PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Jak podaje serwis LOSTtenbit ten serial "4400" będzie na TVP1 ! Link:
http://blog.tenbit.pl/zagubieni-lost/126

megan1300

No to nareszcie szersza publika zapozna sie z tym świetnym serialem. Tylko nie wyobrażam sobie ogladania 4400 z lektorem, to będzie porażka.

megan1300

Mozesz wylączyc glos i na stronie telegazety TVP1 są napisy. Tak nbylo w przypadku "Lost" np. dla osob nieslyszących

megan1300

Hehe no w sumie tak. Ale szczerze wole sobie odpalic The 4400 na DVD niż oglądac w TVP. Ale dobrze że, TVP będzie go pokazywac, i to o dobrej porze. Może zyska większą popularnośc, bo jest naprawdę świetny.

ocenił(a) serial na 9
rekin_4

Faktycznie serial od stycznia w TVP 1. Zobaczymy co to będzie. Jakoś na razie nie wierzę w sukces na miarę "Zagubionych".

megan1300

wow zajebiście, właśnie niedawno obejrzałam wszystkie 3 serie i serial jest świetny :) w każdym razie bardzo się cieszę i myślę, że ma szanse zawalczyc o dużą oglądalność, może nie aż taką jak Lost, ale na pewno też sporą :))

oliina

Myślę że, ma okazję zdecydowanie zawalczyc o sporą ogladalnośc, zwłaszcza że, będzie leciał o bardzo dobrej porze. I moim zdaniem serial ten zdecydowanie jest lepszy niż "Zagubieni" i mam nadzieje że, popularnościa przebije ich.