyślą coś ciekawego to się pochwali, jak dadzą ciała to się zjedzie ;)
niestety nie widziałam ostatniego odcinka, czy mógłby mi ktoś podać bezpośredniego linka do obejrzenie ostatniego odcinka??????? proszę:*
http://www.serialeonline.pl/category/121 - wpisałem hasło w google i już pierwszy link wyskoczył dobry, 5 sekund roboty
Jak chcesz sobie ściągnąć na komputer to daj maila, albo gg, to wyśle ci linki.
drugi sezon zacznie się we wrześniu 2008 roku pozdrawiam a informacja na 109% pewna xD
ta infor. nie jest napewno na 109%! już by pokazywali...
chyba bedzie (jeśli wogle bedzie) to na wiosne ;)
to jest PEWNEA INFORMACJA!
http://39ipol.plejada.pl/6041,news,,1,39_i_pol_wrocilo_na_plan,aktualnosci_detal .html
"Druga seria „39 i pół” zapowiada się równie ciekawie a być może nawet śmieszniej niż pierwsza – twierdzą zgodnie twórcy. Wśród obsady serialu pojawi się wiele nowych postaci, szczególną atrakcją będą zaś naprawdę wybitni aktorzy w rolach epizodycznych. Zdjęcia będą trwały do końca roku, serial pojawi się na antenie TVN wiosną. Czekamy niecierpliwie!" ;)