PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Oglądałam kilka odcinków, i nie wiem czy ściągnąć resztę. Wam się podobało?

ocenił(a) serial na 9
weronelka

powiem tak: jeśli przebrnęłaś przez pierwszy sezon to będzie tylko lepiej. Trzeci sezon bardzo dobry, a czwarty rewelacja. Jeśli coś Cie wciągnęło w ten serial to się nie wahaj tylko ściągaj :)

użytkownik usunięty
weronelka

Popieram przedmówcę, jestem w trakcie oglądania 3ciego sezonu, jak na razie im dalej, tym lepiej

ocenił(a) serial na 7
weronelka

Jak najbardziej obejrzeć do końca :)
Serial wciąga od początku do końca.

ocenił(a) serial na 6
weronelka

Większość tutejszych nie ocenia obiektywnie.
Przywiązują się emocjonalnie, personalnie i wciskają kit nachalnie.
Pierwszy sezon intryguje, zaś reszta przypomina przeciętną, bezkształtną masę bez dobitnego, energetycznego zakończenia.
Aktorstwo? Na tle wazelinowatego superagenta Toma o dobrym serduszku pod niebiosa, plastikowej Dianie czy Lily jedynie Campbell i Coyote, czyli Jordan i Ryland ukazali się w niezwykle pozytywnym świetle.
A fabuła czy też wątki? Papka dla motłochu, po prostu PRZECIĘTNIE a nie pięknie.
Pan-człowiek apteczka: z każdym sezonem coś nowego zalicza, bądź z czymś flirtuje. Pierwszy: licealistka. Drugi: Ruda dziewoja spod mostu. Trzeci: istota z przyszłości z kozak mocami. Miałem nadzieję, że przeleciwszy już wszystko ostatecznie w czwartym sezonie znajdzie sobie chłopaka.
Dramat Mai i większości bohaterów przedstawiono trochę po łebkach.
Ostatecznie seria przypomina domową, kulawą wersję Herosów co widać po ocenach.

ocenił(a) serial na 6
Mentalis

ocen jest zawsze subiektywna.

A sezon 3 i 4 są kiepskie. 1 i 2 taki dobry, ale nie rewelacyjny.

weronelka

jak dla mnie genialny serial. Jedyny, który oglądałam z nieukrywaną ciekawością. Szkoda, że telewizja polska nie puściła 4 sezonu [jak puściła to nie wiem jak to przegapiłam =.=]. Jestem w trakcie 4 sezonu i myślę, że im dalszy odcinek tym mocniej wciąga. Bardzo polecam ^^.

ocenił(a) serial na 8
lisa666

( w połowie 3 sezonu) i po 1 sezonie byłam troszkę zawiedziona ah mimo "emocjonalnego podejścia", ale im dalej tym lepsza akcja.

użytkownik usunięty
weronelka

Jak dla mnie najlepszy serial. Szkoda tylko, że go nie kontynuują.

ocenił(a) serial na 9

jeden z nielicznych seriali gdzie każdy kolejny sezon jest lepszy

krevek

O matko, kiedy ja to oglądałam...aż 6 lat minęło od początku serialu? Straszne, jak to leci... Czwartego sezonu nie widziałam.... jak dla mnie serial nie był już wtedy taki interesujący. Oceniłam 8/10, bo nie lubię sci-fi, ale ten serial naprawdę przypadł mi do gustu :)

weronelka

mi ten serial nie podszedl... nudnawy troche.

ocenił(a) serial na 10
weronelka

Dla mnie świetny serial.Pierwszy i drugi sezon trochę nudnawy ale reszta jest super.

ocenił(a) serial na 5
weronelka

warto obejrzeć ? widziałem parę pierwszych odcinków i nuuuda,nawet szukałem na yt jakiś scen z mocami (których w herosach jest mnóstwo i to w świetnej formie) i nic nie znalazłem...

ocenił(a) serial na 9
weronelka

Dopiero zacząłem oglądać pierwszy sezon i muszę powiedzieć, że wciąga, wciąż mnie zaskakuje, trzyma czasem w napięciu. Polecam jak najbardziej!

ocenił(a) serial na 4
stalker52

a ja odradzam - obejrzałem 4 sezony, praktycznie połowa odcinków z przymusu - bo chciałem dowiedzieć się dalszej części historii. Ale samo wykonanie, panująca nuda w serialu itp. powoduje że w życiu już go nie chce widzieć i żałuje czasu na niego