Witam dowiedziałem się ze są 4 książki The 4400 dwie z nich to zakończenie serialu
Welcome to Promise City Grega Coksa i Promises Broken Davida Macka
wszyscy fani tego serialu powinni je przeczytać
OSTRZEŻENIE PRZED SPOILERAMI
W poniższej adresie znajduje się streszczenie obu książek.
aquenral.net/2010/01/03/4400/
nie tylko ty a nieźle się roskręcało
jak znasz Język angielski to są dostępne po Polsku obecnie nie widziałem
Właśnie skończyłam oglądać serial, ale i mnie nie zadowala zakończenie. Zresztą ciekawość mnie zżera co było dalej...
Czy mogłabym prosić, abyś pokrótce opisał mi historię z książek, ponieważ stronka, którą wrzuciłeś już nie działa? Oczywiście może być na prywatną wiadomość, żeby nie spojlerować innym osobom. :)
witam też podpinam się pod prośbę. może być priv. czy wie ktoś czy wydane są książki po polsku?
pozdrawiam
Proszę wybaczyć ale dla mnie to było wieki aż dziw mnie ze ktoś odświeżył temat :) znalazłem dwie książki linki poniżej są to pełne wersje do pełnej książki w google boks po angielsku przyjemnej lektury
The 4400: Welcome to Promise City
books.google.pl/books?id=RK_gRrYDRLsC&printsec=frontcover&dq=Welcome+to+Promise+ City&hl=pl&sa=X&ei=fmCGVbiJFqGhyAOjgoGwAg&ved=0CCMQ6AEwAA#v=onepage&q=Welcome%20 to%20Promise%20City&f=false
Promises Broken
books.google.pl/books/about/4400_Promises_Broken.html?id=MOT4GkTWxZAC&redir_esc= y
Mogłabym prosić o krótkie streszczenie zakończenia z racji tego, że linki nie działają? :)