PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Ani dzisiaj, ani za tydzień (dalej nie patrzyłem, ale pewnie też nie będzie) :( Wygląda na to, że nasza wspaniała TVP urwała nagle serial po paru odcinkach :(

ocenił(a) serial na 8
Elektryk

Emisja została przeniesiona na poniedziałki o 22:05 :/

ocenił(a) serial na 9
Dexter

Pffff... Ale badziew :/ Dobrze, że AXN już wyemitował trzeci sezon :P

ocenił(a) serial na 6
Mathisek

Nie AXN tylko Cinemax i Cinemax 2.

A wracając do sprawy- Widzimy tu jak TVP traktuje widza, nie dość, że kiepskie tłumaczenie, że brak odpowiednio oznaczonych odcinków to jeszcze nagła zmiana dnia i pory emisji.

ocenił(a) serial na 7
Dexter

poniedziałek 22.05?? Kiepski dzień i godzina, pewnie stracą na oglądalności.. A wie ktoś coś o tym nowym co będzie w czwartki, ciekawy?

grell

PFFF!
Cholera jasna, co oni sobie myślą?!?!
Włączam jedynke, a tu jakiś durny film z serii 'okruchy życia"..
ale przeciez w kazdym programie bylo 4400...

kocica666

Ja też! Czekam na 4400 a tu jakiś badziew!!! Co to ma być! W poniedziałki??? O 22:05??? Aaarghg... :/ Po prostu tego nie komentuję...

Eruaniel

Aha, i jeszcze jedno.

Szlag mnie trafił.

Dexter

skoro w poniedziałek o 22:05, to co zrobią z "Brothers & sisters"? mam nadzieję, ze nie wyjada na tym serialu. TVP zaczyna szpuncić zupełnie jak TVN!

Elektryk

cholera troche pozno bedzie!!... i jeszcze w dodatku nie wiadomo po co to przeniesli...

Elektryk

Zemścili się bo ludzie nie płaca abonamentu lol :P

stumhi

To tym bardziej nie zapłacą. Oto cała polska publiczna TV: sam szmelc na wizji, a jak trafi się film zwiększający oglądalność to bez uprzedzenia przenosi się go na nieatrakcyjną godzinę. Sami sobie szkodzą. Co za ludzie tam podejmują decyzje?

Maya

Zgadzam sie niestety:(

swoja droga, jak juz taka lipna godzina, to mogli dac w piontek, a tak... no chyba, ze ktos mi napisze usprawiedliwienie na kazdy wtorek, to chetnie:)

PS> to jest po prostu konkurencja dla "szkla kontaktowego" chca zminiejszyv TVN` owi ogladalnosc:(

Losiu_2

==" no ja też siadam przed telewizor a tu "nikita" :/ i mimo że ogladałam już tą serie na cinemax to chetnie bym jeszcze sobie poprzypominala . A poneidziałek w ogole mi nie pasuje :/ i jeszcze moze dwa odcinki pod rzad? tak samo jest CSI tez kurde późno :(

S_R_Corpse

Masakra normalnie mnie to też na maksa zaskoczyło!!!
CO ONI W OGÓLE SOBIE ROBIĄ W TYM TVP1???
NAWET NIE POWIADOMILI O ZMIANIE!!!!

PONIEDZIAŁEK I TO W DODATKU po 22 SZOK NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!1

S_R_Corpse

Ja we wtorek muszę o 5.30 wstawać, jak ja to mam niby teraz oglądać? No chyba że będę na pierwszych godzinach spała... ;P

Maya

Jak dla mnie serial został przeniesiony, bo właśnie miał małą oglądalność. Jako, że TVP wykupiła całą serię to teraz chce ją już puścić, ale wątpie czy wierzy, że oglądalność w poniedziałki będzie większa (stąd pewno brak właściwie jakichkolwiek reklam informujących o przeniesieniu).
W czwartki dali zapewne to, co według nich zobaczy więcej osób.

ocenił(a) serial na 6
Miodzio

Nic dziwnego skoro w gazetach z programem nie pisali 4400 3 tylko 4400- sporo ludzi po informacji, że TVP nie nada 3. sezonu mogło pomyśleć , że to powtórki.

ocenił(a) serial na 7
Elektryk

a ktoś wie czy nadal po 2 odcinki będą puszczać na raz? bo skoro serial przenisli na 22.05 to mogliby po jednym odcinku w sumie tylko dawac :P

a oglądalność o tej porze wcale nie musi im sie zmniejszyc - ja bym powiedziała, że może się zwiększyć raczej, bo 4400 miało małą oglądalność ze względu na Dr. House'a na dwójce lecacego w tym czasie i inne seriale na innych programach. Czytałam o tym na filmwebie.

I jak dla mnie to lepiej, że prznieśli ich na pon :P teraz mogę oglądać i House'a i 4400, a tak z 4400 musiałam rezygnować :) Chociaż nie żałowałam tego jakoś nadzwyczajnie.

Fluorescent

Patrzyłem w programie na stronie TVP i będą po jednym odcinku :/

Elektryk

nie chce Was martwic, ale w programie na pon o 22 nie a juz 4400, tylko normalnie B&S

Happily_ever_after

no nie znowu pozmieniali i rzeczywiscie jest 4400, a jeszcze 2 dni temu w programie byli B&S

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Totalna porażka, telewizja publiczna schodzi na psy, już dawno zostali daleko z tyłu za telewizjami komercyjnymi i nic nie robią, by ten stan zmienić. Brak słów.