PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

3sezon-ostatni???

ocenił(a) serial na 7

przegladając promo z 90210 natkn ełam sie na nie jedenpost, że 3sezon jest ostatni
czy to prawda??

mam nadzieje że nie :(

fnh81

tylko nie to :( pierwsze slysze ... podaj link gdzie tak wyczytalas ????

zzuziaaa

To chyba możliwe, skończą High School i każde pójdzie w swoją stronę (lub niektórzy pójdą w tą samą, ale nie będziemy się już nimi zajmowac) Gdzie o tym czytałaś?

ocenił(a) serial na 10
madeleine_6

jakieś dziwne filmy sobie wkręcacie... na pewno nie będzie ostatni sezon, bo kończą liceum... tak samo gossip girl. nie zrezygnują z licznej widowni 90210... proste!

oal

Liczna widownia? oglądalność dwóch ostatnich odcinków to 2.02, 2.14 mln.
to kiepski wynik.

ocenił(a) serial na 2
fnh81

jestem w stanie w to uwierzyć, bo serial wcale nie ma dobrej oglądalności. strasznie spadła, wiem, że koło ósmego odcinka się poprawiło. a szkoda, bo ta seria jest o wiele lepsza od drugiej. ale cóż, kończą szkołę, więc to trochę zrozumiałe. nie przejęłabym się strasznie, niech skończą, póki to dobry serial.

ocenił(a) serial na 10
kropkaaa

jesli chodzi o serial ponad 2 mln. nie jest źle. To oglądalność w USA. A doliczcie sobie inne kraję.
Co do autorki wpisu, jak nie masz potwierdzenia-tylko plotki o końcu 90, to niepisz, bo rodzisz kolejne denne ploty. POdaj stronę konkretną, (fakt) i wtedy rozpowiadaj coś, a nie jak usłyszysz, albo cos sobie ubzdurasz.

ocenił(a) serial na 6
xnewdayx

Wątpię, żeby to była ostatnia seria..;d
nie zrezygnują z takiej kasy. ;pppp

ocenił(a) serial na 10
fnh81

ten serial ma dobrą oglądalnośc na CW. Jest zaraz po Gossip Girl i The Vampire Diares ;)

ocenił(a) serial na 6
anetka5000

hahaha to Ci jaja. ;pp
Bo Pamiętniki wampirów, Plotkara i 90210 to moje trzy ulubione seriale.;d