PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Tvp1 na rzecz jakiejś polskiej serialowiny nie pokaże póki co 3 sezonu the 4400, wygląda na to, że przyjdzie nam sobie poczekać do przyszłego roku (oby strał sie cud).

KasiaKasiaKasiaJ

nieeeeeeeeee, no ale coz mamy jeszcze internet i bearshare :)

KasiaKasiaKasiaJ

3 sezon jeszcze leci w USA (chyba) wiec napewno zrobia jakąś przerwę, po drugie serial 4400 nie jest łatwym serialem jak np. LOST gdzie mamy wszystko podane na tacy a co się z tym wiąże ogladalnośc nie jest nadzwyczajna. Całkiem możliwe że TVP całkowicie zrezygnuje z tego serialu a byłaby wielka szkoda. Póki co nie piszcie że wogóle nie będzie jak jeszcze nic nie wiadomo.

Swoją drogą jaki to będzie serial po 4400 leciał w czwartki ?

Tomasz_Baczek

Kontynuacja sfory -polskiego serialu =/ , a potem od maja 'Heroes'- może to będzie ciekawe.

ocenił(a) serial na 9
KasiaKasiaKasiaJ

3 sezon już oglądałem i jest całkiem niezły. Heroes też niczego sobie. Może nawet lepszy niż 4400

KasiaKasiaKasiaJ

Gdzie jest jakieś info o tym, że Heroes bedzie na TVP?
Bo jakoś nie chce mi się wierzyć.

Nawet Lost był starszy jak zaczęli go pokazywać.

dvhklaki

Tu masz info:
http://www.sci-fi.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=17

Tylko, żeby nowy prezes TVP nie zrezygnował z tej produkcji, bo Heroesa kupił na pewno wildstein

ocenił(a) serial na 9
KasiaKasiaKasiaJ

3 sezonu 4400 jeszcze nie widziałem, bo strasznie ciężko go w sieci dorwać, a co do Heroes, to ten serial jest podobny do 4400. Tam też są ludzie, którzy posiadają niezwykłe umiejętności i muszą ocalić świat przed zagładą.

ocenił(a) serial na 10
Bugaisha

Nie prawda, właśnie, że 3 jest o wiele łatwiej znaleźć na torrentach w sieci niż 2. Ale do tego ma dostęp tylko osoba zarejestrowana na www.torrenty.org, adres torrenta: http://torrenty.org/torrent/58424
Pozdrawiam ;]

ocenił(a) serial na 5
Tomasz_Baczek

że co,że niby LOST jest łatwiejszy,wszystko jest podane na tacy,no wolne żarty,ty chyba nigdy Losta nie ogladałeś!!

spider0

No co tam jest trudnego do zrozumienia ? Moja młodsza siostra (12 lat) go oglądała jak leciał na jedynce i nie miała większych pytań.

ocenił(a) serial na 5
Tomasz_Baczek

w Loscie wszystko jest zagadkowe,pytań jest co niemiara,jest świetne pokazanie każdej postaci poprzez retrospekcje,to jak wszystko układa się w jedną całosc, czy ja powiedziałem że w Loscie jest coś wybitnie trudnego do zrozumienia ?? NIE,ale mówie że 4400 jest o wiele łatwiejszym, lajtowym serialem,a co tu jest do zrozumienia?? ode mnie dostaje 8/10

spider0

No widzisz. W LOSC-ie jest zagadkowo ale z czasem wszystko tworzy jedną spójną całość natomiast w 4400 nie wszystko jest tak dokładnie wyjaśnione, widz musi trochę pomyśleć. Fakt że klimat jest troche inny i nie do każdego docierają takie filmy. Pozatym w LOSCie tak jak pisałeś są retrospekcje i każdy bohater ma swój odcinek natomiast w 4400 jest troche bardziej chaotycznie.

ocenił(a) serial na 10
KasiaKasiaKasiaJ

Ja tam mam już na dysku 3 serię, a w to lato mam nadzieję, że i 4 sezon się pojawi na torrentach. Na jedynce nie oglądam, wolę z oryginalną ścieżką dźwiękową i z napisami oglądać.

KasiaKasiaKasiaJ

Jaaaka bieda... Naprawde lubie 4400 i kiedy tylko mogę zawsze go oglądam.. Jejkuu wolalabym dalsza częśc 4400. Film jest naprawdę wyrąbany w kosmoos... :D Ahh... to teraz czekamy do następnego czwartku na następne 2 odcinki ;d

ocenił(a) serial na 8
KasiaKasiaKasiaJ

Zapraszam na forum serialu, pamietajcie jak sie zalogujecie macie wieksze przywileje :) Zapraszam
http://forum.4400fan.pl/index.php?ap=36

ocenił(a) serial na 2
HollyShort

Pierwsze odcinki było spoko ale im dalej ten serial brnie tym wiekszę idiotyzmy ładują w niego. TVP 1 dobrze robi że wycofuje ten serial(tzn. robi tak bo nie chce dać siana na 3 serie) i wrzuca zamiast niego "Heroes" który polecam bo jest o niebo lepszy od "4400".

ocenił(a) serial na 5
ludwisiu

w sumie to masz racje,chociarz serial nie jest taki zły,jeśli mam go porównywac z tym co leci w polskiej TV to zdecydowanie wybija się ponad przeciętna,nawet go lubie (8/10),a do heroesa juz raz podchodziłem,oglądnałem 3 odcinki i jakoś mnie nie wciągnął,denerwowała mnie postac Hiro,tego japońca który #SPOJLER# potrafi się przenosic w czasie,nielubie filmów z podrózami w czasie,może właśnei to zawazyło o mojej wstepnej ocenie,wiem jedno,napewno będe go oglądał bo i tak nie znajde nic lepszego,a tak na marginesie to z TYP1 robi się potenat serialowy,naprwade swietne seriale puszcza (z LOSTem na czele),polsat zablyszczał Prison Breakiem (kiedyś jeszcze 24 ale jest 4 sezony w plecy wiec tego nawet nie licze),TVN puscił świetny Supernatural ale pora emisji i brak jakichkolwiek reklam spowodowały słaba ogladalnośc,szkoda,tylko TVP1 jedzie równo,tak trzymac!!!

ocenił(a) serial na 8
spider0

Heroes jest zajebisty ^^ nawet lepszy od 4400 ;) A Hiro jest mega extra xD xD I te jego txty xD

KasiaKasiaKasiaJ

Lost już się dawno zrobił naciagany i kto tego nie widzi musi być cholernie ślepy! Pamiętacie ostatnie odcicnki 2 sezonu losta? ze niby fala magnetyczna spowodowała katastrofe przez rozchisteryzowanego gostka ktory nie wcisnoł entera,czy to juz sie nie robilo naciagane?

Mniejsza o ten przykład bo nie mowimy o loscie tylko 4400.

Po pierwsze to ja bym sie nie załamywal chocby dla tego ze na axn leci 4400! powtarzaja cala serie z tvp nie wiem na ktorym sa odcinku,ale tam chyba poleci 3 sezon ;)
A pozatym 4400 jakos mi sie bardziej niz lost podoba moze dla tego ze zbyt podobne to jest do Taken'a na ktorego cichy powrót licze jesli kiedys zrobią powrot Dakoty ;]

KasiaKasiaKasiaJ

No ja pitole.. To kurde po co zaczynają puszczać serial a potem przerywają. Cholerna tv... juz nie pierwszy raz

ocenił(a) serial na 7
KasiaKasiaKasiaJ

bez sesu ... wlasnie siedze na tv. com i ten niby ostatni odcinek ktory kompletnie nic nie wyjasnil ... jest odcinkiem 00 z 3 sezonu ... a co, hmm .. na reszte juz ich niebylo .. stac ?

ocenił(a) serial na 9
KasiaKasiaKasiaJ

nieeeeee! dlaczego oni nam to robią..? specjalnie, żebyśmy musieli prawo łamać, co nie? Ej, a zamiast 4400 co będą puszczać w tv?

ocenił(a) serial na 10
kinia_24

Więc tak: 4400 na 100 % będzie na wiosenną ramówkę 2008 roku.
Dla czego ?
Bo o to kolejno jakie seriale w czwartkowe wieczory będą leciały:
Pierw Powrót Sfory do maja
Od maja Heroes do Września
Od Września Lost 3 seria do grudnia/stycznia
Od grudnia/stycznia unnatural "Nie z tej Ziemi" do marca
od marca 3 seria the 4400 :)
Więc se poczekamy :D

A co do HEROES to na 100 % wciągnie fanów 4400 sam jestem fanem : Lost,4400 i HEROES :D jestem po 18 odcinku Heroes i na prawdę - mówię wam ŚWIETNY SERIAL :)
Kto ma ochotę oglądnąć Heroes to zapraszam : http://www.serialheroes.yoyo.pl/

mihu_korbol

Unnatural czy supernatural? jeśli to 2 to przecież leci na tvn...?

ocenił(a) serial na 5
KasiaKasiaKasiaJ

no właśnie,też to zauważylem,albo leciał bo TVN kompletnie olał widza,ale jeśli to prawda to bardzo sie ciesze poniewaz ten serial jest niedoceniany,aha i jeszcze jedno mi nie pasuje,heroes od maja do września,wątpie,przecierz wyszlo dopiero 18 odc (poprawcie mnie jesli sie myle)a TVP1 puszcza po 2,wiec pewnie cos jeszcze bedzie!!

spider0

moim zdaniem tak będą puszczać po 2, ale z pewnością skończy się przed wakacjami, bo zwykle w wakacje nie ma tego czwartkowego cyklu serialowego. Jeśli ktoś ma jakieś info odnośnie tego 'supernatural' to niech pisze....[?]