PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40104
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

*Powraca Vanessa. Na początku wszystko będzie szło po jej myśli. Intrygantka powraca przysporzyć nowych kłopotów Liamowi.
*Dixon przeżyje! Tristan Wilds nadal będzie grać w piątym sezonie. Co nie oznacza ze będzie z nim dobrze. Należy pamiętać, że jest chory na serce.
*Liam i Annie najprawdopodobniej już nigdy do siebie nie wrócą. Informacja nie do końca potwierdzona.
*Teddy zapłodni Silver, będzie pojawiać się gościnnie.
*Standardowo Adrianna wybiera pomiędzy karierą muzyczną a miłością. Wielkim znakiem zapytania jest udział w tym wszystkim Dixona.
*Navid będzie rozdarty pomiędzy życiem studenckim w Princeton a biznesem w studiu muzycznym Shirazi Studios.
*Jednym z ważniejszych newsów, jaki został podany przez TV Line, jest ten, który mówi, że jedna z żeńskich postaci NIE wróci do serialu jesienią jako główna bohaterka. Jest nią Ivy grana przez Gillian Zinser.

dodsab

Kopiuj -> wklej z bh90210-forum.pl :)

ocenił(a) serial na 10
Negacja

niech Ivy w ogole nie wraca...

shiva89

zgadzam się! i ona już nie wróci...

dodsab

Pojawiły się nowe spoilery:

http://www. popcorner. pl/popcorner/1,108009,12084589,Kolejne_pozegnanie_w_90210__SPOILERY_.html

ada010010

cieszę się, że Ivy nie będzie. denerwowała mnie od samego początku jak się pojawiła!
miło, że będzie więcej Teddiego [może powróci też Ian, lubiłam ich razem] i Maxa [oby był z Naomi teraz cały czas, a nie tu się rozstają, tu są razem]... Szkoda, że nie mają pomysłu na Austina, też był fajną postacią!

ocenił(a) serial na 10
dodsab

szkoda, że nie będzie Ivy :(

weronikap97

ja tam się cieszę ;-)