Wpisywać się. Niech zobaczą ile nas jest i zrozumieją, że nie do zniesienia jest to, że ten bachor zaśmieca jedyny warty uwagi serial w tv
Pomysł dobry ale nie wypali. Przynajmniej nie w tym sezonie może w drugim jeśli będzie.
Zgadzam sie, ze to jedyny wart uwagi serial, milo bylo popatrzec na klubik M25 :)) Gorzej sie poczulem, kiedy ujrzalem tam Blog27 bleeee wywalic Ich z serialu i zatrudnic Wlochatego:))
Pod petycją podpisuję się rękami i nogami, tylko że z własnego doświadczenie wiem: głosu ludu nikt nie słucha ;) a tym bardziej nie widzi. To dziecko jest tragiczne, jej głos, jej pseudo styl. Lepsza by była profesjonalna aktorka młodszego pokolenia.
Też nie lubię tej dziewczynki, ale ludzie, wy chyba jesteście zjebani xD Jeszcze zaaranżujcie manifestację 'Precz z Tolą!', haha.
haha dobra pośmialiśmy sie a teraz nie komentuj tylko sie wpisuj ^^
moim zdaniem zawsze lepiej jak więcej osób zdaje sobie sprawę z realnej sytuacji. jak inaczej mieliby sie tego dowiedziec? blog 27 przeciez nie sluchaja
Z Tolą było tak, że potrzebowali do serialu jakiegoś młodzieżowego idola nastolatków, zeby pokazać róznice pokoleniową w muzyce miedzy tym co gra Darek a tym czego słucha jego syn.
Tak wiec tworcy serialu udali sie do wytwórni fonograficznej. A oni im dali to co akurat trzeba było wypromować czyli Blog 27. Nikt nie pomyślał, że tego nikt normalny nie słucha, a na pewno nie serialowy 17-latek.
Bardzo, bardzo dobrze powiedziane. ;)
A jeśli chodzi o grę aktorską, to mam dylemat, kto gra gorzej, Tola, czy ta aktorka grająca Karolinę. Ta to jest dopiero sztuczna. xD
Problem polega na: 1. Zdjęcia się już skończyły; 2. Wątek B27 jest dla serialu dosyć istotny w kontekście dzisiejszego odcinka (managment itd.). Co nie zmienia faktu, że koleżanka Tola działa mi na nerwy, a konkretnie jej beznadziejny śpiew.
Nie słucham muzyki typu B27, ale jak na 15latke, to ten jej głos nie jest najgorszy. Poza tym nie kojarze aktualnie innego zespołu z 16 letnimi dzieciakami(?)
I pamiętajcie, że Wam/Nam może się to nie podobać, ale są ludzie, którzy tego chcą słuchać, więc uważam, że mają do tego prawo - są inne rzeczy, które mi bardziej przeszkadzają, niż zespół dla nastolatków, którego słuchać nie muszę.
No, może 30 osób się uzbiera ;).
A na serio obecność Toli jakoś mnie nie wnerwia. Może po prostu mam większą cierpliwość. Jedno czego w niej naprawdę nie cierpię, to to że swoje piosenki śpiewa głównie w "cool english" (no chyba że było coś po polsku?), i jej styl ubierania się. Ale na szczęście w serialu nie stylizuje się na emo (niby w serialu nagrała teledysk, ale w rzeczywistości jest zupełnie inny). Wiadomo też, jak ktoś wspomniał wyżej, że może ona tu występować, by pokazać różnicę między gatunkami muzycznymi ("Ta muzyka może być przyjemna w słuchaniu, ta mała może być wulkanem energii, ale to jest komercja, a ja jestem artystą"), chociaż trochę kretyńskie jest to, że zespół w serialu nazywa się B27, mimo że są inne osoby (ale młodych trzeba przyciągnąć, nie). Może zniknie ona w drugiej serii, a co niektórym na razie zalecam być twardym i zacisnąć zęby :P.
Fuuu... Jak ją zobaczyłam w tym serialu odrazu mi się odechciało go oglądać. Dlaczeego własnie ta Toola :(?! Przeciesz ona niedość, ze na piosenkarke się nie nadaje, to tym bardziej na aktorke. Wyynocha z nią i z jej pieprzonym zespołem!
Redrum! Ale to jest serial pod tytułem 39 i pół i jest o człowiekupod cztedziestke i jego przeżyciach! A nie b-27 i o zespole dzieciaków które nie umieja śpiewać!Jeżeli serial by sie tak nazywał i przeczytałabym w spisie że jest o zespole i jego przeżyciach do kariery to rozumiem.Ale tak nie jest :/
Blog 27 w roli ambitnej kapeli, która walczy o szansę na pokazanie się to jakiś oksymoron (zlasuje ci banie z mocą wołu!). Okej, potrzebowali muzyki kontrastującej ze starym dobrym punkrockiem - mogli zrobić fikcyjny zespół, albo np. jakiś casting (przy okazji mogliby pomóc wybić się jakimś młodym zdolnym).
O! Mój brat ma kapelę reggae, nadawaliby się idealnie:)
http://www.wrzuta.pl/audio/7eTZ9FTusV/sahabah_-_chce_tylko_to
tak zgadzam się że oksymoron.W tym serialu w ogóle powinno być mniejjednej kapeli a więcej wątków.
Jestem jak najbardziej za!! Niech wyp---dala ta jeb--a s-ka z tego serialu!! Obniża jego poziom!! Tola w-l się ty pi--o !!!
Boziu wielka... Czy ty do cholery wiesz co to metafora?? Chyba nie... Na polskim w czwartej klasie jeszcze nie uczą.
A co do mojego wieku, to od dziś mam 17... A nie tak jak ty - 12
Vectra...nie nazywaj nikogo dzieckiem, bo sama jestes nieletnia...co do motywu B-27 w serialu...hmmmm....obniża poziom tej produkcji. Służy to tylko temu by wypromować małolatów...ale nie martwcie sie, Tola opuszcza nasz kraj i wyjeżdża do USA (i to nie na zmywak, ani nie na truskawki, czy inne bakłażany). pozdrawiam:D
Tak... najlepiej to napiszcie list do producentów żeby nakręcił druga wersje tego serialu, bez Toli. :P
Nie podoba wam sie jej śpiew ? olewajcie ją, :P dla mnie najważniejsze jest to że Tomasz Karolak dobrze gra i śpiewa.
ah .. zastanawia mnie tylko dlaczego Tola - Ola jest na pierwszym miejscu w obsadzie serialu :D?
zdjecia sie skonczyly ale moze by tak w momencie kiedy mialaby wystapic TOLA to proponuj eczarny ekran z napisem: ZABRONIONO :)
zdjecia co prawda sie skonczyly ale podobno maja krecic drugi sezon - tak wiec nie wszystko stracone:D
Zdecydowanie się zgadzam. Zapowiadał się ciekawie dopóki nie zaczęli lansować tych emodurni. Oj Palkowski po Rezerwacie dałeś się tak zwalić. Ja rozumiem że product placement to teraz standard ale litości nie ten blog27... wywalić ich bo przestanę oglądać ten serial bo zamiast się pośmiać z rewelacyjnego Karolaka trzeba się denerwować tym przygłupem - anorektyczką...
Z tego co słyszałem, stary Toli jest właścicielem wytwórni czy jakoś tak. Toteż nie musiała nikomu czyścić berła ani też chyba za bardzo nikt nie musiał kasy wywalać. Trochę szkoda, należałoby się za karę za to, że musiałem oglądać jej mordę.
To, co piszemy, naprawdę ma sens, wbrew tym wszystkim, co sieją tutaj defetyzm mówiąc, że to nic nie da. Ze względu na opinię widzów, mimo planowanej emisji 13 odcinków "dylematu 5" stworzono i wyemitowano tylko trzy. Internet to już przelewki, kryptoreklamy na forach internetowych, trendmakerzy w sieci - to już jest rzeczywistość :) toteż sądzę, że TVN dysponuje oddziałem ludzi, którzy grzebią w sieci i sprawdzają nasze opinie. A Trolla wali swoją obecnością większą chałę, niż wskrzeszanie "alternatywy 4". Drodzy producenci, FYI, 3,2 miliona widzów nie jest zasługą tego małego ścierwa :)
Co do ludzi, którym przeszkadzają ludzie, którym przeszkadza Tola - jestem kurde konsumentem, oglądając serial muszę oglądać reklamy. Niejako kupuję pewien towar. Mam prawo wyrazić swoją opinię. A jeżeli jest ona powszechna, to twórcy muszą się do niej dostosować.
A Ty, Trollu, ze spuszczoną głową przyznaj się, że Twoja muzyka to syf. Nawet nie komercha, bo za dużo wytwórnia na Tobie nie zarobi. Jeśli chciałaś sławy- już ją masz (tzw. złą sławę, ale zawsze jakaś), teraz skończ. Jeśli chciałaś pieniędzy - no cóż, pewnie coś zarobisz, ja się na tym nie znam, ale nie za dużo. Jeśli chciałaś fanów - będziesz ich miała najwyżej wśród dwunastolatków (pamiętasz chyba, jakiej publiczności pod empikiem dawałaś autografy w dniu emisji "wojewódzkiego" z Tobą w roli głównej? ;). Jeśli chciałaś przyjaciół, których wg Ciebie (u wojewódzkiego) ci brak - swoją działalnością robisz sobie tylko wrogów. Jeśli chciałaś zagrać w filmie - jeden sezon doskonałego serialu już prawie zniszczyłaś. Teraz zejdź już. Błagamy, przestań nas epatować swoją osobą ;) a jeżeli już musisz gdzieś grać, proponuję namówić tatusia na remake pana kleksa, domowe przedszkole, albo może nawet do teletubisiów Ci się uda wkręcić jak się postarasz.
kurcze.. zupelnie nie rozumiem waszego wzburzenia? ok.. rozumiem.. sam nie przepadam za blog27 i cala ta tola ale w tym serialu nie to jest najistotniejsze. mimo tego ze "nie pociaga" mnie ten zespol to podoba mi sie caly ten watek ktory genialnie wpleciony jest w caly serial. kurde.. przeciez ten dzieciak jest tylko odtworczynia jakiejs tam roli. fakt... moze srednio jej wychodzi aktorstwo ale mimo wszystko podoba mi sie ten scenariusz i to ze tak fajnie jest to wplecione w cala reszte serialu. ogolnie tole postrzegam nie zbyt pozytywnie bo uwazam ja za kolejna mloda glupia du.pe ktorej powoli udezac "slawa" do glowy ale podczas ogladania tego serialu cala ta opinia idzie na bok, bo liczy sie dla mnie sam watek a nie to kto odgrywa w nim role;]
pozdrawiam!
masz prawo do takiej opinii a co do serialu to wiadomo że każdy składa się z kilku wątków - to jasne dla wszystkich, zgodziłbym się nawet na zagranie przez ten b27 epizodu ale zauważ że ten wątek właśnie niestety staje się najważniejszy a już na pewno jednym z głównych. Głupio trochę że wciskają w tym bądź co bądź dobrym serialu kaszankę w postaci tego tworu marketingowego. To naprawdę nie jest zespół z prawdziwego zdarzenia tylko twór mainstreamowy - jest zapotrzebowanie na muzykę dla emo - jest i kapela, w której "muzycy" niepotrafiąc grać na swoich instrumentach grają z playbacku. Żałośnie trochę wygląda wmawianie widzom że ten właśnie twór jest objawieniem na skalę Madonny... tym bardziej że póki co jakoś tych dziesiątek tysięcy na ich koncertach raczej nie uświadczy. Rozumiem że współczesne filmy i seriale to istne bazary, na których producenci chcę nam wcisnąć różne rzeczy ale na litość boską miejmy jakieś standardy.