PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=122684}

4400

The 4400
2004 - 2007
6,9 15 tys. ocen
6,9 10 1 15090
4,5 2 krytyków
4400
powrót do forum serialu 4400

Moje pytanko do tych wszystkich którzy oglądają na bieżąco brzmi: Co siądzicie o nowych odcinkach? Jak wam się podoba taki a nie inny rozwój akcji? JA jestem właśnie po 7 odcinku 4 serii i musze powiedzieć że jak narazie jest to najlepsza seria ze wszystkich, serial wciąż się komplikuje i to bardzo mi sie podoba... Zaczyna mi się chyba podobać bardziej niż LOST. A Colier to ostatnio mój idol:) Z tym jego wewnętrznym spokojem:) heh niesamowicie nakreślona postać, ciekawi mnie też wątek Toma i jego blizny i tych słynnych naznaczonych, myśle że tu się może wydarzyć jeszcze wszystko:) coż dzisiaj daje sobie spokój z 8 i 9 odcinkiem, wróce do nich za jakis czas :) jakie są wasze przemyślenia?

klaudusia1235

szczerze to mnie jakoś w tym roku ten serial nie wciągnął ;p oglądam bo oglądam ale bez jakiś wiekszych emocji..

ocenił(a) serial na 9
klaudusia1235

Ja już jestem po odcinku 12 sezonu 4 i serial bardzo mi się podoba. Nie chcę spoilerować, ale nadal wiele kwestii pozostało niewyjaśnionych. Zastanawia mnie 5 sezon serialu czy będzie czy nie. Został mi jeszcze jeden odcinek do końca i wątpię, że wszystko rozstrzygnie się w tym ostatnim odcinku.