wie ktoś może ile ma być odcinków 4 sezonu?
Który już jest dostępny, jeszcze nie oglądałem, ciekawe jak się rozwinie ostatnia akcja z 12 odcinka kiedy to... kto oglądał ten wie ;)
5 sezon został już zapowiedziany, kiedy, nie wiadomo, ale pewnie z 2miesiące poczekamy...
SPOJER OSTATNIEGO ODCINKA
troszkę przegieli z uśmiercaniem postaci, żal mi Shawn'a, stracił matkę i brata w tak krótkim czasie, do tego Isabell, co prawda nie przepadałem za nią, ale miło było na nią popatrzeć ;) Jestem ciekaw jak się zachowa Collier po zniesieniu kwarantanny, czy uzna Seatlle za tylko jego miasto, czy może wróci do Promise City... No i ta tablica na końcu odcinka... Może być ciekawie w 5 sezonie, chociaż 4 odcinek zakończył się tak że nie zdziwłbym się gdbyby był to ostatni odcinek 4400, prawdę mówiąc nawet byłbym za tym, bo jak teraz może się potoczyć akcja? Będzie chciał przejąć całe stany? TO już trochę naciągane by było... Chociaż pewnie w 5sezonie będzie też z 13 odcinków, więc może zakończą to w jakiś sensowny sposób, w końcu połowa agentów NTAC ma teraz zdolności :D
Pozdro
"ale pewnie z 2miesiące poczekamy"
no co ty, 4400 jest serialem wakacyjnym i leci tylko od lipca do wrzesnia.
hahahahhahahahahahhahaha to się uśmiałem. Kolejna wypowiedź osoby nie mającej o tym żadnego pojęcia. Przecież 4400 leci już kilka lat i to nie tlyko w wakacje 2007 :>
Niestety, ma rację, 4400 "leciał" zawsze od czerwca do sierpnia, pierwszy sezon od lipca. Jakoś nie zwróciłem na to uwagi, pewnie dlatego że dopiero rok temu zacząłem oglądać, a nie tylko 4400 oglądam...
W takim razie pewnie w czerwcu 5 sezon...
Tak jakby ktoś nie wierzył że to "wakacyjny" serial:
http://www.tv.com/the-4400/show/23350/episode_listings.html?season=1&tag=nav_bar ;1
Pozdro