ta tak zwana akcja z Navidem jest śmieszna. normalnie była by w to zaangażowana większa liczba policji, a nie jedna agentka w jego wieku jeszcze i w ogóle żałośnie to wygląda jak tą akcję przeprowadzają.
Mam wrażanie, że reżyserom po prostu kończą się już pomysły . Navid dla mnie, przepraszam jeśli obrażę jego fanki, był "bezbarwny" już wcześniej . W ogole uważam, że ten serial staje się coraz gorszy i...głupszy, bezsensowny . O ile na początku był naprawde ciekawy to z biegiem czasu stawał sie nudny .
Hahaha. Widzę ,że nie lubisz owijać w bawełne ;d
Ale zgadzam się z Toba ;) Poza tym nigdy nie lubiłam Navida .
Ale to czysta prawda, nie dosyć, że scenarzyści nie potrafią mu ułożyć jakiego ciekawego wątku, to jeszcze aktor grający go robi dziwne miny... Jakoś te usta tak w dzióbek składa xD
Dokładnie chciałam to napisać ;)
Aktor z niego tragiczny , źle dobrany do postaci , w ogóle postać nudna, bezbarwna. No i ta mimika ...
Mogliby go uśmiercić... Albo nie, bo wszyscy by rozpaczali, a to by dopiero denerwowało xD To niech sobie wyjedzie, jak Teddy...
Coś czuję, że scenarzyści mają inny pomysł. Pewnie do końca sezonu bedzie ciągnęła się akcja Amal/ NAvid i równie długo będzie trwało jego pogodzenie z Silver, bo przecież muszą być razem , jak zareagowałyby jego psychofanki gdyby było inaczej ?