Oczywiście to będzie kolejny pojazd po rozwydrzonej małolacie. Sam mam kapelę, i jak patrzę na to gówno co ona wyprawia na scenie, to mam ochotę porzucać w nią mięsem jak Cejrowski we Frytkę. A najgorsze jest to, że serial o starczawym PUNKU zaczyna mówić mniej niż o KINDER-PSEUDO-POP-EMO-PUNKU... I mi jest w tym momencie przykro. Myślałem, że to będzie jakiś serial na poziomie, a tu Tola i jej Be27... ŻAL.EU
tak polubiłam ten serial że nawet trol moze sobie biegac po planie. nie ma jej tak duzo wiec niech sie dzieciak cieszy.
To prawda. Nie rozumiem dlaczego reżyserzy zapraszają do gry osoby, które mają więcej przeciwników niż fanów. Ja nie oglądam tego właśnie z powodu tej gówniary.
Problem dotyczy również innych produkcji. Choćby ten serial o pięknych, młodych i bogatych. Zapomniałem tytułu. Ten z Buzkową. Co to czupiradło tam robi?! A samobója to dopiero strzelił sobie Zanussi Dodą.
Co ty masz do Toli przecież ona jest spoko :):) może nie śpiewa tak jak ty byś chciał ale nie gadaj że śpiewać nie umie :):) nie chciałbyś żeby ciebie ktoś tak komentował :P
dziubul każdy ma swój gust,jak widzę są osoby,które Tolę lubią i to bardzo dobrze i tak dalej,ale jednak są też takie,które jej nie lubią (np. taka skromna ja) i uważają jej głos za np.pobekiwania kozy w okresie godowym lub cos w tym stylu.
Jednak nie rozumiem,dlaczego występy Tolki w "39 i pół" miały zniechęcic w jakikolwiek sposób??!!Przecież jej występy to zazwyczaj krótkie epizody a piosenke spiewa jedną i to nigdy nie w całości.
Mnie się serial podoba i osobiście mogę to przeżyc ;D
Pozdro i hej ho.