PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Mam zamiar zaczac ogladac 4400, ale nie wiem jaki poziom reprezenuje.
Czy jest to serial lepszy od PB, LOST, Numb3rs, Supernatural. Threshold, Invasion, Taken? Ktory jest najbardziej podobny do 4400?
Pole do popisu dla tych co ogladali juz 4400.

ocenił(a) serial na 1
Misiek_5

z lostem czy PB sie nie moze rownac ale wg mnie mozna go z czystym sumieniem ogladnac :) nawet fajna ciekawa fabuła ;) reasumując polecam go

pzdr

ocenił(a) serial na 4
tomi676

No to w takim razie jest lepszy choc od pozostalych przeze mnie wymienionych seriali? Chodzi mi w szczegolosci o porownanie do supernatural i invasion.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Jesli chodzi o 4400 to obejrzalem juz prawie caly 2 sezon, a inwazji 4-5 odcinkow moze. Powiem ci ze bardzo przekonalem sie do 4400, moim zdaniem jest na poziomie inwazji a nawet i lepszy bo znowu pojawilo sie u mnie takie uczucie jak w PB, ze musze ogladac dalej i tak obejrzalem 8 odcinkow jednego dnia :)) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Invi_2

Lost, PB, Invasion nie do przebicia. . 4400 tuz na nimi, godny zobaczenia (threshold syf niemiłosierny :/ )
pzdr

ocenił(a) serial na 6
Misiek_5

Polecam serial, co do poziomu mozna porownac do Supernatural , duzo lepszy od threshold i przecietnego Invasion. Takie polaczenie: X-Files ale bez kosmitow (chodzi mi o poszczegolne sledztwa dotyczacych 4400), watku detektywistycznego i paranormalnych zdolnosci (w ogladaniu jestem na bierzaco czyli po 3x06 odcinku jestem)

ocenił(a) serial na 8
Misiek_5

a ja mowie: ogladac i sie nie zastanawiac. Skonczylem juz 3 sezon, i smutno mi, ze trzeba czekac do nastepnych wakacji na 4.
Wrazenia po obejrzeniu 4400 sa niemal na rowni co wrazenia po 1 sezonie Lost. 2 sezon Lost juz mnie troche denerwowal i nuzyl, a glowny wplyw na to, ze trzeba bylo czekac na kazdy odcinek, az go puszcza na ABC. Przez to oczekiwanie na prawde obawiam sie co bedzie z 3 sezonem Lost. Najchetniej bym poczekal az bedzie caly ;/

ocenił(a) serial na 4
daber

Obejrzalem pierwszy sezon. Przekonalem sie. Bede kontynuowal ogladanie tego serialu.

Misiek_5

Ten serial bardzo mi sie podoba. Przez przypadek wziąłem z wypożyczalni DVD z sezonem 1. Myśle - długie zimowe wieczory - może oglądne. Przyjechałem do domu - włączyłem 1 odcinek - i tak do 24 oglądłem cały 1 sezon za jednym zamachem. Rano już miałem 2 i 3 sezon i załatwiony urlop :). Serial niesamowity - wg mnie lepszy od LOST który zaczął mnie nudzić jakby scenarzystom skończyły się pomysły na coś fajnego. Te halucynacje w kółko i w kółko. Brać i oglądać. Kto lubi XFiles i podobne klimaty - poczuje sie jak w domu.