PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15085
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Jest lepszy niż lost:zagubieni. Bardzo mi się podoba w przeciwności do lost,łeeeeeeeeee...

ocenił(a) serial na 9
Anakin_17

Jestem tego samego zdania!!!!!!! 4400 jest o wiele lepszy od lost!!!

Anne92

Tysiąc ludzi - tysiąc opinii. Dla mnie osobiście jednak te dwa seriale dzieli przepaść. Co prawda 'Lost' też mi niemiłosiernie podpadł w trzecim sezonie (Pytanie za milion- dlaczego wszyscy porównują kolejny nowy serial z jakim maja do czynienia do 'Lost'?- To już sie staje nudne), aczkolwiek 4400 uważam za serial całkowicie wypaczony z jakiegokolwiek klimatu, emocji (ma u mnie niechlubną nagrodę w kategorii "najnudniejszy serial w historii TV"), na dodatek w którym przeciętna realizacja wręcz woła o pomstę do nieba. Zresztą pisałem juz tutaj o poszczególnym odcinach, więc nie będę się powtarzał...

Grifter

Hm, dla mnie przede wszystkim u "4400" brak akcji, ale - o dziwo - nie nudzi mnie. Po prostu, taka jest szybkość tego serialu - powoli, odcinek za odcinkiem, poznajemy jednego za drugim Odnalezionego, ale - tu niesttey muszę przyznać rację - brak swoistego klimatu, tego "czegoś", co by zniewalało. Ale, kiedy ktośnie ma nic ciekawszego do roboty w czwartkowy wieczór, to może sobie pooglądać,a jakże ;) (co też ja czynię ;p). A LOST - wg mnie nie ma nawet co porównywać. Jak mrówka do słonia.

Wega

powiem tak.. to zupełnie różne serijale z róźną fabuła.... i nie ma co ich porównywać :) LOST jest zajebiste (przynajmniej pierwsze dwa sezony) a 4400 też wciąga... obydwa mja fajny klikmat... ale o tyle narazie wole 4400 że coś się wyjasnia w kazdym odcinku.. a nie tylko mnożą tajemice :p