zdaje mi sie ze tvp 1 cos kanci zmiana pory emisji z czwartku 20:15 i emitowanie 2 odcinkow na poniedzialek 22:00 i jeden odcinek to nie za rozsadna decyzja do tej pory seriale takie jak zagubieni herosi zagubiony pokój i oczywiscie 4400 byli emitowane w czwartkowe wieczory i wiekszosc tv maniakow wiedzial ze w czwartek wieczor z tvp 1 a teraz no cuz zdaje mi sie ze tvp 1 probuje delikatnie skonczyc emisje serialu ale chce sie mylic apeluje do tvp ze jesli ma troche honoru niech skonczy caly 3 sezon 4400 i inne seriale ktore emitowala (moi ulubieni zagubieni;-) tez niech zostana emitowane wszystkie sezony az do zakonczenia produkcji!
Nie no zakończyć to raczej nie zakończą w połowie ale dojebali z tym poniedziałkiem :/
TVP ostatnio próbuje wypełnić swoją edukacyjną misję- Robi wszystko by młodzieży odechciało się oglądać TV :)
Ale coś im nie wychodzi:P
Podam przykład z mojego doświadczenia: 4400 leciało zawsze w godzinach 20:20- 21:50 w czwartek. Ok. 22:00 leżałam już w łóżeczku gotowa do snu. Teraz 4400 leci w PONIEDZIAŁEK od 22:05 do 22:55. Istnieją dwa rozwiązania: albo obejrzę odcinek właśnie w godzinach emisji, a potem, skoro juz i tak nie śpię, obejrzę sobie Nieustraszonych, albo nagram sobie ten odcinek i obejrzę następnego dnia zamiast kompletnego odrabiania lekcji. Niech sami podsumują, co jest lepsze!
Pozdrawiam
w poniedziałek o 22.05 ---> to prosi o pomstę do nieba;/
nie zakończą serii w połowie skoro ją wykupili, ale TVP jest beznadziejna, niech zrobią kolejną durną telenowelę jak Klan. Edukacja? Edukować to się można oglądając Discovery, a nie Plebanię;/
żal.pl
a co dali na ferie --> "Czterdziestolaka" ---> pewnie cała młodzież polska go oglądała;/
Jaaaaaaasne, ŻEBY 22.05. Właśnie jest 22:22 i dopiero skończył się jakiś badziew i zaczęły reklamy. TYLKO 25 minut spóźnienia.
Ja czekałem wczoraj na 4400... Czekałem i czekałem i nie było tylko jakieś dziadki jeździł samochodem!!! Wkurzyłem się i dalej nie czekałem! W TVP1 mogli napisać, że serial będzie o 22:30, a nie 22:00 !
w zeszłym tygodniu spóźnienie a teraz zaczął się szybciej, włączam 1-ynke o 21.58 a tu odcinek już w połowie!!
zaglądam a tam 4400 o 22:10 :) a skończyli się gdzieś 22:25. 15 minut raczej ten serial nigdy nie trwał
ja też spojrzałam i było 22.10
dopiero jak weszłam na stronę tvp1 to tam była dobra godzina, ale niestety nie wpadłam na to przed serialem i nie myślałam, że gdzieś może być zły program podany... teraz już będę wiedzieć czego się po jedynce można spodziewać
Taa, a ja się w ogóle nie popatrzyłam. Po prostu ZAUFAŁAM tvp! I co? NIGDY WIĘCEJ! Szlag mnie trafił - myślałam, że wypierdzielę telewizor na księżyc! I do tego jeszcze się spóźniłam - zostało mi 5 minut... To się naoglądałam...