Myślę, że jak już każdy zapoznał się z serialem warto zapytać o ulubioną postać, bo zakładam, że każdy już takową posiada. Jak dla mnie narazie najlepiej zaprezentował się Richard Tyler, który zaginął podczas wojny. Podawajcie swoje typy!
Diana Skouris .... Bez żadnych mocy i nie z grupy 4400 ale za to z charakterem i stylem....To mój typ :D
Ja najbardziej lubie Maie, jest strasznie tajemnicza a przy tym slodka dziewczynka :D i spodobal mi sie Shawn jeszcze, ale z innego powodu... :P
Shawn, Tom, Diana, Jordan Collier, Richard Tyler, Alana niezła z niej laska :D Podobno Shwan ma w 4 sezonie rozwinąć swoje mocy i bedzie miał 2 razy więszke od Isabelle...
Mam kilka typów: Maia, Diana, Lily. No i bardzo mnie intryguje Jordan Collier, ciężko mi go jak na razie rozgryźć, ale podoba mi się jego postać.
Shawn :))) jego moc przypomina mi trochę moc Maxa Evansa z "Roswell". Jednak Shawn jest mniej tajemniczy i przez to bardziej ludzki. Nie można tez wspomnieć, że Patrick Flueger jest bardzo przystojny i ta jego śliczna buźka wpływa w dużej mierze na te wszystkie pozytywne opinie o granej przez niego postaci :))))
Shawn,nikki,tom,diana-bardzo przypadli mi do gustu i być może w serialu będą parami. Zdaje mi się, że tom i diana coś do siebie czuja. Ale to tylko moje zdanie!
heheeh, NIKKi jest gicior ale o ile dobrze pamiętam to na długo zginie z 2 sezonu, a potem na chwilę pojawi się w trzecim, więc nie przywiązywać się panowie..heheheh
Moim zdaniem Marco, on jest fajny, a wszyscy o nim zapomnieli. Zawsze chlopak na cos wpadnie ciekawego, no i jest z ta Diana, tylko<SPOILER^^> pozniej nagle juz nie jest i wlasnie nie wiem czemu...
Maia Shawn Richard i Isabelle poza tym;]
Jak dla mnie to Jordan Collier <<___SPOILER__SPOILER__>>, w trzecim sezonie miał fajne wejście;) i ogólnie jest tajemniczy. I oprócz tego Alana. Ciekawe, co się z nią stanie w 4SO po tym <<__SPOILER__>> zniknięciu?
Ja też najbardziej lubię Colliera, na drugim miejcu mam Maię i Marco.
I Diana jest fajna.
Diana Skouris, jest po prostu sympatyczna, no i Maia, jej wątek pewnie będzie w przyszłości bardziej rozwinięty
Jordan Collier i April (siostra Di) zdecydowane teraz po 3cim sezonie :)) Nie lubie za to Toma. on i ta jego alana byli beznadzijni:) pozdro
Shawn i ta laska... Była narkomanka... No wiecie, ta ruda :D Jeszcze Maia i Lily :D Za to Isabelle nie znoszę :/
Richard Tyler, Lilly, Maia, Shawn i wiele innych :) :) :) :) :) :)
Ps: Czy jednynka wyemituje następny sezon?
czytalam ze wyemitują trzeci sezon na początku 2008 roku. Mam nadzieje obejrzec go po raz drugi. Mozesz przeciez obejrzec odcinki w internecie Jak masz jakies pytania to pisz na maila agga003@o2.pl
Shawn i Kyle sa najlepsi<33
coprawda Kyle zabil kogos ale i tak jest wporzo:)
Pzdr:)
A mnie sie podoba Cassie - zdolność Kyle'a :]
Pozatym oczywiscie Di,April,Maia,Alana (ciekawe czy wróci)Tom,Kyle i Marco
Moja ulubiona postac (a raczej postacie bo ie moge sie zdecydowac):
-Diana
-Tom
-Maia
-Marco
-Ben
-Lily
-Richard
-Zdolność Kyle'a (Cassie)i on sam