niezły odcinek.
chyba polubie Ivy jesli ten watek sie potoczy. plus za popisy wokalne Ade i finalne pozbycie sie Jaspera
tylko Naomi zabrneła za daleko, boje sie konsekwencji :( ciekawe co z tego wyniknie? oby sie nie rozstali z Liamem jak sie dowie,ze jest jednak troche do siostry podobna..
nie ogladałam :-) czekam na tłumaczenie odcinka :-) ale w sumie obejże :D napiszę za 40 minut co i jak :D
zdecydowanie lepszy od poprzedniego
najbardziej podobaly mi sie scenki z Ivy i jej matka
co do watku Ivy/Dixon- to mile zaskoczenie, nie lubie Dixona, potrafi byc naprawde irytujacy, ale z Ivy tworza fajna pare i scenki z nimi byly bardzo zabawne:)
annie i jasper- powtorze sie: szkoda ze zrobili z niego psychola, bo naprawde go polubilam, ale dobrze ze u annie wszystko sie w miare poukladalo
silver/teddy- nie lubie aktora ktory gra Teddyego, ale za to jessice uwielbiam i mimo wszystko to nie jest taka najgorsza para, ale w tym odc scenarzysci sie nie popisali i bylo troche standardowo
liam- podobalo mi sie jak zaatakowal tego nauczyciela troche przypomnial mi sie liam z pierwszego sezonu, ale naomi sobie nagrzebala i nagrzebala liamowi, ale dlugo nie bedzie mogla tak klamac i wszystko i tak sie w koncu wyda wiec nie wiem po co to klamstwo
adrianna i gia- no tej pary to jakos nie moge zniesc, nie mam nic do lesbijek ale ten watek to chyba nie wypal, ani szokujacy ani romantyczny, gia jest sztywna przez caly czas i trudno mi jest kibicowac tej parze, adriannie bylo lepiej z navidem
czy tak trudno wpisac w google i poszukac ?
Co do odcinka Liam w tym odcinku jest taki gorący :-)
Nie podoba mi się związek Ade i Gia. Niestety, coraz mniej zaczynam Ade przez to lubić.
Silver uwielbiam, ale jakoś nie interesuje mnie jej związek z Teddym, mam to gdzieś czy będą razem ;)
Dixon z Ivy mni się podobają ;)
A o Naomi wolę nie wspominać...
Ja też możliwe, że polubię Ivy, według mnie ona i Dixon pasują do siebie. ;D
Naomi? i Liam? yy.. boje się.. oni tworzą taką fajną parę, ale to kłamstwo..Wiecie co? ona chyba zrobiła to dlatego, że ten facet z Blaze pomyślał o propozycji seksualnej z jej strony, a ona nie miała takiego zamiaru. Zrobiłabym to samo na jej miejscu. I jeszcze Silver i Ade były po stronie tego kolesia. Na maksa bym się zdenerwowała. Najgorsze, że Liam się o tym dowiedział, ale postąpił tak wspaniale. Jak zaatakował tego nauczyciela. Ale za to u dyrektora to Naomi postąpiła dobrze, bo go uratowała przed wyrzuceniem ze szkoły. Szkoda tylko, że już teraz nie powiedziała całej prawdy.