Tvp1 na rzecz jakiejś polskiej serialowiny nie pokaże póki co 3 sezonu the 4400, wygląda na to, że przyjdzie nam sobie poczekać do przyszłego roku (oby strał sie cud).
3 sezon jeszcze leci w USA (chyba) wiec napewno zrobia jakąś przerwę, po drugie serial 4400 nie jest łatwym serialem jak np. LOST gdzie mamy wszystko podane na tacy a co się z tym wiąże ogladalnośc nie jest nadzwyczajna. Całkiem możliwe że TVP całkowicie zrezygnuje z tego serialu a byłaby wielka szkoda. Póki co nie piszcie że wogóle nie będzie jak jeszcze nic nie wiadomo.
Swoją drogą jaki to będzie serial po 4400 leciał w czwartki ?
3 sezon już oglądałem i jest całkiem niezły. Heroes też niczego sobie. Może nawet lepszy niż 4400
Gdzie jest jakieś info o tym, że Heroes bedzie na TVP?
Bo jakoś nie chce mi się wierzyć.
Nawet Lost był starszy jak zaczęli go pokazywać.
Tu masz info:
http://www.sci-fi.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=17
Tylko, żeby nowy prezes TVP nie zrezygnował z tej produkcji, bo Heroesa kupił na pewno wildstein
3 sezonu 4400 jeszcze nie widziałem, bo strasznie ciężko go w sieci dorwać, a co do Heroes, to ten serial jest podobny do 4400. Tam też są ludzie, którzy posiadają niezwykłe umiejętności i muszą ocalić świat przed zagładą.
Nie prawda, właśnie, że 3 jest o wiele łatwiej znaleźć na torrentach w sieci niż 2. Ale do tego ma dostęp tylko osoba zarejestrowana na www.torrenty.org, adres torrenta: http://torrenty.org/torrent/58424
Pozdrawiam ;]
że co,że niby LOST jest łatwiejszy,wszystko jest podane na tacy,no wolne żarty,ty chyba nigdy Losta nie ogladałeś!!
No co tam jest trudnego do zrozumienia ? Moja młodsza siostra (12 lat) go oglądała jak leciał na jedynce i nie miała większych pytań.
w Loscie wszystko jest zagadkowe,pytań jest co niemiara,jest świetne pokazanie każdej postaci poprzez retrospekcje,to jak wszystko układa się w jedną całosc, czy ja powiedziałem że w Loscie jest coś wybitnie trudnego do zrozumienia ?? NIE,ale mówie że 4400 jest o wiele łatwiejszym, lajtowym serialem,a co tu jest do zrozumienia?? ode mnie dostaje 8/10
No widzisz. W LOSC-ie jest zagadkowo ale z czasem wszystko tworzy jedną spójną całość natomiast w 4400 nie wszystko jest tak dokładnie wyjaśnione, widz musi trochę pomyśleć. Fakt że klimat jest troche inny i nie do każdego docierają takie filmy. Pozatym w LOSCie tak jak pisałeś są retrospekcje i każdy bohater ma swój odcinek natomiast w 4400 jest troche bardziej chaotycznie.
Ja tam mam już na dysku 3 serię, a w to lato mam nadzieję, że i 4 sezon się pojawi na torrentach. Na jedynce nie oglądam, wolę z oryginalną ścieżką dźwiękową i z napisami oglądać.
Jaaaka bieda... Naprawde lubie 4400 i kiedy tylko mogę zawsze go oglądam.. Jejkuu wolalabym dalsza częśc 4400. Film jest naprawdę wyrąbany w kosmoos... :D Ahh... to teraz czekamy do następnego czwartku na następne 2 odcinki ;d
Zapraszam na forum serialu, pamietajcie jak sie zalogujecie macie wieksze przywileje :) Zapraszam
http://forum.4400fan.pl/index.php?ap=36
Pierwsze odcinki było spoko ale im dalej ten serial brnie tym wiekszę idiotyzmy ładują w niego. TVP 1 dobrze robi że wycofuje ten serial(tzn. robi tak bo nie chce dać siana na 3 serie) i wrzuca zamiast niego "Heroes" który polecam bo jest o niebo lepszy od "4400".
w sumie to masz racje,chociarz serial nie jest taki zły,jeśli mam go porównywac z tym co leci w polskiej TV to zdecydowanie wybija się ponad przeciętna,nawet go lubie (8/10),a do heroesa juz raz podchodziłem,oglądnałem 3 odcinki i jakoś mnie nie wciągnął,denerwowała mnie postac Hiro,tego japońca który #SPOJLER# potrafi się przenosic w czasie,nielubie filmów z podrózami w czasie,może właśnei to zawazyło o mojej wstepnej ocenie,wiem jedno,napewno będe go oglądał bo i tak nie znajde nic lepszego,a tak na marginesie to z TYP1 robi się potenat serialowy,naprwade swietne seriale puszcza (z LOSTem na czele),polsat zablyszczał Prison Breakiem (kiedyś jeszcze 24 ale jest 4 sezony w plecy wiec tego nawet nie licze),TVN puscił świetny Supernatural ale pora emisji i brak jakichkolwiek reklam spowodowały słaba ogladalnośc,szkoda,tylko TVP1 jedzie równo,tak trzymac!!!
Heroes jest zajebisty ^^ nawet lepszy od 4400 ;) A Hiro jest mega extra xD xD I te jego txty xD
Lost już się dawno zrobił naciagany i kto tego nie widzi musi być cholernie ślepy! Pamiętacie ostatnie odcicnki 2 sezonu losta? ze niby fala magnetyczna spowodowała katastrofe przez rozchisteryzowanego gostka ktory nie wcisnoł entera,czy to juz sie nie robilo naciagane?
Mniejsza o ten przykład bo nie mowimy o loscie tylko 4400.
Po pierwsze to ja bym sie nie załamywal chocby dla tego ze na axn leci 4400! powtarzaja cala serie z tvp nie wiem na ktorym sa odcinku,ale tam chyba poleci 3 sezon ;)
A pozatym 4400 jakos mi sie bardziej niz lost podoba moze dla tego ze zbyt podobne to jest do Taken'a na ktorego cichy powrót licze jesli kiedys zrobią powrot Dakoty ;]
No ja pitole.. To kurde po co zaczynają puszczać serial a potem przerywają. Cholerna tv... juz nie pierwszy raz
bez sesu ... wlasnie siedze na tv. com i ten niby ostatni odcinek ktory kompletnie nic nie wyjasnil ... jest odcinkiem 00 z 3 sezonu ... a co, hmm .. na reszte juz ich niebylo .. stac ?
nieeeeee! dlaczego oni nam to robią..? specjalnie, żebyśmy musieli prawo łamać, co nie? Ej, a zamiast 4400 co będą puszczać w tv?
Więc tak: 4400 na 100 % będzie na wiosenną ramówkę 2008 roku.
Dla czego ?
Bo o to kolejno jakie seriale w czwartkowe wieczory będą leciały:
Pierw Powrót Sfory do maja
Od maja Heroes do Września
Od Września Lost 3 seria do grudnia/stycznia
Od grudnia/stycznia unnatural "Nie z tej Ziemi" do marca
od marca 3 seria the 4400 :)
Więc se poczekamy :D
A co do HEROES to na 100 % wciągnie fanów 4400 sam jestem fanem : Lost,4400 i HEROES :D jestem po 18 odcinku Heroes i na prawdę - mówię wam ŚWIETNY SERIAL :)
Kto ma ochotę oglądnąć Heroes to zapraszam : http://www.serialheroes.yoyo.pl/
no właśnie,też to zauważylem,albo leciał bo TVN kompletnie olał widza,ale jeśli to prawda to bardzo sie ciesze poniewaz ten serial jest niedoceniany,aha i jeszcze jedno mi nie pasuje,heroes od maja do września,wątpie,przecierz wyszlo dopiero 18 odc (poprawcie mnie jesli sie myle)a TVP1 puszcza po 2,wiec pewnie cos jeszcze bedzie!!