Telewizja Foxlife od 30 lipca zacznie emitować 4 sezon "90210". Będzie można go oglądać o 21:00 i 22:00 z lektorem... Kto będzie oglądał?
Ja niestety nie mam tego kanału;/ Ktoś może będzie nagrywał?? Bardzo lubię ten serial i nie mogę się doczekać aż będzie 4 sezon z lektorem w necie;))
Ja oglądam, ale trochę się to "kiepści" wszystko..
To znaczy akcje i przygody według mnie fajne i ciekawe (na przykład Naomi-Austin-Holly), ale te przemieszania par, wyznania miłości co chwilę do kogo innego (Liam-Annie-Jane, Naomi-Max-Austin).. Masakra.
no musze przyznac ze tez mnie to meczy
watki maja sie konczyc a tu nagle np silver widzi jak ta policjantka rozmawia z navidem w szpitalu ale juz nie uslyszy tego ze on to robi dla niej.strasznie to komplikuja,wydaje mi sie ze za duzo juz jest tego mieszania i ciaglych zmian partnerow mogliby poruszyc cos zupelnie innego.
stanalem na odc gdzie liam mial wypadek na motocyklu i nie wiem czy chce mi sie dalej to ciagnac.
jakas rada?
Ja sobie oglądam co poniedziałek na Fox Life, takie luźne uprzyjemnienie pierwszego dnia tygodnia, nie przezywam za bardzo bo bym się wkurzała na bzdury w fabule :)
Więc pewnie coś mi "wypaplałeś" bo jestem dopiero po s04e08 :D
no ja tez sie tym nie przejmuje natomiast jak juz poswiecam swoj czas wolny na ten serial to oczekuje czegos wiecej i zastanwiam sie czy nie przestac go ogladac w sumie zostalo mi 10 odc do konca sezonu.
sory za ew spojler;p myslalem ze juz skonczylas ogladac 4s..;p