odcinek calkiem spoko
adrianna ma za swoje, potraktowala Navida naprawde chamsko, tylko zeby byc z kolesiem, ktory za pewne pociaga ja tylko fizycznie, dobrze Navid zrobil ze ja potem odtracil mimo ze lubie Ade, dobrze ze tak sie stalo, chociaz mam nadzieje ze i tak do siebie wroca za jakis czas, kiedy juz oboje beda pewni swoich uczuc
Annie i Jasper<3<3<3<3 sliczna para, chociaz szkoda ze Mark okazal sie taka swinia, bo tez pasowal do Annie. Swietne bylo jak Jasper potem mu samochod zarysowl i przebil opony hehehhehe
cos mi jednak podopwiada ze Jasper nie jest jednak w pelni normalny...
co do siver wole sie nie wypowiadac, bo jakos mnie nieszczegolnie zainteresowal, do tego zachowanie Kelly- PSYCHOLOGA!!, ktora w taki sposob traktuje umierajaca matke- takie zachowanie bardziej by pasowalo do jakiejs paniusi ktora nie rozumie ze moze juz matki nigdy nie zobaczyc
Mi się ten odcinek zdecydowanie bardziej podobał od pozostałych. Denerwuje mnie tylko siostra Naomi - no po prostu strasznie mnie irytuje. Zachowanie Kelly hmm ciężko wytłumaczyć, być może matka ją za bardzo zraniła, nie była dla niej matką, kiedy ona tego potrzebowała, była alkoholiczką - los dzieci był jej obojętny -> może to sprawiło, że czuje taką niechęć do własnej matki aczkolwiek, powinna zdać sobie sprawę, że co było to było ;] Jasper.. tak mi też się wydaje jakiś taki dziwny, szczególnie wtedy kiedy porysował samochód i Marka .. to było dziwne, a jeszcze bardziej dziwne, że może się okazać, że historia z nożem była prawdziwa... A co do Ade i Navida - to mi się wydaje, że oni będą z sobą ale dopiero za kilka odcinków ;]
tak siostro Naomi jest denerwująca. ;) Jeśli chodzi o Jaspera wydaje mi się, że 'wykreują' go na nienormalnego, a szkoda bo pasuje do Ani byli by fajną parą. ;D
Odcinek niezły. Historia z Ade beznadziejna, niepotrzebnie rzuciła Navid'a. Zresztą myślałam, że zrobią z tego dłuższy wątek i pobędzie z tym Teddy'm przynajmniej jeszcze 1 odcinek a tu nic nie było. Dobrze, że Navid ją odrzucił na końcu, ale mam nadzieję, że mimo wszystko za jakiś czas się jeszcze zejdą.
Jasper i Annie rzeczywiście do siebie pasują. Ale z nim naprawdę albo jest coś nie tak, albo to taka zmyłka scenarzystów. Ale chyba raczej ta historia z nożem okaże się prawdziwa.
Zapewne scenarzyści zamierzają wykreowac jakąs niebezpieczną postac, coś w stylu psycho Derek w OTH (nie wiem kto oglądał) xD
Ja oglądałam OTH i szczerze... też mam takie wrażenie..
I szczerze to on chyba się domyśla że to mogła być Annie..
(chodzi o jego wujka...) Albo poprostu uważa ją za bardzo wrażliwą osobe.. Bo kto normalnie płacze z powodu śmierci osoby której nawet nie znał...
A siostra Naomi jest tak wkurzajaca...
Że z chcęcią bym udusiała taką osobe gdyby znajdowała się blisko...
Jestem strasznie ciekawa co będzie dalej..
Ale nigdzie nie moge znaleźć następnych odcinków.. :/
Może ktoś wie gdzie moge je znaleźć??
(bardzo mi zależy..)
Odcinki emitowane są co tydzień we wtorek w USA, we środę są już do śćiągnięcia. Na razie było tylko 6 odcinków 2 sezonu.
"I szczerze to on chyba się domyśla że to mogła być Annie..
(chodzi o jego wujka...)"
Masz rację. Pewnie jak się upewni albo jak się dowie o tym, że to Annie to wyjdzie z tego jakaś sieczka z nożem.
Jak omawiacie ten odcinek to w scenie gdy Ade i Teddy są na plaży to się całują. Jaka piosenka leci wtedy w tle? Nie mogę niestety linka dodać czy coś w tym stylu o na you tube nie ma osobnej części tej sceny. Z góry dziękuję jak ktoś poda tytuł.
Pozdrawiam
Sory za kłopot Właśnie znalazłam. Dla zainteresowanych jest to
,,The Cranberries - Dreams''