Pliska, wczoraj nie ogladalam calego. Chce wiedziec co bylo, bo jak bede ogladac nastepne odcinki nie polapie o co znow chodzi. Jak byscie mogli to napiszcie.
pozdro;*
ja ogladalam czwartkowe odcinki, ale szczerze mowiac nie wiem od czego zaczac;)hhmmm.... 1 odcinek byl baaaaardzo dziwny(teraz wiem ze mozna sie wszystkiego spodziewac po tym serialu)Tom obudzil sie w swoim biurze iiii..... nagle sie okazalo ze ludzie dookola niego nigdy nie slyszeli o 4400, sprawdzil komputer i tam tez nic o nich nie bylo, wiedzial ze cos jest nie tak:) odnalaz nawet Mie (chyba sie tak pisze jej imie) ale okazalo sie ze to staruszka mieszkajaca z wnuczka(a wnuczka wyglada jak Mia).jego kolezanka z pracy powieziala mu ze przez 2 tygodnie byl przetrzymywany i torturowany przez jakis mordercow czy kogos(nie pamietam:]) i ze uciekl od nich i byl leczony.jednak teraz Tom nic nie pamietal:/ w domu okazalo sie ze ma piekna zone a syn Kyle jest na medycynie prymusem:) "zona" powiedziala ze tez go nie zna i ze jest jedna z 4400 i zetez nie wie co sie dzieje;D ....dzialo sie wiele roznych watkow.....po 8 LATACH!!!!!w tym czasie zakochali sie w sobie i odnowili sluby....Tom rozwiklal zagadke(nareszcie), okazalo sie ze to ludzie z przyszlosci wyslali go do idealnego swiata by pokochal kobiete, ona mu pomoze w prawdziwym zyciu, jednak on nadal nie wiedzial jak ma tam wrocic(przez te 8 lat ciagle o tym myslal) ludzie z przyszlosci powiedzieli ze kluczem jest jego zona.a wiec tom z nia pogadal i ona sprawila ze wszystko dookola nich(ten sztuczny swiat) zniknelo, razem z otaczajaca ich rodzina.I tak tom sie obudzil w pracy(znowu) ale w realnym swiecie gdzie 4400 to wielka zagadka,i okazalo sie ze ze 8lat jego nierealnego zycia z "zona" trwaly w rzeczywistosci kilka sekund, gdy tom przysnal na biorku!!!!!!!!!!!!!(ja poprostu wymieklam jak to zobaczylam).ale okazalo sie tez ze milosc ktora polaczyla go z "zona" nadal trwa;D wiec tak naprawde to tom ma nowa laske;]gdy wrocil z nia do domu opowiedzieli wszystko kyle'owi.i tak uplynal caly odcinek 4400.
narazie to tyle, ale sie troche zmeczylam jak to pisalam <lol> mam nadzieje ze mniej wiecej wiecie o co chodzilo przynajmniej w 1 odcinku, a ten drugi to historia kolejnego bohatera z niewiarygodnymi zdolnosciami:D pozdrawiam papa
txh. troszke wiem co bylo w tym drugim odc. Ale dzieki za ta opowiastke. pozdro;*
w 2-gim odcinku bałem się, że tom zginie przez ten głupi wirus ale na szczęście Diana ją rozwaliła. Ale nie wiem po co tej odnalezionej dali ten dziwny dar.
Może ktoś wie?
Dzięx zaneta!!Suupcio była 1 część,bo widziłam,ale 2 giej już nie =)Wszystko zakumałam z twojego opisu,jeszcze raz Dzięx
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Pod tymi linkami masz wskrócie napisane co było.
http://www.sci-fi.com.pl/forum/index.php?showtopic=39 - odcinek 13
http://www.sci-fi.com.pl/forum/index.php?showtopic=40 - odcinek 14