powiem tak: jeśli przebrnęłaś przez pierwszy sezon to będzie tylko lepiej. Trzeci sezon bardzo dobry, a czwarty rewelacja. Jeśli coś Cie wciągnęło w ten serial to się nie wahaj tylko ściągaj :)
Popieram przedmówcę, jestem w trakcie oglądania 3ciego sezonu, jak na razie im dalej, tym lepiej
Większość tutejszych nie ocenia obiektywnie.
Przywiązują się emocjonalnie, personalnie i wciskają kit nachalnie.
Pierwszy sezon intryguje, zaś reszta przypomina przeciętną, bezkształtną masę bez dobitnego, energetycznego zakończenia.
Aktorstwo? Na tle wazelinowatego superagenta Toma o dobrym serduszku pod niebiosa, plastikowej Dianie czy Lily jedynie Campbell i Coyote, czyli Jordan i Ryland ukazali się w niezwykle pozytywnym świetle.
A fabuła czy też wątki? Papka dla motłochu, po prostu PRZECIĘTNIE a nie pięknie.
Pan-człowiek apteczka: z każdym sezonem coś nowego zalicza, bądź z czymś flirtuje. Pierwszy: licealistka. Drugi: Ruda dziewoja spod mostu. Trzeci: istota z przyszłości z kozak mocami. Miałem nadzieję, że przeleciwszy już wszystko ostatecznie w czwartym sezonie znajdzie sobie chłopaka.
Dramat Mai i większości bohaterów przedstawiono trochę po łebkach.
Ostatecznie seria przypomina domową, kulawą wersję Herosów co widać po ocenach.
ocen jest zawsze subiektywna.
A sezon 3 i 4 są kiepskie. 1 i 2 taki dobry, ale nie rewelacyjny.
jak dla mnie genialny serial. Jedyny, który oglądałam z nieukrywaną ciekawością. Szkoda, że telewizja polska nie puściła 4 sezonu [jak puściła to nie wiem jak to przegapiłam =.=]. Jestem w trakcie 4 sezonu i myślę, że im dalszy odcinek tym mocniej wciąga. Bardzo polecam ^^.
( w połowie 3 sezonu) i po 1 sezonie byłam troszkę zawiedziona ah mimo "emocjonalnego podejścia", ale im dalej tym lepsza akcja.
O matko, kiedy ja to oglądałam...aż 6 lat minęło od początku serialu? Straszne, jak to leci... Czwartego sezonu nie widziałam.... jak dla mnie serial nie był już wtedy taki interesujący. Oceniłam 8/10, bo nie lubię sci-fi, ale ten serial naprawdę przypadł mi do gustu :)
Dla mnie świetny serial.Pierwszy i drugi sezon trochę nudnawy ale reszta jest super.
warto obejrzeć ? widziałem parę pierwszych odcinków i nuuuda,nawet szukałem na yt jakiś scen z mocami (których w herosach jest mnóstwo i to w świetnej formie) i nic nie znalazłem...
Dopiero zacząłem oglądać pierwszy sezon i muszę powiedzieć, że wciąga, wciąż mnie zaskakuje, trzyma czasem w napięciu. Polecam jak najbardziej!