PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=653218}
6,5 76  ocen
6,5 10 1 76
7geub-gong-moo-won
powrót do forum serialu 7geub-gong-moo-won

13 ep so far.

ocenił(a) serial na 6

Niestety od chyba 7 odcinka tracę serce do tej dramy :/ Juz zobacze do końca, ale raczej do niej nie wróce. Po bardzi fajnych pary pierwszych odcinkach niestety jest coraz gorzej. Moim zdaniem to wina coraz mniej spójnej fabuły i tylu niedorzecznosci, że włos sie na głowie jeży. Lubie głównych bohaterów, ale chemii to widze coraz mniej. Won Joo ratuje serial, ale po rewelacyjnym bridal mask to... taaa tylko dlatego, że on tam gra jeszcze nie porzuciłam tego serialu. Pasuje mu rola komediowa, ale fabuła się sypie sypie i jeszcze raz sypie. Scenarzysta powinien byc wyrzucony, żeby taki potencjał zmarnować to trzeba mieć naprawde duży talent :/ . Tak niespójnej produkcji dawno nie widziałam.

ocenił(a) serial na 8
trist89

potwierdzam, serial to istna sinusoida sytuacji - naprzemiennie przewijanie z oglądaniem, a ostatni odcinek to już total misz masz.
Najlepsza jest scena w ambulansie gdzie jedna z bohaterek ma raz maseczkę z tlenem potem nie ma i znowu ma. No, ale obejrzany, lekko przemęczony, następny z głowy ^^

ocenił(a) serial na 5
trist89

Zgadzam się całkowicie. Wyskoczyli z tą miłością zaraz na początku i nie mogli się z niej wyplątać przez co "klasyczne" dramowe napięcie poszło się paść, a mogło być tak pięknie. Zacięty Won Joo, pracowita Kang Hee Choi i prawy Chansung, ani to Iris ani Protect the boss ani secret garde... ech szkoda

użytkownik usunięty
trist89

Wg mnie największa niespójność wchodzi na linii On i Ona - pasują do siebie jak krowa do ula.