PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

tak dzisiaj popatrzyłem na pierwszy odcinek i ten odcinek przecież już leciał na początku chyba 1 serii. Czy to chodzi poprostu o przypomnienie tego co sie wydarzyło czy to jest ta sama seria co kiedyś leciała??
PS. Ciężko jest wybioerać pomiedzy 4400 a Fala zbrodni :/

Sylwo117

To było przypomnienie dwóch pierwszych sezonów. Drugi odcinek był już odcinkiem 3 sezonu.

ocenił(a) serial na 7
Sylwo117

Ja akurat między 4400 a Falą zbrodni nie musiałabym wybierać, bo tego drugiego nie oglądam, ale House'a teraz przenieśli na 21.10 i mi się seriale zjeżdżają w czasie :/ I chociaż 4400 nie jest moim ulubionym serialem (przynudza) to lubiłam go sobie czasem pooglądać. House'a nigdy w życiu nie ominę więc 4400 będę oglądać tylko jeden odcinek tygodniowo.

Fluorescent

No właśnie zapomniałem dodać Dr. House to jeszcze lepiej, 3 fajnie filmy na 3 różnych stacjach szkoda tylko że nie o 3 różnych godzinach :/

ocenił(a) serial na 7
Sylwo117

z telewizją to tak już jest - cały tydzień nie ma co oglądać, a jak już jst to wszystko jednego dnia i o tej samej porze na wszystkich kanałach :/ heh

ocenił(a) serial na 6
Sylwo117

Był to odcinek 0 przypominający 2 poprzednie sezony po nim zaś nadano odc. 1 (oba odcinki 3 sezonu). Swoją drogą w żadnym programie TV nie widziałem numerów odcinków, ani tym bardziej sezonu.

Zamiast 4400 3(0, 1) było tylko 4400 Widać, że TVP bardzo sie stara aby serial miał sporą oglądalność (Nie mówiąc już o tym, kilka miesięcy temu mówili, że nie nadadzą 3 sezonu)

MistrzSeller

ciesz się, że w ogóle jest w TV :] szkoda tylko że nie puścili 2 serii :/ A poza tym to ja też mam problem z 4400/House :/

dolores_4

Dolores na szczęście twój problem minie za tydzień bo pozostały jeszcze chyba 2 odcinki House'a więc bedziesz ogladać 4400 a ja mam do tego Fale zbrodni :/