Ani dzisiaj, ani za tydzień (dalej nie patrzyłem, ale pewnie też nie będzie) :( Wygląda na to, że nasza wspaniała TVP urwała nagle serial po paru odcinkach :(
Nie AXN tylko Cinemax i Cinemax 2.
A wracając do sprawy- Widzimy tu jak TVP traktuje widza, nie dość, że kiepskie tłumaczenie, że brak odpowiednio oznaczonych odcinków to jeszcze nagła zmiana dnia i pory emisji.
poniedziałek 22.05?? Kiepski dzień i godzina, pewnie stracą na oglądalności.. A wie ktoś coś o tym nowym co będzie w czwartki, ciekawy?
PFFF!
Cholera jasna, co oni sobie myślą?!?!
Włączam jedynke, a tu jakiś durny film z serii 'okruchy życia"..
ale przeciez w kazdym programie bylo 4400...
Ja też! Czekam na 4400 a tu jakiś badziew!!! Co to ma być! W poniedziałki??? O 22:05??? Aaarghg... :/ Po prostu tego nie komentuję...
skoro w poniedziałek o 22:05, to co zrobią z "Brothers & sisters"? mam nadzieję, ze nie wyjada na tym serialu. TVP zaczyna szpuncić zupełnie jak TVN!
To tym bardziej nie zapłacą. Oto cała polska publiczna TV: sam szmelc na wizji, a jak trafi się film zwiększający oglądalność to bez uprzedzenia przenosi się go na nieatrakcyjną godzinę. Sami sobie szkodzą. Co za ludzie tam podejmują decyzje?
Zgadzam sie niestety:(
swoja droga, jak juz taka lipna godzina, to mogli dac w piontek, a tak... no chyba, ze ktos mi napisze usprawiedliwienie na kazdy wtorek, to chetnie:)
PS> to jest po prostu konkurencja dla "szkla kontaktowego" chca zminiejszyv TVN` owi ogladalnosc:(
==" no ja też siadam przed telewizor a tu "nikita" :/ i mimo że ogladałam już tą serie na cinemax to chetnie bym jeszcze sobie poprzypominala . A poneidziałek w ogole mi nie pasuje :/ i jeszcze moze dwa odcinki pod rzad? tak samo jest CSI tez kurde późno :(
Masakra normalnie mnie to też na maksa zaskoczyło!!!
CO ONI W OGÓLE SOBIE ROBIĄ W TYM TVP1???
NAWET NIE POWIADOMILI O ZMIANIE!!!!
PONIEDZIAŁEK I TO W DODATKU po 22 SZOK NORMALNIE!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ja we wtorek muszę o 5.30 wstawać, jak ja to mam niby teraz oglądać? No chyba że będę na pierwszych godzinach spała... ;P
Jak dla mnie serial został przeniesiony, bo właśnie miał małą oglądalność. Jako, że TVP wykupiła całą serię to teraz chce ją już puścić, ale wątpie czy wierzy, że oglądalność w poniedziałki będzie większa (stąd pewno brak właściwie jakichkolwiek reklam informujących o przeniesieniu).
W czwartki dali zapewne to, co według nich zobaczy więcej osób.
Nic dziwnego skoro w gazetach z programem nie pisali 4400 3 tylko 4400- sporo ludzi po informacji, że TVP nie nada 3. sezonu mogło pomyśleć , że to powtórki.
a ktoś wie czy nadal po 2 odcinki będą puszczać na raz? bo skoro serial przenisli na 22.05 to mogliby po jednym odcinku w sumie tylko dawac :P
a oglądalność o tej porze wcale nie musi im sie zmniejszyc - ja bym powiedziała, że może się zwiększyć raczej, bo 4400 miało małą oglądalność ze względu na Dr. House'a na dwójce lecacego w tym czasie i inne seriale na innych programach. Czytałam o tym na filmwebie.
I jak dla mnie to lepiej, że prznieśli ich na pon :P teraz mogę oglądać i House'a i 4400, a tak z 4400 musiałam rezygnować :) Chociaż nie żałowałam tego jakoś nadzwyczajnie.