PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210
użytkownik usunięty
friends88

Wrażenia są takie: Ian to d*pek niestety, z Emily coraz gorsza s*ka się robi, dobrze, ze Naomi przejrzała na oczy i zobaczyła, że ta cała guru chce tylko kasy. Ogólnie odcinek mi się podobał. Zwierzak Navida jest mega fajny! :D

ocenił(a) serial na 10

wreszcie NAvid zerwal z adriana .:) ale pewnie bedzie ładny dym z ich wspolnego romansu :) a z Ianem niestetyy nie zrozumialam o co chodzilo

anusia140

To Ian podrzucił do szafki Teddego tan list z szantażem, więc on z nim zerwał.

Co do odcinka to fajnie, że Naomi przejrzała na oczy, a Navid wreszcie zerwał z Ade.

użytkownik usunięty
anusia140

Z tym Ianem chodziło o to, że jak Teddy znalazł to zdjęcie w swojej szafce, to nie powiedział o tym Ianowi, a później w aucie Ian o tym wspomniał, no i wyszło na to, ze kazał swojemu kumplowi zrobić zdjęcia jak się całują. :D

ocenił(a) serial na 10
friends88

Adrianna sabotuje Silver,bo dobrze wie że to jej kolczyk a nie Naomi.Ocinek ogólnie fajny. Ciekawe co będzie z Emily, która chce przejąć życie Anne

ocenił(a) serial na 10
friends88

A jak się nazywa piosenka jak Silver była u Navida i przyszła Adrianna???

andzialesiuk

no ja tez czytalam ze Ade bedzie udawac ze nie wie ze to Silver jest ta nowa dziewczyna Navida i bedzie ja podpuszczac...

Od poczatku wiedzialam ze to Ian podlozyl to zdjecie, to bylo za bardzo podejrzane:) ale troche moge go zrozumiec, wkorzal sie ze ciagle musi sie ukrywac...:/

Naomi niby przejrzala na oczy ale co z tego jak stracila kupe kasy..:/

A ta kuzynka Annie z odcinka na odcinek jest coraz gorsza..

friends88

Kuzynka Annie strasznie mnie irytuje. Wątek Silver i Navida trochę mnie wkurza ale dobrze że zerwał z Ade. Ale najbardziej w tym odcinku zaskoczył mnie wątek Teddego. Biedny Ian, biedny Teddy :), niby wiedziałam że nie będą razem bo aktor grający Iana zrezygnował, ale myślałam że jeszcze trochę pociągną wątek, zwłaszcza że Ian jest strasznie słodki :D

użytkownik usunięty
piffling

czytałam, że ma być jakiś nowy chłopak w obsadzie i właśnie będzie kręcił z Teddym, ale ile w tym prawdy, to się okaże:)

Tak też czytałam, że niby oni się w przeszłości znali tylko tamten uważał Teddego za strasznego kobieciarza czy jakoś tak :D

użytkownik usunięty
piffling

a wie ktoś może jak sie nazywa piosenka, która leciała, gdy Teddy odwoził Iana do domu na końcu odcinka ?

ocenił(a) serial na 6

# "All Day Day Light" by The Morning Benders.
# "Arabian Delight" by Kully B & Gussy G / Non Stop Music.
# "Daydreams" by Olivia Broadfield.
# "Life's Too Short" by Wild Party.
# "Mercy" by Duffy.
# "Play That Song" by The High Decibels.
# "Queen Drum" by Young Galaxy.
# "Rolling In The Deep" by Adele
# "Story For Children" by Pierre Arachart, Rudy Kahn, and Anton Nevski / AXS Music.
# "Tanola Nomads" by Sainkho Namtchylak.
# "Vanishing Point" by Tal Bergman and Frederick Jason Kron / Bruton Music.
# "Young Free Rough" by Lover Lover.

To są z całego odcinka, ja nie mam czasu, żeby je przesłuchiwać, ale mam nadzieję, że spis się przyda.

ocenił(a) serial na 8

Rolling In The Deep ta piosenka...

Odcinek fajny. Najarana Ivy była świetna. ;D hahaha
Ten Navida gad też, fajny ten taki wzrok miał. ;D
Co do Navida i Ade i Silver to ciekawa jestem jak to się dalej potoczy... dobrze, że Navid wreszcie skończył z Silver, ale i tak jeszcze nie moga teraz być on z Silver...
Dobrze, że Naomi przejrzała ta guru Sonę... mam nadzieję, że uda się jej jakoś ją załatwić.
A co do Teddy'ego to mi go szkoda trochę, już był wreszcie szczęśliwy, że wszystkim powiedział i że może już normalnie być sobą, a tu go Ian musiał tak zranić, ale mam nadzieję, że jednak jeszcze może wrócą do siebie..

piffling

Ja czytałem, że to ten w którym Teddy się na początku całkiem zakochał.. ale nigdy niewiadomo gdzie dobrze piszą ;/

ocenił(a) serial na 9
friends88

Witam z tego co widać z napisy24 napisów można się spodziewać dopiero na weekend
Jest ktoś chętny do osobnego tłumaczenia? Ja bym przetłumaczyła lecz potrzebuje jeszcze paru osób.

ocenił(a) serial na 10
paula441

No i się pomyliłas odc. w j.p. juz dziś. Moze ne badz taka w goracej wodzie kąpana ? :D

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

A co do odc. był dobry.

Ale Emily? Niby kuznka ale ile bd u nich siedzieć? to troche dzine.Szkoła się zaczęła ona nie musi chodzić do swojej że siedzi tyle Annie?? to jest glupie moim zdnaiem... rozumiem przyjechala na ferie, ale juz po feriach i co ona robi w LA?;/

ocenił(a) serial na 6
xnewdayx

Nie mam czasu przesłuchiwać całego odc., ale sprawdziłam napisy. Annie mówi w rozmowie z Charliem ,,Moja kuzynka Emily,przyjeżdża jutro z rana Ta z Kansas. Jej mama jest na odwyku, więc chyba będę nią zajęta'' po drugie w tym odcinku (14) ona szuka czegoś w szafce jak Liam mówi chłopakom o przesłuchaniu Annie, więc zaczęła chodzić do ich szkoły. Swoją drogą czy to nie jest szkoła prywatna? Chyba nowa praca Deb daje jej tyle kasy, ze może zapłacić za kolejne dziecko.

ocenił(a) serial na 10
paula441

Napisy PL są tu: http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/4090356/90210-pl :)
Napisy nie są tłumaczone przeze mnie! ;)

paula441

ja ściągam napisy z napi projekt i już były dzisiaj rano;)

ocenił(a) serial na 10
friends88

nie podobał mi się, bo nie było praktycznie Annie i Liama, on jest boski <3

ocenił(a) serial na 8
friends88

odcinek okey... ale szkoda ze niebylo wspolnego watka Liama i Annie...aa ta kuzynka Emily to juz mnie strasznie irytuje ....

ocenił(a) serial na 10
friends88

Co do odcinka to bardzo fajny ;) Ostatnio coraz lepsze się robią... 2 sezon i pierwsze odcinki 3 były takie średnie, a ostatnich kilka ciekawych. Hm.
-Naomi : trochę mnie zdziwiła jej naiwność i "wiara" w tą sektę... To od początku było podejrzane ;P
- Annie : trochę mało jej w tym odcinku, ale nareszcie jest z Liamem i to mnie cieszy ;) Szkoda mi jej z powodu tej głupiej Emilly! Zabiera jej wszystko po kolei: wygląd, przyjaciół, rolę... Jeszcze będzie próbowała odbić chłopaka i wtedy dopiero się porobi ;)
-Silver : Hmmm. Ogólnie na plus. Moja ulubiona bohaterka... Tylko już gorzej jej nie mogli sparować, tylko z tym Navidem ;) Coraz ładniej wygląda... Haha. Włosy jej odrastają. Mocny był na koniec akcent z tym kolczykiem.
-Ade : dobrze , że Navid z nią zerwał. Ani trochę mi jej nie szkoda.
No i Ivy: najarana była najlepsza w całym odcinku ;D
No i Teddy - gej. - Wiedziałam jak to się skończy ;)

ocenił(a) serial na 6
friends88

Mnie się odcinek bardzo podobal :) z resztą robi się coraz ciekawiej, nie to co w Gossip Girl...

paatryycjaa00

a już myślałam że ja mam tylko takie odczucia co do Gossip Girl- tzn w poprzednich sezonach wolałam go od 90210 a teraz(zmiana o 180 stopni) strasznie zamulają jakby brakuje im pomysłów.
odcinek naprawdę ciekawy ale Ci którzy oglądali 1 wersję na pewno będą wiedzieć o co chodz tzni wątek tej całej Emily przypomina mi bardzo Valerie która pojawiła się po odejściu Brendy

ocenił(a) serial na 6
ana_lucia_cortez

Ja dokladnie tak samo, wczesniej wolalam "Plotkare", do ktorej ciezko dalam sie przekonac, czekalam na kazdy odcinek, a teraz zdecydowanie 90210 wygrywa ;))