Właśnie obejrzałam najnowszy odcinek i am takie pytanko czy Silver ma ten gen raka czy nie?:) Dzięki z góry za odpowiedź. Pozdrawiam.:)
to obejrzyjcie sobie nowe promo! nie podoba mi sie raczej ze jak to zrobili, sama nie wiem mam mieszane uczucia a Silver i Liam mi do siebie nie pasują...
Sia- Lullaby była w 19 odcinku :P a teraz była piosenka Wrecht 32 Don't Go. Mi się wydaje że silver ma raka, bo jak przyszła do Liama to płakała i kiwnęła głową a Liam podszedł do niej i powiedział I'm sorry. Słyszałam że ma być ktoś w ciąży więc obstawiam Silver z Liamem, i pewnie będzie miała dylemat urodzić dziecko czy poddać się leczeniu.
jesli ktos będzie w ciąży to na 1000% Adriana :)
jak rozawiała z Navidem to od razu pomyslałam, że ma żal do Dixona że wyjechał a ona zaciązyła ;)
co do Silver to jst ona teraz najgłupsza laską w 90210 :/ Boże jak ja jej nie lubie :/
a co do navida to uch ładny sie zrobił, świetnie mu w tej fryzurce ]:->
to co, że była w ciąży ;)
zobacz sobie w tym ostatnim odcinku jak weszła do domu i z paniką pyta gdzie jest Dixon itd
no od razu pomyslalam, ze cos sie stało i ze o ciąże chodzi :)
Tylko że gdyby była w ciąży to nie zaczełaby krecić z austinem a w spoilerach sporo o tym jest. Ade poczuła się oszukana przez Dixa i pocieszenia szukała u Austina, a On ma jej pomóc w karierze :)
nie , nie, nie. po prostu jestem załamana tym że połączyli Silver i Liama razem . Naprawdę odechciewa się oglądać. Każdy musi być z każdym, przecież to jest nawet nierealne. Czy oni nie znają słowa przyjaźń? Silver już sama nie wie czego chce. Niby taka zakochana w Navidzie, odbiła go Ade a teraz ma go gdzieś. To samo Liam, deklarował Annie miłość a nie ma problemu ze zmienianiem dziewczyn jak rękawiczek. Tragedia..
Strasznie szkoda mi było Ivy :( żałuję, że uśmiercili Raja.
Naomi w roli szpiega- genialna :D cały czas mam nadzieję, że będzie z Austinem.
Dixon - największy egoista jakiego widziałam ..
Czekam tylko na rozwinięcie się wątku Annie i Caleba :)
Plusem odcinka powrót Navida, oby tylko został :)
Mi się wydaje że opakowanie z tabletkami bo Ivy poszła po wodę do popicia tabletek
Mi również się nie podoba że połączyli Silver i Liama, nie pasują do siebie ... mam nadzieje że to była jakaś pomyłka , wolę ich jako przyjaciół. Cieszę się że Navid wrócił .. :) no i pewnie znowu nie długo będzie kłótnia pomiędzy Naomi a Annie bo Naomi się dowie .. że Annie wiedziała o tym że PJ żeni się z nią by nie stracić majątku.
"nie , nie, nie. po prostu jestem załamana tym że połączyli Silver i Liama razem . Naprawdę odechciewa się oglądać. Każdy musi być z każdym, przecież to jest nawet nierealne. Czy oni nie znają słowa przyjaźń? Silver już sama nie wie czego chce. Niby taka zakochana w Navidzie, odbiła go Ade a teraz ma go gdzieś. To samo Liam, deklarował Annie miłość a nie ma problemu ze zmienianiem dziewczyn jak rękawiczek. Tragedia.."
Dokładnie! Beznadzieja normalnie. Serial staje się żałosny. Mimo, że 19 odcinek był ładny, refleksyjny, stypa Raja też ok, to to jedyne, co się ostatnio udało scenarzystom. Z resztą wszystko jest tak obrzydliwie przewidywalne. Jak tylko 2 osoby przeprowadzą osobistą rozmowę, to napewno będą miały potem romans. Kiedy Liam rozstaje się z dziewczyną, to natychmiast jest z kolejną. W paczce krzyżują się po kolei, robiąc małe przerwy na romanse z nowo poznanymi osobami. Intrygi są banalne i oczywiste, bez drugiego dna, a akcji co kot napłakał.
Jak się pojawił Navid, miałam nadzieję, ze zostanie i może coś się zadzieje między nim, a Silver, ale chyba próżna nadzieja.
Co do S., to najwidoczniej ma ten gen, tak zakomunikowała Liamowi i tak się zachowuje.
Raj miał w ręku ten mały kubeczek na leki - sama nie zobaczyłam wyraźnie, jak oglądałam i cofnęłam, żeby sprawdzić.
Faktycznie gdy jakies 2 osoby ze sobą pogadają to już zaraz coś między nimi będzie, jedynie w przypadku Liama i Ade nic nie było i w przypadku Austina i Annie.
Jeszcze. ;-) Znaczy Austin jakoś zniknął z radarów, ale Liam jeszcze tylko z Ade nie był (nawet siostrę Naomi zaliczył), więc boję się, że jeszcze do tego może dojść.
jeśli powstaną nowe sezony to prędzej czy później do tego dojdzie. Austin pojawi się w nowym odcinku który będzie dopiero 24 kwietnia.
dla mnie też Silver & Liam to dramat:/
ona sama nie wie co chce zyciu
tu pierdzieli ze kocha navida, ale nie chce go ograniczac, a za chwile wskauje do wyra Liama :/
nienawidze takich su-cz :/
Moim zdaniem Silver od zawsze taka jest. Hipokrytka, która wszystkich poucza, a sama robi swoje. Odbiła Navida Adriannie, kłamiąc w żywe oczy i nazywając się przy tym przyjaciółką.
Wydaje mi się, że jest świadoma tego, że Annie coś nadal czuje do Liama, ale ona się nigdy nie przejmuje innymi.
Chciałabym, żeby Ade znowu była z Navidem, Annie z Liamem, a Silver została sama, bo to co robi to już jest przegięcie.
A Navid to co? Zdradzał Ade, wszedł w nielegalny układ czym sam się wpakował w tarapaty, a potem okłamywał Silver. Był fajny do czasu zdrady.
Anie mi się od początku wydawała największą hipokrytką, taka słodka, miła, stała na straży moralności, a sama łamała jej wszelkie zasady.
Najbardziej lubiłam Liama, ale i jego popsuli, zmieniając w jakiegoś tępego lalusia i playboya, co się wdzięczy przed kamerami i nie widzi, co się dzieje pod jego nosem. Kiedyś miał charakter, był indywidualistą, cenił wolność, lubił żyć pełnią życia, miał dystans do siebie i świata, nawet jego szorstką powierzchowność wolałam.
Nowy on to absurd. On i Silver to absurd. Ten serial staje się...
tak zgadza się Navid nie jest bez winy, ale jak to w życiu to tylko facet :D poza tym to jak traktowała go wtedy Ade przyblizyło go o Silver...
co do Annie nie uwarzam jej za hipokrytkę, bo patrząc na całość serialu ona była najbardziej szczera ze wszystkich :)
Liam zawsze był tępy :D do bystrzaków nie należał, na poczatku zrobili z niego bad boya, ale sam zauważył że to nie jest sposób na życie
włąsnie lubiałam go z Annie - takie dwie ciapy pasowały do siebie, ona przy nim radosna, on przy niej odpowiedzialny itd ;)
W sumie chyba mnie też najbardziej pasował z Anie. Albo z Naomi, ale tylko że ona w ogóle w związkach jest fajna. :D
Nieważne, co robiła Ade, nic nie tłumaczy zdrady i nie można winić bardziej Silver niż Navida, to on był w związku. Swoją drogą z Adrianny jest niezłe ziółko.
Anie to była szczera zawsze po fakcie.
wiesz ja nie zauważałam tego u Silver ale racja ona zawsze była fałszywa :/
najpierw wielce zakochana w Dixonie po czym podnieca się Ethanem :/
potem Teddy - i całuje się z Dixonem :/
Navid - taka świetna przyjaciółka, a puszczała się z facetem Ade :/
nie uwierzyła Naomi, że ten nauczyciel ją zgwałcił :/ jemu ufała bardziej...
romas z kolesiem z dzieckiem Ade - nie zamierzała jej powiedzieć o Maisy :/
teraz Liam :/
powinna pakowac manatki i wypierdzielać do tego NY nie brakowało by mi jej aniiii troszeczkę :D
lubiałam ją, nawet po tych dwóch akcjach z chorobą psychiczną, ale teraz najwieksza debilka z serialu...
jestem tego samego zdania. przyjaźń w 90210 to jedna wielka hipokryzja, a sposób w jaki scenarzyści prowadzą postać Silver jest przerażający. Jedynie co udało mi się dostrzec w ostatnich odcinkach, to rozwijająca się przyjaźń pomiędzy Annie i Ivy. Annie jako jedyna została z Ivy do końca w szpitalu, Ivy pomogła Annie w sprzedaży torebek i generalnie często możemy zobaczyć je razem. I przyznaje, że taka zdrowa relacja pomiędzy dziewczynami jest fajna, tylko wydaje mi się, że zrobiono to bardziej nieświadomie. :D
tez zauwazyłam ta więź miedzy Annie i Ivy :)
jakos tak samo to z nich wychodzi, nic na siłę, żadnych próśb czy szantazów, po prostu fajnie sie rozumieją i niczego nie wymuszają :)
jeszcze żadna relacja z żadną z dziewczyn nie była taka hmm normalna :)
ale zobaczymy jak będzie dalej
całkowicie się z Tobą zgadzam, wcale by mi nie brakowało tej puszczalskiej złodziejki facetów xD
Czy są jest gdzieś już ten odcinek z polskimi napisami? Jeżeli tak to prosiłabym o link ;D
Też szukałam, ale bezskutecznie ; / Mam wrażenie, że w finale ostatniego sezonu, wszyscy z wyjątkiem Annie na coś umrą, a ona popełni samobójstwo.
ehh to chyba mam inną wersję odcinka bo nie znajduje mi napisów. mam HDTV.x264-ASAP. w takim razie do której są napisy?
nie wiem jaką masz wersję filmu
spóbuj ściagnąc ze strony z linakmi bo widziałam już filmy +napisy w jednym pliku
nie mogę tu dodac zadnej stronki bo mi pisze ze tresc niezgodna z regulaminem, nawet jesli oddzielam je spacjami :/
Problem w tym że ja ściągam jakość HD więc wbudowane napisy odpadają. Nie wiem dlaczego ktoś napisał że są na napiprojekt i na napisy.me skoro nie ma do żadnej wersji.
ja sciagalam z napiprojekt - przewazne 4 dni po premierze wstanach stamtad sciagam napisy czydo 90210 czy GG, DH, GA :)z napisy.me teraz mniej korzystam, ale tam do 7 dni równiez naposy sie pojawiają :)
aha no a te filmy z napisami juz to nie wbudowane napisy tylko paczka z filmem + osobny plik z napisami ;)