PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Wlasnie skonczylam ogladac najnowszy odcinek, niestety na amerykanskiej stronie bo u
nas jeszcze nie jest dostepny..kto juz ogladal? jak wrazenia?

friends88

Okropna jest Emily. ! Małpa.
Ade już kompletnie odbiło.

ocenił(a) serial na 10
friends88

o co chodziło w tej scenie z ptakiem i naomi? jakoś nie potrafię tego przetłumaczyć.. że niby jak te pieniądze odzyska?

carmella

chodziło o to, że ta sowa jest pod ochroną. i na terenie na którym żyje, nie można nic budować itp. i wychodzi na to, że Naomi nie poszła z tym od razu do jakiegoś odpowiedniego urzędu, tylko najpierw spotkała się z guru i prawnikami, powiedziała jak wygląda sytuacja. i guru, za pewne nie chcąc być ciągnięta po żadnych urzędach itp. postanowiła oddać Naomi pieniądze..
co do reszty odcinka. strasznie denerwował mnie sposób w jaki Ade się wypowiadała, włącznie z jej mimiką twarzy, podczas pierwsze "sceny" do jej reality show, tej z Silver i Naomi.. mam nadzieję, że ktoś da jeszcze Ade popalić. Nelly bardzo przyzwoicie w stosunku do niej się zachował ^^
Emily - naprawdę mam jej już dosyć. chciałabym, żeby zniknęła raz na zawsze. i przede wszystkim, żeby Liama zostawiła w spokoju. ;p

ocenił(a) serial na 10
friends88

Nelly nieźle przygadał Ade! I dobrze jej tak! Denerwuje mnie ta cała Emily, najpierw robi coś przeciwko Annie a później udaje że jej przykro że chce być jak Annie(to taki typ osoby która nie ma ciekawego własnego życia towarzyskiego tylko że tak powiem wegetuje a jak spotka kogoś kto jej imponuje to chce przejąć życie tej osoby)

ocenił(a) serial na 10
friends88

SPOILER!!!

Oglądałam promo następnego odcinka 'It's high time' i dojdzie do bójki między Annie a Emily! Bo dojdzie do tego że dziewczyny(Naomi Silver Ade) odwrócą się od Annie przez Emily i Annie straci pracę(czy tam jakiś staż) w teatrze

andzialesiuk

Odcinek bardzo fajny! Numer z sową dobry, ale miałam nadzieje, że dzieki Ade Nelly wypnie sie na Navida - nalezałoby mu się :D Nie rozumiem dlaczego wiekszość tak nie znosi Adrianny - wg mnie serial najwiecej dzieki niej zyskuje, obecnie jest chyba najbarwniejszą i najciekawszą postacią:) A wredna i próżna była z założenia scenarzystów od samego początku (sezon 1 sprawa z Ty'em i Annie która "ukradła" jej role w szkolnej sztuce) Przynajmniej twórcy konsekwentnie budują jej postac

madeleine_6

Może i twórcy konsekwentnie budują jej postać, ale widzowie takich postaci z reguły nie lubią;-).

Co do odcinka, nie podobał mi się w ogóle. Annie i Liama nie znoszę jako pary. Emily to mało czarny charakter.
Ade histeryzuje.
Naomi zadurzyła się w kujonie. Ciekawe jak pociągną ten wątek. Może być ciekawie.
Dixon i Navid mnie w tym odcinku w ogóle nie zainteresowali, podobnie jak Silver i jej setna miłość, która kocha, a nie może z nim być.
Teddy taki zagubiony. Polubiłam go po tym jak wyszło, że jednak jest 'gay'. Tylko sam fakt, że skoro okazał się innej orientacji seksualnej, nie musi od razu oznaczać, że wokół niego pojawi się stado samców chcących "poćwiczyć z nim tenis". Swoją drogą uwielbiam Silver i Teddego na dachu rzucających rakietami (i nie chodzi mi tylko o dzisiejszy odcinek) - swoją drogą ta para jako przyjaciele sprawdzają się znakomicie! ;-)
Aaaa. No i Ivy. Moja ulubiona postać powiedziała raptem trzy słowa w tym odcinku. Wrr

andzialesiuk

mnie odcinek nawet sie podobal..Emili to juz przechodzi sama siebie..ciekawe jak dlugo jeszcze beda to ciagnac i czemu matka Annie i Dixona nie wyrzuci jej z domu :p
Ade i jej udawane miny,placze i histeria zaczynaja mnie bardziej denerwowac jak ta emily normalnie...
a co do Naomi i tego kujona to ja tam nie mam nic przeciwko, przynajmniej jakis nowy chlopak jest, bo jakby teraz jak NAomi jest sama chcieli ja polaczyc z ktoryms z chlopakow (glownych bohaterow) to juz by byla lekka przesada..

ocenił(a) serial na 8
friends88

NAPISY DO POBRANIA na chomiku LaCandy zapraszam

ocenił(a) serial na 8
LaCandy_vampire

ODCINEK, NAPISY TYLKO DO 14

friends88

MI odcinek się podobał wprawdzie zgadzam się z opiniam wcześniejszymi że Adrianna jest tak denerwująca. Jest gotowa zrobić dosłownie WSZYSTKO dla popularności. I tak naprawdę nic jej nie interesuje poza sobą w roli gwiazdy. Szczególnie to widać z Naomi i Silver a następnie jak gada z Ivy, tylko własnie czemu było jej tak malło w tym odcinku. Mam nadzieję że zejdą się z Dixonem, chociaż jest to juz mało prawdopodbne. Emily to jedza, powinna Annie pokazać jej gdzie jej miejsce i ośmieszyć ją jakoś. Chociaż powiem szczerze że za Annie wcześniej nie przepadałam taka słodka i w ogóle ... za to lubiłam Ade nawet wtedy gdy walczyła o te role z Annie w pierwszej serii. A i Liam dostaje ujemny punkt za to że wstawił się za Emily. Kibicuje mu w związku z Annie. A Silver i Navid to najlepsze możliwe połączenie. I niech Ade zajmie się jakimś słynnym gwiazdorzynom i niech im da spokój.

ocenił(a) serial na 9
julka_1992_

Pff Liam to dupek, wkurzył mnie, że pozwala tak sobie włazić na głowę tej Emily... Annie niech da jej popalić w następnym odcinku, w sumie fajnie że Emily jest, bo może w Annie znowu rozbudzi się ta zła strona. ;) Poza tym strasznie denerwująca Ade, jak już parę osób zauważyło bardzo mało (niestety) Ivy i świetna fucha Navida i Dixona. Uwielbiam ich razem, przezabawni są :D

ocenił(a) serial na 10
Olkaaaa

Jescze raz to napisz? SKORO ONA MIESZKA U ANNIE to czemu oni jej nie wywalą?;/ Ni dośc że mieszka u ich w domu to co jeszcez wyprawia... Ona sie na stale p

użytkownik usunięty
xnewdayx

lubiłam Ade, jednak po tym jak się stała "gwiazdą" dziewczyna mnie irytuje, jaka to ona nie jest. A jeżeli chodzi o Emily, jak ją widzę to nie mogę na nią patrzeć ;D , nie wiem czemu jej tak wszyscy bronią. grrr.. i raczej nie przeniosła się na stałe do Beverly, tak mi się wydaje.

friends88

O co chodzi Marco, gdy mówi do Teda że "yeah byłem tam"? Bo jakoś nie łapie...

ocenił(a) serial na 6
chlopak7

Mam pytanie: kto gra tego Maxa?
Kojarzę skądś tego aktora, tylko nie mogę sobie przypomnieć skąd.

ocenił(a) serial na 10
klauyn

Ale jak sie nie przeniosla na stale, to do skzoly nie chodzi?;/ popieprozne z ta Emily..
Pewnie przez nia Liam rozstanie sie z Annie... i wszyscy bd przeciw jej bo Em wszystkich bd nastawiac przeciw Ann. A znów ta bd calyd zien chodzic i plakac jak to bylo w 2 sezonie ;]

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

a ma ktoś literki do tego odcinka?

klauyn

też skądś go kojarzę, będę się zastanawiała, aż w końcu sobie przypomnę bo będzie chodził mi po głowie...

chlopak7

Wyrazenie "yeah, i've been there" znaczy tyle co u nas "przechodzilem przez to" :) to znaczy ze tez ma takie doswiadczenie juz za soba :P

friends88

Aaaa dzięki:) Czyli mamy nową parę tak jakby:)

chlopak7

na to sie zapowiada :)

friends88

a czy to nie ten max ?v http://www.filmweb.pl/person/Josh+Zuckerman-55235
właśnie tak mi się z gotowymi skojarzył..

Indra_5

coś w tym jest, to chyba on http://www.zimbio.com/pictures/QP36rMuXu6l/Stars+Set+90210+Los+Angeles/pqBzovaRM G6/Josh+Zuckerman