PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58510
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Drugi sezon?

ocenił(a) serial na 9

Pierwszy sezon był spoko, ale się skończył(przynajmniej dla mnie bo widziałem ostatni odcinek), a wie ktoś o czym mniej więcej będzie drugi sezon?

JWF

Nie skończył sie? :)
Wg mnie bardzo fajnie sie skończył, ale bardzo chętnie zobaczył bym dalsze losy :)
A to pewne, że będzie drugi sezon?

ocenił(a) serial na 7
dchmielew_2

Z tego co wiem drugi sezon jest pewny.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
dchmielew_2

Zakończenie było jasne praktyczne od początku(1-2 odcinek) Tomasz-Kasia, Darek-Ania... Ja wolałbym gdyby skończyło się wyjazdem Darka do Norwegi, a następna seria zaczęła od jego powrotu.

A tak na temat muzyki to tak jak już ktoś napisał, zamiast Szlagowskiej powinni wziąść jakiś nieznany zespół z castingu.

ocenił(a) serial na 9
JWF

sezon następny będzie bo na stronie 39 i pół można wykupić roczną prenumerate.
tylko o czym będzie?????

Kamilll

z jednej strony chcialbym aby pojawil sie 2gi sezon bo polubilem ten serial i naprawde ciekawia mnie dalsze watki bohaterow jednakze z drugiej strony, jesli powstanie 2gi sezon to z pewnoscia nie bedzie tak dobry jak 1szy i wiele osob przestanie go ogladac i na tym serial straci.

ocenił(a) serial na 8
JWF

zrozum, że ta cała Tola nie dostała się tam bo ma umiejętności tylko dlatego, że ten TROLL ma producenta serialu w rodzinie

dchmielew_2

a ja czytalam ze 2 sezon bedzie ale zdjecia zaczna sie pozniej bo serielowa Ania jest w ciazy , i z brzuchem nie bedzie grac ; )

JWF

Drugi sezon napewno bedzie.
Zdjecia beda krecone od poczatku lipca moze czesniej ale dokladnie nie pamietam.
na poczatkowym odcinku drugiej serii ma byc pokazane jak wraca z norwegi
bedzie caly czas probowal odzyskac Anke ale dalej nie wiem co bedzie.
jak cos bede wiedzial dopisze wam.
pozdrowionka

użytkownik usunięty
arekkik

Trochę cienko z tymi informacjami, bo do tej Norwegii jednak nie pojechał ;) Przynajmniej nie w ostatnim odcinku...

ocenił(a) serial na 10
arekkik

"Drugi sezon napewno bedzie.
Zdjecia beda krecone od poczatku lipca moze czesniej ale dokladnie nie pamietam.
na poczatkowym odcinku drugiej serii ma byc pokazane jak wraca z norwegi
bedzie caly czas probowal odzyskac Anke ale dalej nie wiem co bedzie.
jak cos bede wiedzial dopisze wam.
pozdrowionka"

wlasnie ostatni odcinek drugiej serii sie skonczyl i wcale nie pojechal do norwegii, i odzyskal anke wiec to co napisales to jedna wielka bzdura... a co do drugiej serii, pewnie sie pojawi bo pierwsza zrobia furore;) Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
arekkik

Co ty pizeprzysz jak odzyskac anke jaki powrot z norwegii, możesz nie zmyślać jakiś głupich historyjek.
Po pierwsze darek NIE wyjechał do norwegii.
Po drugie on i anka SĄ JUŻ RAZEM

ocenił(a) serial na 5
arekkik

Serial był bardzo dobry,ale moim zdaniem nie powinien powstawać drugi sezon.Ostatni odcinek skończył się happy endem i o czym ma niby być druga seria?Nie chce żeby wymyślali na siłe bohaterom jakieś problemy bo to będzie głupie a szkoda pogarszać taki dobry serial.Największą wada polskich seriali jest to,że ciągną się w nieskończoność.
Ale nie ma co marudzić,trzeba mieć nadzieję że mają jakiś dobry pomysł na ciąg dalszy.Najgłupsze co mogą zrobić to znowu rozwalić związek Anki i Darka,powinni już zostać razem.

arekkik

nie wiem skąd masz te informacje ale nie są one prawdziwe, ponieważ każdy kto obejrzał ostatni odcinek wie że Darek nigdzie nie wyjechał i Anke też odzyskał..

blumarine

Ludzie, więcej wyobraźni :P
Przecież może okazać się, że wszystko się Darkowi przyśniło, albo coś w tym stylu ;] Pasowałaby do tego pomysłu ostatnia scena pierwszej serii, która była wręcz "za idealna" - Darek w innej bluzie, Anka z ładniejszą fryzurą, itd :P

Oczywiście, jeśli ludziom z TVNu zabraknie kasy, to zrobią drugą serię, która wręcz skazana jest na sukces. Jest dużo możliwości, dzięki którym można kontynuować serial. Ja, jednak jestem temu w 100% przeciwny...

użytkownik usunięty
Genek

Rozwiązanie ze snem zostało już wykorzystane w Magdzie M. o ile się nie mylę i byłoby to po prostu powielanie schematu. Może warto by do serialu dodać inny element. Z chęcią obejrzałabym drugą serię, ale zastanawiam się czy to jest dobry pomysł, przecież otwieranie zamkniętych wątków w jednym serialu jest jak odgrzewanie kilkumiesięcznych kotletów. Niemniej czekam jak wymyślą coś ciekawego to się pochwali, jak dadzą ciała to się zjedzie ;)

ocenił(a) serial na 9

w nieskończoność to się ciągnie moda na sukces

JWF

Hmm... też jestem ciekawa o czym będzie ;] Pierwsza seria była super, ale co teraz wymyślą...

ocenił(a) serial na 10
JWF

niestety nie widziałam ostatniego odcinka, czy mógłby mi ktoś podać bezpośredniego linka do obejrzenie ostatniego odcinka??????? proszę:*

ocenił(a) serial na 9
kati_18

http://www.serialeonline.pl/category/121 - wpisałem hasło w google i już pierwszy link wyskoczył dobry, 5 sekund roboty

Jak chcesz sobie ściągnąć na komputer to daj maila, albo gg, to wyśle ci linki.

ocenił(a) serial na 7
JWF

drugi sezon zacznie się we wrześniu 2008 roku pozdrawiam a informacja na 109% pewna xD

ocenił(a) serial na 9
matoroll

Ja słyszałam, że nowe odcinki mają być dopiero na wiosnę...

matoroll

ta infor. nie jest napewno na 109%! już by pokazywali...
chyba bedzie (jeśli wogle bedzie) to na wiosne ;)

Carla

to jest PEWNEA INFORMACJA!
http://39ipol.plejada.pl/6041,news,,1,39_i_pol_wrocilo_na_plan,aktualnosci_detal .html

"Druga seria „39 i pół” zapowiada się równie ciekawie a być może nawet śmieszniej niż pierwsza – twierdzą zgodnie twórcy. Wśród obsady serialu pojawi się wiele nowych postaci, szczególną atrakcją będą zaś naprawdę wybitni aktorzy w rolach epizodycznych. Zdjęcia będą trwały do końca roku, serial pojawi się na antenie TVN wiosną. Czekamy niecierpliwie!" ;)

ocenił(a) serial na 9
Carla

No dobra ale niech to bedzie ostatni sezon, bo potem to już się z tego zrobi na wspólnej czy inne gnioty.