PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Wasze refleksje po obejrzeniu owego odcinka?

ocenił(a) serial na 6
Noviczanka

odcinek calkiem spoko
adrianna ma za swoje, potraktowala Navida naprawde chamsko, tylko zeby byc z kolesiem, ktory za pewne pociaga ja tylko fizycznie, dobrze Navid zrobil ze ja potem odtracil mimo ze lubie Ade, dobrze ze tak sie stalo, chociaz mam nadzieje ze i tak do siebie wroca za jakis czas, kiedy juz oboje beda pewni swoich uczuc
Annie i Jasper<3<3<3<3 sliczna para, chociaz szkoda ze Mark okazal sie taka swinia, bo tez pasowal do Annie. Swietne bylo jak Jasper potem mu samochod zarysowl i przebil opony hehehhehe
cos mi jednak podopwiada ze Jasper nie jest jednak w pelni normalny...
co do siver wole sie nie wypowiadac, bo jakos mnie nieszczegolnie zainteresowal, do tego zachowanie Kelly- PSYCHOLOGA!!, ktora w taki sposob traktuje umierajaca matke- takie zachowanie bardziej by pasowalo do jakiejs paniusi ktora nie rozumie ze moze juz matki nigdy nie zobaczyc

ocenił(a) serial na 4
gemma_92

Mi się ten odcinek zdecydowanie bardziej podobał od pozostałych. Denerwuje mnie tylko siostra Naomi - no po prostu strasznie mnie irytuje. Zachowanie Kelly hmm ciężko wytłumaczyć, być może matka ją za bardzo zraniła, nie była dla niej matką, kiedy ona tego potrzebowała, była alkoholiczką - los dzieci był jej obojętny -> może to sprawiło, że czuje taką niechęć do własnej matki aczkolwiek, powinna zdać sobie sprawę, że co było to było ;] Jasper.. tak mi też się wydaje jakiś taki dziwny, szczególnie wtedy kiedy porysował samochód i Marka .. to było dziwne, a jeszcze bardziej dziwne, że może się okazać, że historia z nożem była prawdziwa... A co do Ade i Navida - to mi się wydaje, że oni będą z sobą ale dopiero za kilka odcinków ;]

ocenił(a) serial na 10
Noviczanka

niecierpie siostry naomi powinna wylecieć z serialu a tak pozatym to ok

Noviczanka

A gdzie można oglądnąć ten odcinek?? Bo bardzo mi na nim zależy... prosze o dopowiedz

ocenił(a) serial na 6
Noviczanka

tak siostro Naomi jest denerwująca. ;) Jeśli chodzi o Jaspera wydaje mi się, że 'wykreują' go na nienormalnego, a szkoda bo pasuje do Ani byli by fajną parą. ;D

MiLusSia

Odcinek niezły. Historia z Ade beznadziejna, niepotrzebnie rzuciła Navid'a. Zresztą myślałam, że zrobią z tego dłuższy wątek i pobędzie z tym Teddy'm przynajmniej jeszcze 1 odcinek a tu nic nie było. Dobrze, że Navid ją odrzucił na końcu, ale mam nadzieję, że mimo wszystko za jakiś czas się jeszcze zejdą.

Jasper i Annie rzeczywiście do siebie pasują. Ale z nim naprawdę albo jest coś nie tak, albo to taka zmyłka scenarzystów. Ale chyba raczej ta historia z nożem okaże się prawdziwa.
Zapewne scenarzyści zamierzają wykreowac jakąs niebezpieczną postac, coś w stylu psycho Derek w OTH (nie wiem kto oglądał) xD

Speak_

Ja oglądałam OTH i szczerze... też mam takie wrażenie..
I szczerze to on chyba się domyśla że to mogła być Annie..
(chodzi o jego wujka...) Albo poprostu uważa ją za bardzo wrażliwą osobe.. Bo kto normalnie płacze z powodu śmierci osoby której nawet nie znał...
A siostra Naomi jest tak wkurzajaca...
Że z chcęcią bym udusiała taką osobe gdyby znajdowała się blisko...
Jestem strasznie ciekawa co będzie dalej..
Ale nigdzie nie moge znaleźć następnych odcinków.. :/
Może ktoś wie gdzie moge je znaleźć??
(bardzo mi zależy..)

Ollunia

Odcinki emitowane są co tydzień we wtorek w USA, we środę są już do śćiągnięcia. Na razie było tylko 6 odcinków 2 sezonu.

"I szczerze to on chyba się domyśla że to mogła być Annie..
(chodzi o jego wujka...)"

Masz rację. Pewnie jak się upewni albo jak się dowie o tym, że to Annie to wyjdzie z tego jakaś sieczka z nożem.

Speak_

Ja mam nadzieję, że Jasper sobie pójdzie. On JEST nienormalny. Mnie by pasowała Annie z Liamem.. ;p

ocenił(a) serial na 6
Speak_

Jak omawiacie ten odcinek to w scenie gdy Ade i Teddy są na plaży to się całują. Jaka piosenka leci wtedy w tle? Nie mogę niestety linka dodać czy coś w tym stylu o na you tube nie ma osobnej części tej sceny. Z góry dziękuję jak ktoś poda tytuł.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
GUSIALLL

Sory za kłopot Właśnie znalazłam. Dla zainteresowanych jest to
,,The Cranberries - Dreams''

ocenił(a) serial na 10
Noviczanka

Siostra Naomi mnie wkurza...;d mozna obejrzeć już 9 odcinek 2 sezonu :P