PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Poniżej oczekiwań

ocenił(a) serial na 4

Zachęcony opiniami obejrzałem kilka pierwszych odcinków 4400. I spotkał mnie zawód. Najbardziej mnie razi w tym serialu fatalna realizacja. O ile efekty specjalne są całkiem przyzwoite tak zdjęcia są koszmarne. W innej podobnej produkcji "Heroes", widać że należycie zadbano o oprawę wizualną. W "4400" wszystko wygląda szaro i brzydko.
Scenariuszowo też nie jest najlepiej. Akcja wogóle nie wciąga, postaci są schamatyczne do bólu, brakuje jakiegokolwiek napięcia, przewidywalność fabuły sprawia że odechciewa się oglądania kolejnych odcinków.
Na razie zakończyłem przygodę z "4400" na piątym odcinku i na razie nic nie zapowiada bym chciał poznać dalszy ciąg tej nużącej historii.

Abruzzi

Ty już zginąłeś w swoim serialu (buehehehe), a tak poważnie: ten serial jest "nierealistyczne" w porównaniu do lostów i prisona (bardziej nierealistyczny). Ja tam oglądałem i nie było źle, ale masz rację - jest nudny, bardziej niż Prison (badzo ciekawy) czy Lost(ciekawy)

rbk22

dopiero zaczelam ogladac wiec nic nie powiem;)ale uwielbiam prison break i czekam na 3 serie natomiast widzialam 1 serie Lost i totalnie mnie znudzila

ocenił(a) serial na 7
Abruzzi

dla mnie ten serial nie jest taki zły. Da się go oglądać, a nawet ostatnie odcinki mn mile zaskoczył. Chociaż i tak sądze że 2 sezon był lepszy...