PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58510
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

Co sądzicie o II serii tego serialu?? Bo nie wiem czy tylko ja tak uważam, ale wydaje mi się że pierwsza była dużo lepsza....a tak z niecierpliwością czekałam na pojawienie się tej nowej serii i jestem trochę nią rozczarowana... no ale... a jakie jest wasze zdanie na ten temat??

Ilonaaa

A mi się podoba ta seria. W sumie w tym samym stopniu co tamta. No i zmienili zespół :D

_Lillian_

no jeśli chodzi o zespół to Afromental jest dużo lepszy;)

Ilonaaa

Afromental zdecydowanie lepszy niż Blog27.
Jeśli chodzi o serię, to pierwsza wydaje mi się lepsza ;)

ocenił(a) serial na 9
Ilonaaa

No wg mnie I seria była troszkę lepsza, zresztą była utrzymywana w innym klimacie. Jednak muszę dodać, że II też jest dobra ;)

djgad

druga seria jest beznadziejna. w stosunku do pierwszego sezonu jest nieporównywalnie gorsza. twórcy wydają sie kompletnie pozbawieni pomysłów. odcinki nie trzymaja sie kupy, są nudne, bardzo luźno ze sobą połączone. wygląda to tak, jakby ktoś na siłę ich zmusił, żeby wymyśliłli kilka odcinków, żeby tylko zarobić. ale to jest wg mnie kompletne nieszanowanie widzów. jakoś poziom trzeba trzymać. ale to naturalne, że w tym kraju każdy serial, który odniesie sukces z czasem jest robiony już tylko dla kasy i, że tak powiem na odczepnego.

ocenił(a) serial na 9
Lord_Sith

tez uważam że 1-wsza była troche lepsza...wg mnie tamta była śmieszniejsza ale w tej są też ciekawe akcje,nowi bohaterowie,i co najważniejsze nowy zespól Afromental jest zajebisty dużo lepsi niż Blog 27. Tylko jakoś postać tej Anieli? nie wiem nie pamietam - córki Darka jakos mi nie pasi =/

ocenił(a) serial na 10
ulcia_13

Jeśli chodzi o fabułę to lepsza byłą 1, ale muzycznie to 2 miażdży

Ilonaaa

Pierwsza seria była dużo lepsza. Drugą na początku byłam rozczarowana. Teraz nawet się przyzwycziłam i fajnie mi się ogląda, ale i tak wolałam pierwszą.

Ilonaaa

zdecydowanie I. II serię przestałam regularnie oglądać po kilku odcinkach, bo mnie nudziła.

ocenił(a) serial na 9
kickyourdaddy

dokładniee,muza lepsza w 2-giej.. Tylko denerwuje mnie to ze chłopaki z Afromental mają baaardzo małe rolee ;/ sa raz na 2 odcinki i powiedza jedno zdanie ;/

Ilonaaa

straszne. tak wybitni aktorzy nie powinni znikać z ekranu w ogóle!

ocenił(a) serial na 9
kickyourdaddy

wlsnie ogladalam ostatni odcinek serialu 2 czesci i jestem w szoku anka w ciazy i dziewczyna patryka tez jak telenowela ale spoko troche optymizmu potrzebne czlowiekowi

wikiw99

choc ze mmnie fanka to czasami nie pamietam wszystkich scen.a wamtez sie czasem to zdarza? kurcze, dobze ze czasem pojawia sie mozliwosc podejrzenia tych odcinkow. teraz naprzyklad wyczailam ze w necie da rade ogladac i jedna i druga serie.. polecam http://www.plejada.pl/94,2,,,,vod_seria.html