PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

ta tak zwana akcja z Navidem jest śmieszna. normalnie była by w to zaangażowana większa liczba policji, a nie jedna agentka w jego wieku jeszcze i w ogóle żałośnie to wygląda jak tą akcję przeprowadzają.

rvaart1123

Mam wrażanie, że reżyserom po prostu kończą się już pomysły . Navid dla mnie, przepraszam jeśli obrażę jego fanki, był "bezbarwny" już wcześniej . W ogole uważam, że ten serial staje się coraz gorszy i...głupszy, bezsensowny . O ile na początku był naprawde ciekawy to z biegiem czasu stawał sie nudny .

Jaaa

Ten wątek to całkowita porażka. Zresztą Navid to porażka.

elenkaa

Hahaha. Widzę ,że nie lubisz owijać w bawełne ;d

Ale zgadzam się z Toba ;) Poza tym nigdy nie lubiłam Navida .

Jaaa

Ale to czysta prawda, nie dosyć, że scenarzyści nie potrafią mu ułożyć jakiego ciekawego wątku, to jeszcze aktor grający go robi dziwne miny... Jakoś te usta tak w dzióbek składa xD

elenkaa

Dokładnie chciałam to napisać ;)

Aktor z niego tragiczny , źle dobrany do postaci , w ogóle postać nudna, bezbarwna. No i ta mimika ...

Jaaa

Mogliby go uśmiercić... Albo nie, bo wszyscy by rozpaczali, a to by dopiero denerwowało xD To niech sobie wyjedzie, jak Teddy...

elenkaa

Coś czuję, że scenarzyści mają inny pomysł. Pewnie do końca sezonu bedzie ciągnęła się akcja Amal/ NAvid i równie długo będzie trwało jego pogodzenie z Silver, bo przecież muszą być razem , jak zareagowałyby jego psychofanki gdyby było inaczej ?

Jaaa

Dużo fanek jest nadal za Ade/Navid,więc jestem ciekawa z kim on ostatecznie będzie..