PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

a może mi ktoś napisać miejwięcej jakie zdolności tam ludzie mają?
nie chodzi mi żebyście tam mi wszystkie wymieniali ale chociaż kilka.

micea

przewidywanie przyszłości, uzdrawianie, leczenie płodów z wad wrodzonych, zdolnośc nakłaniania ludzi do zabójstwa, czytanie w myslach, itp :)
chcesz więcej ;>???

Asior

nie obrażę się jak jeszcze dopiszesz :) jestem bardzo ciekawa :0

ocenił(a) serial na 8
micea

Lepszy refleks i siła, przyspieszanie metabolizmu. A z takich innych, to powrót po zniknięciu w ciąży w której nie była przed porwaniem. Zachęcam do obejrzenia, naprawdę warto :)

ocenił(a) serial na 8
micea

TELEKINEZę, TELEPATIę, KONTROLOWANIE PRąDU, CZYTANIE W MYśLACH, REGENERACJA, JASNOWIDZENIE, IMITACJA WYGLADU, WPROWADZANIE W GNIEW "SAMCóW", WYSZUKIWANIE TALENTóW, LECZENIE TRISOMI W STADIUM PłODOWYM, WYWOłYWANIE DYSPLAZJI, WSTRZąSY SEJSMICZNE, WłADANIE ZWIERZęTAMI, WYCZóWANIE FEREOMONóW, PRODUKOWANIE "OLEJU" PSYCHOTROPOWEGO, KONTROLOWANIE LUDZI PODCZAS SNU, MOC SUGESTI, ITP ITD

szary

noo zawarłaś/łes chyba wszystko ;) Własnie skończyłam ogladać cały serial, super jest tylko miałam nadzieje na inne zakonczenie ....
Teraz zabrałam się za inny w podobnym typie filmek (serial) Dead Zone

Asior

To jeszcze nie koniec, kolejna seria, czwarta, już jest zapowiadana na lato 2007.

elliotthead24

nie mów???? naprawde??? kurcze własnie się zastanawiałam d;laczego tak dziwnie skończyli, tak jakby zostawili sobie "furtkę" na następne sezony.
Ale świetnie ciesze się bardzo, a od stycznia w jedynce 4400 :)