Pierwszy sezon był rewelacyjny drugi trochę mniej trzeci a zwłaszcza czwarty to już porażka miałem wrażenie że robiła je inna osoba która nie miała pomysłu na scenariusz dlatego wyszło takie misz masz a szkoda
Dla mnie 7/10. Obejrzalem 1 sezon i musze powiedziec, iz tez uwazam, ze zmarnowano ten serial. Sam pomysl na fabule byl bardzo dobry, jednak odcinki mogly by byc bardziej ciekawe oraz stanowczo brakowalo mi w nich akcji. Czasami wialo nuda, niestety... Ale ogolnie fajni i dobrze grajacy aktorzy oraz niezly klimat. Calkiem przyjemnie sie ogladalo. Pozdrawiam ;)
Czy jestes juz po ogladnieciu wszystkich sezonow? Pytam bo ocena powinna byc wystawiona za caly serial, nie za pierwszy sezon...no chyba ze oceniasz calosc na 7, ale wtedy muszę powiedziec ze trzeba byc slepym albo slepo zapatrzonym by nie widziec spadku jakosci. Moja subiektywna ocena? Po pierwszym tez dałbym 7, może nawet 8 jak na serial. Drugi sezon tez trzymał formę tak na 6-7. Trzeci to juz taka slaba 5tka. czwarty - biorac pod uwage ze sie meczylem aby przebrnac przez niego, a ostatnie 4 odcinki zmusilem sie zeby ogladnac - 2.
I choc lubie sci-fi w roznych wydaniach, niestety wiecej jak 5 nie moge dac.
Rozumiem. Tak jak pisałem oglądałem tylko 1 sezon i dalej nie zamierzam, bo nie przypadł mi za bradzo do gustu. Pozdrawiam ;)
Wydaje mi się, że z czwartym sezonem był taki problem, że nagle postanowili zdjąć serial, choć pierwotnie miał być kręcony dalej... I twórcom się pomysły posypały, bo ani fabuły nie dało się domknąć, ani zrobić z tego czegoś po prostu niezłego.
Mam dokladnie takie samo wrazenie. Ogladnalem caly serial w 2 tygodnie i o ile pierwszy sezon i polowe drugiego ogladnalem w trzy dnie, o tyle trzeci i czwarty byly dla mnie meka. A ostatnie trzy czy cztery odcinki po prostu zmusilem sie zeby ogladnac caly czas czekajac ze moze jednak, moze mnie czyms zaskocza...
Co do aktorow - zgadzam sie , niezle zagrali jak na serial, chociaz to ciagle krecenie glowa i przewalanie oczami Dianay S. to juz mi bokiem wychodzilo :)