PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

co myslicie o tym odcinku? glupio postappila moim zdaniem Adrianna mowiac to wszystko Navidowi,i wkoncu Naomi zna prawde a i Jasper mysle ze jeszcze namiesza w koncu juz niezle namieszal(navid) !;]

DRadzioOo

Odcinek świetny i pozostawia wiele pytań, ale może wkońcu wyjaśni sięwszystko w 11 jak zapowiadają wszyscy. Ivy mnie wnerwia...Chcę żeby Liam był z Naomi;] trzeba czekać kolejny tydzień...

ocenił(a) serial na 10
Lenny95

no juz bylo blisko gdyby nie Navid :D

<br/> <br/>;]

DRadzioOo

ej mam prosbe.. macie moze napisy do tego odcinka... bo ja szukam i mam je tylko w wersji angileskiej.. pomozcie ;*

klaudia13_94

z tego co wiem polskich nie ma jeszcze
Odcinek zajebisty jak wszystkie p;
Czekam na 11 bo tyle rzeczy musi sie wyjaśnic! ;)

ocenił(a) serial na 9
klaudia13_94

w napiprojekt są już napisy.

A poza tym, ten Jasper mnie strasznie denerwuje. Myślę, że w następnym odcinku Annie się wszystkiego dowie i wtedy na pewno się załamie.

rock_n_roll

Pewnie tak...biedna ta Annie w tej serii. Nie może liczyć ani na przyjaciół, ani na brata, a do tego ma chłopaka dziwoląga-dilera ;/ a Adrianna też nie powinna tak kłamać Naomi w żywe oczy (jak ona mogła!:P). No i sprawa matki Silver...RIP. Generalnie jakaś ta seria smutna. Pierwsza była zabawniejsza.

ocenił(a) serial na 6
karpikS

no jest duzo dramatów ale w sumie bardziej mi sie podoba ta seria niz pierwsza, bo jest bardziej spójna
zal mi annie , w koncu ma fajnego chlopaka, z ktorym tworzy urocza pare, a oni robia z niego dillera i psychola, mam nadzieje ze dla annie rzuci to handlowanie i zostanie w serialu
wiem ze wszyscy czekaja na comme back liama i naomi, ja tez do nich nalezalam, ale teraz chcialabym zeby to ivy byla z liamem, bardziej do siebie pasuja
adrianna brnie dalej w narkotyki , straci wszystkich przyjaciol, no ale tak sie zazwyczaj dzieje z cpunami, rownie czesto wracaja do nalogu co w ogole z niego nie wychodza
sceny z silver-bardzo smutne ale swietnie zrobine
serial stal sie barzdiej dojrzaly
czego nie mozna powiedziec o dixonie ktory jest na maksa wnerwiajacy, niech odstawi swoje fochy na bok i niech sprobuje dogadac sie z siostra i z matka
dodatkowy plus odcinka- BRAK TEDDIEGO:DDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10
gemma_92

zgadzam sie nie trawie kolesia...;D

<za krótki> <za krótki>

ocenił(a) serial na 8
DRadzioOo

Fajnie, ze w nastepnym odcinku Naomi odkryje prawde, szkoda tylko ze odcinek dopiero 1 grudnia.