PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Czy może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego ten "serial" ma wyższą średnią od takich filmów jak: Zapach kobiety (!),
Godziny, Iris, Tajemnica Brokeback Mountain, Marzciel, Chicago, Monster, Amelia, Dom nad jeziorem, Piąty
element? Może mi to ktoś wyjasnić, bo dla mnie to jest niepojęte...Dodam jeszcze, że tych tytułów jest o wiele
więcej. Przerażające...

nick_12

dlatego, że nie zawsze coś co sprawia ludziom przyjemność musi być ambitne i wyjątkowe.
pzdr

nick_12

Bo ludzie lubią się odprężyć i pośmiać? Tak po prostu? ...

ocenił(a) serial na 8
turqusowa

Zgadzam się z przedmówcami.Nie wszystko co ludziom sprawia przyjemność musi być jakimś ambitnym,fascynującym arcydziełem.
Fajnie jest pooglądać coś takiego,humor się odrazu poprawia,człowiek staje się weselszy ;).

ocenił(a) serial na 9
nick_12

ten serial jest poprostu swietny zeby sie posmiac a nie beczec przed nim czy sluchac jakichs skomplikowanych dialogow ktore malo kto rozumie xDD ja bardzo lubie ten serial za jego to ze mozna sie przy nim niezle posmiac xDD

ocenił(a) serial na 9
nick_12

Ponieważ
1. To jest serial, a Ty wymieniłeś/aś filmy
2. O gustach się nie dyskutuje
3. A jeżeli mowa o gustach to myślę iż ten serial trafił w nie(chodzi mi tu o gusta odbiorców, nie tylko moje) idealnie i w idealnej 'porze'. Pozostaje tylko czekać na 2 sezon i liczyć, że będzie równie dobry jak pierwszy.

nick_12

Może też dlatego, że ambitny film zazwyczaj ma swoich zwolenników i przeciwników. Zawsze znajdzie się ktoś, kto takiemu filmowi da bardzo mało, bo go nie zrozumiał, albo nie podoba mu się tematyka, czy przesłanie go denerwuje itd. A taki serial, jak "39 i pół" to rozrywka prawie dla każdego, jest lubiany przez bardzo wiele osób.