PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=467100}

39 i pół

2008 - 2009
6,8 59 tys. ocen
6,8 10 1 58516
5,6 11 krytyków
39 i pół
powrót do forum serialu 39 i pół

nie mogę na to już patrzeć jak na siłę promują miernotę w postaci zespołu blog 27!!
jeśli scenariusz przewidywał taki duży udział zespołu młodzieżowego można było sięgnąć po coś ciekawszego niż takie pseudoamerykańskie pseudogranie, ale podobno koleżanka wokalistka jest córką wpływowej mamy i mama zadziałała...

bardzo to wszystko słabe... wychodzi na to, że albo mamy przyciężkawe produkcje telewizji państwowej (za wyjątkiem pitbulla 10/10) albo telewizję prywatną, która służy wyłącznie do załatwiania interesów i robienu sobie wzajemnie dobrze

duży minus dla pana karolaka, że się dał wciągnąć w naciąganą reklamę takiej marnej kapeli

Cytrus_2

Niestety również spodziewałem się czegoś ciekawszego po serialu. Okazało się że to tvn-owska obyczajówka pachnąca (a właściwie śmierdząca) czystą komercją.

ocenił(a) serial na 6
Cytrus_2

Dokładnie. Promowanie tego lipnego "zespołu" zniszczyło ten serial, a szkoda bo inne wątki są całkiem spoko.

Coen_3

Filmy świetny ale gdyby nie promowali tego beznadziejnego zespołu jak go pokazują to już nie moge ogladac, poprostu beznadzieja.

redsylwia

Albo mi się wydaje, albo zespół Blog 27 już nie istnieje, został rozwiązany- na szczęście. Mimo wszystko serial oglądam co tydzień, już nie przesadzajcie, bywały dużo gorsze ;)

ocenił(a) serial na 1
vrutka

istnieje istnieje...niestety..

Cytrus_2

Ten serial to totalne przegięcie :/ Nie wiem o czym myślał producent i reżyser i wszyscy inni tworząc "to" ale jak dla mnie jest to porażka przede wszystkim dlatego, że promują rozkapryszoną nastolatkę, która w dodatku ma więcej antyfanów niż fanów ;/ Nie wierzę, że punkowiec czy rockaman powiedziałby o muzyce Toli, że jest zajebista :o

ocenił(a) serial na 1
Ann_22

święta prawda!