Totalnie przesadzono ze sceną tańca podczas pomagania patrykowi posprzątać na giełdzie :]. Po za tym nawet fajny :]
Wg mnie scenarzysta zrobił sobie jaja i powygłupiał się, i dodał scenę tańca rodem z "high school musical" ^^
Dla mnie to wyglądało na taki krótki romans polski z bollywood- nieudany zresztą
Scena ta była katastrofą, wygłypu ze skrzynkami jeszcze jako tako, ale układ taneczny porażka ;D
Także uważam że ten taniec to była przesada ale z drugiej strony tańczyli do 'Wszystko bez sesnu ' więc powiem że jak nic taniec bez sensu skwitowany wszystko bez sensu miało sens :D :p <haha> i tak serial is the best!
24 odcinek był super :] Wreszcie zaczyna się cosporządnego dziać :] Zwolnienie z pracy, oszustwa kaśki i ostry punk rock :] I tego mi brakowało w 2 seri ale już wróciło :]
mi też sie ten moment nie podobał ... nie wiem czemu ale strasznie głupio sie wtedy poczułam ;p
"Dziendobry panie prezesie, jesteśmy w dupie" :] Najlepszy tekst odcina 25 :]. Odcinek super zwłaszcza zielu i darek :]