39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58562
5,1 8 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

odcinek 23 ;]

ocenił(a) serial na 10

Totalnie przesadzono ze sceną tańca podczas pomagania patrykowi posprzątać na giełdzie :]. Po za tym nawet fajny :]

danio344

Prawda, motyw z tym tancem byl raczej taki glupawo-zenujacy ;)

RozA_7

Zgadzam się... w ogóle niepotrzebny.

danio344

a mi motyw tańca się podobał i był ok....
fajna wstawka...

danio344

zgadzam się, czułem się mocno zażenowany jak tam pan Karolak wywijał -_- poza tym całkiem spoko :D

ocenił(a) serial na 6
danio344

Wg mnie scenarzysta zrobił sobie jaja i powygłupiał się, i dodał scenę tańca rodem z "high school musical" ^^

ocenił(a) serial na 10
Oktawia_

Dla mnie to wyglądało na taki krótki romans polski z bollywood- nieudany zresztą

ocenił(a) serial na 8
danio344

Scena ta była katastrofą, wygłypu ze skrzynkami jeszcze jako tako, ale układ taneczny porażka ;D

danio344

Także uważam że ten taniec to była przesada ale z drugiej strony tańczyli do 'Wszystko bez sesnu ' więc powiem że jak nic taniec bez sensu skwitowany wszystko bez sensu miało sens :D :p <haha> i tak serial is the best!

ocenił(a) serial na 10
malam_i

24 odcinek był super :] Wreszcie zaczyna się cosporządnego dziać :] Zwolnienie z pracy, oszustwa kaśki i ostry punk rock :] I tego mi brakowało w 2 seri ale już wróciło :]

ocenił(a) serial na 9
danio344

mi też sie ten moment nie podobał ... nie wiem czemu ale strasznie głupio sie wtedy poczułam ;p

ocenił(a) serial na 10
ulcia_13

"Dziendobry panie prezesie, jesteśmy w dupie" :] Najlepszy tekst odcina 25 :]. Odcinek super zwłaszcza zielu i darek :]

ocenił(a) serial na 10
danio344

W odcinku 26 lekk przegieli z końcówką :] K...a wszyscy w ciąży :]

danio344

No serio mogliby ograniczyc troche to rozmnażanie ;/ bo naprawde wyszło jak w brazylijskiej manianie ;] ale odcinek bardzo fajny :)